Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 29
Ariadna30 spune:
Buna, fetelor!
Dianarus78 - Auzi la ea, se sperie de cat mananca Marc...Bucura-te ca mananca bine, cred ca e singurul fulgulet cu un apetit asa grozav. S-o tineti tot asa!
Sa pui poze de la serbarea lui Ianis, is tare curioasa in privinta costumului. :)
Ralumat, ma bucur ca David e sanatos.
Cu putina rabdare scapati voi si de E-coli.
Flore26, ce vesti minunate! Ma bucur si pt. Alessia...o sa fie bine si la controlul de la un an, sunt sigura! 
desiree, multumim. Stai calma, ca nici eu n-am nimic cu tine! Tu n-ai vazut zambetul de la finalul intrebarii adresate? Cum merge cu legumele, i-ai dat dovlecel+cartof?
adinazot, multumim. 
bebinuta, multumim. Da, e obisnuit la cumparaturi, ca ma-sa e mare amatoare
. Nu prea imi convine ca tre` sa-l asez in cosul ala, dar e greu sa caram carutul dupa noi, ca e tare mare
. In maxim o luna ne luam altul, atunci o sa-l plimbam in el peste tot...inclusiv la cumparaturi. Nu, nu se sperie de zgomotele facute de minge. La inceput se cam speria, chiar imi amintesc ca pusese buza sa planga cand i-am aratat noi pt. prima data cam ce face mingiuta aia, dar s-a obisnuit cu ea. Plus ca e innebunit dupa snururile ei. ![]()
O sa raspund in ordinea in care sunt postate mesajele, in masura in care o sa pot. Deocamdata, Andrei doarme...
bamboletta spune:
Salutare 
Antonia s-a ridicat in picioare la patut
de dimineata se tot chinuia sa se ridice
pana la urma a reusit 

Roxanica

Ralumat-bine ca ati scapat si e totul ok,ma bucur tare mult 

Flore-instinctul de mama nu da gres 
Anateo-sper din toata inima sa fie asa si sa-i ia sange din degetel,m-am mai linistit un pic 
Dianocica-
Ariadna-frumos Bogdanel in scaun 
Dianarus-neaparat vrem poze cu Indianul
succes la serbare
Adinazot-distractie placuta 

noi in august plecam la mare
mi-as face bagajele de pe acum daca ar fi dupa mine
nu mai am rabdare ![]()
Yagmur-daca m-a chemat inseamna ca se face si eu stiam ca se face mai tarziu
analiza se cheama IpE (specifice pt alergeni alimentari)asa scrie pe bilet 
Madaluta-si noi vroiam sa mergem la "nisipurile de aur" e fain? se merita?
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Dia1609 spune:
Madaluta
Roxanica
flore, ma bucur de vesti, azi mergem si noi la control, sper sa fie ok Oana si sa nu mai aiba rosu in gat... si sa facem vaccinul.. cercei nu i-am pus inca ca n-am vrut s-o mai chinui ca era destul ca era bolnavioara ... poate sapt viitoare dc totul e ok
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Teutz spune:
La multi ani, Roxanica! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!
La multe lunisoare pentru sarbatoritii zilei!
Erica Elena Nicoleta de Ank999
Andrei Nicolas de Luciab
Ioan Dragos Nicolae de Monicabb
Dianarus, asteptam poze cu indianul Ianis!
Ralumat, felicitari pentru vestile bune de la cistografie! Bine ca ati scapat!
Pupam Davidutu curajos si cumintel!
Adinazot, Alexandra, drum bun si vreme frumoasa pe unde mergeti!
Raluca_u, ce program are Adinuta noaptea!
Cred ca esti chiauna de somn! Sper sa se rezolve cat mai curand problema asta cu dormitul. Mie privarea de somn mi se pare cea mai nasoala chestie.
Roana, Yagmur, pupam mamicile muncitoare!
Flore, ma bucur foarte mult ca piciorusele Alessiei sunt bine! Ce ti-e si cu instinctul asta matern, mai! Bravo! 
Sbogdana, va dorim sa nu aveti reactii dupa vaccin!
Bambo, felicitari pentru ridicatul in picioruse!
Dia, bafta multa la dr! Sa scapati si voi de rosu in gat!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
daphna spune:
La multi ani,Roxanica !!!!!!sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata,sa fii sanatoasa si iubita !
un BRAVO si felicitari pentru Alessia si David k sunt bine!
Bambo,tu cand faci analiza?sa ne dai vesti bune.
apropos de povestea de dragoste dintre profa si Bogdan...pe mine m-a socat si enervat la culme atitudinea ei,raceala ei..incredibil,ce fel de om e?pana si un strain a varsat lacrimi si ea...nimik...tare ciudat.una peste alta pacat,tare pacat de finalul unei povesti de dragoste frumoasa.probabil k era interzisa,,de aia era asa frumoasa...
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Ariadna30 spune:
a deju, esti ironica, soro? :) Sunt cam 10-15 km distanta (depinde de ruta) intre orasele noastre...si sa stii ca diferentele de temp. sunt semnificative uneori. Stiu ca, vara, sunt cam cu 2-3 grade in plus la voi...iar vantul nu bate chiar asa rau ca aici. Si apoi, n-ai citit ieri mesajul Bambolettei? In nu-sh` care cartier din Iasi ploua de numa`-numa`, iar in cealalta parte a orasului, nici urma de ploaie. Si exemplele pot continua, dar n-am pregatirea necesara in domeniu` "meteo" ca sa pot explica clar fenomenele.:) Fara bandana nu-l las pt. ca Andrei se tot ridica in carut sau se lasa-ntr-o parte...iar soarele bate exact pe cap`soru` lui in astfel de situatii. Dar...sepcuta sau caciulita f. subtire, cu urechi, ii pun doar daca e racoare bine...in special seara.
In casa avem 25 de grade in dormitorul asta in care dormim, iar in restul casei, cam 23-24. Deci, inca nu ne da caldura afara.:)
Raluca u, multumim. Da, nu incetez sa ma minunez cat de repede cresc piticii...si de progresele pe care le fac.
asiza, multumim. La fel si voua! 
sbogdana, e inaltuta bebelina ta! Andrei are cam aceleasi dimensiuni...dar el e baietel, asa ca...
lizzy spune:
bebicilor pe care i-am ratat din 2 iunie incoace:
Stephanie si Isabel (Mamaana), Alin (mormelvio), Ana Maria (Marani), Sofia (aelita), Karina Ioana(Mirona), Anamaria (Mayaione), Maria Isabela (luly) si David Alexandru (Dianocica); Andrei Daniel (radu.anca),Calin Ioan (Ziggy). sper ca nu am uitat pe nimeni 
si felicitari Sofiei pt botez! 
madalutza pt ieri. am ratat party-ul... 
kokorina am ajuns sa vad si eu videoclipul. beton 
teutz: "Azi in parc o mamica ccc care avea o fetita de 1 an si 8 luni mi-a spus ca ii da pustoaicei o ciocolata mica in fiecare zi, pentru ca i-a spus pediatra ca este buna pentru memorie, contine lecitina. "
si ce pana mea vrea sa memoreze copila la varsta asta??? are examene sau ce... 

auzi, daca e cu lecitina e buna...![]()
anateo, nu stiu cum e cu tarcul si limita de kg... mi se pare ciudat. l-am culcat pe ianis intr-un pat din asta pana pe la 1.5 ani si nu s-a rupt, nu s-a deformat... e marca century, l-am primit din SUA. ce-i drept, ianis era destul de firav. sanatate la copii. 
claire, aia cu diversificarea de la 2 luni...
no comment. e deja comisa si asta ai considerat tu ca e mai bine pt copilul tau, chit ca aici au circulat numai pareri contra diversificarii precoce. in ce priveste descrierea comportamentului fetei... mai rar un copil ATAT de cuminte. m-a socat aia cu "se joaca singura oricata treaba as avea eu." ![]()
bambo, bravo pt ridicarea in picioare! ce repede! 
nu vreau sa ma mandresc... dar nu ma pot abtine.
we love carrots!!! doamne-ti multumesc! baga 200g piure combi de legume (in care predomina morcovul) zilnic.
DAR, marele nostru secret este textura. am cumparat un robotel de bucatarie (unul mic de tot nu de-ala pt 1kg...) care face piureul atat de cremos incat ii aluneca pur si simplu pe gat. de cand ii fac si fructele la blenderul cu pricina baga si 150g fructe goale. sunt fericita.
doamne da sa tina.
(pesimista incurabila din mine). ![]()
si pt treaba cu blenderul trebuie sa-i multumesc din suflet lui ralumat. na ca si la al 2-lea copil mai invat trucuri noi...
ariadna, cu descriere detaliata: primul meu copil a avut o diversificare lenta si mancatoare de nervi - a fost f.greu. ii dansam, cantam, il tineam la geam in brate, la tv, la calculator, il aratam iaurt dulce si-i bagam piure etc. oriunde, pt 50-100 g de papa; apogeul a fost intre 7-10 luni, cand eram disperata. nu a luat in greutate 2 luni nici un gram. la 10 kg a ajuns la 1 an. marc are acum, la nici 6 luni, 9 kg. si s-a nascut la 2.600g. adevarul este ca acum mi se pare totul asa usor si frumos cu mesele lui marc incat... ma sperie ca poate fi temporar, ca e prea frumos sa fie adevarat...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Dia1609Madaluta
Roxanica
flore, ma bucur de vesti, azi mergem si noi la control, sper sa fie ok Oana si sa nu mai aiba rosu in gat... si sa facem vaccinul.. cercei nu i-am pus inca ca n-am vrut s-o mai chinui ca era destul ca era bolnavioara ... poate sapt viitoare dc totul e ok
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
Unde faceti gaurile in urechi? La salon Monica? Sau?
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
Ktrinel spune:
neatza, la mine
numai vesti bune pe aici, copii sanatosi, voiosi, cuminti, mancaciosi...asa da ...incepe ziua buna.
de la ridicatul in fund , pana la ridicatul in picioare tinandu-se de zabrele patului nu a fost decat o sapt...nu o pot lasa mult in patutz fara supraveghere , ca se ridica, face tractiuni
si cand i se inmoaie picioarele cade si mai da cu capul de patutz...s=a dus linistea mea! nu ca as fi fost ff linistita pana acum, dar totusi..
deci si noi ne ridicam in picioare, dar tinandu-ne de zabrelele patului.
am cumparat ieri tzarc, sa vedem cum i=o placea acolo...il racaie cu unghiile...deocamdata.
Ariadna30 spune:
La multi ani, roxanica2006! M-am uitat in lista, dar n-am vazut nimic la data nasterii....insa cred ca stiu fetele mai bine.
Lavinia P, era vb. de sentimentele fetelor vizavi de mine, nu invers. Eu nu urasc pe nimeni sau cel putin nu de aici. O singura persoana am urāt, dar chiar si in privinta ei am revenit la sentimente mai bune..de cateva luni. Iar despre antipatii, e normal sa existe...ca nu pot fi pe placul tuturor....si nici invers, chiar toate mamicile sa-mi placa la fel de mult. Multumim pt. aprecieri. La fel va dorim si voua! Si eu ti-am admirat baietelul, dar, avand in vedere ca am avut (noi doua) o altercatie candva, m-am abtinut de la a scrie despre asta.
pt. Mihaita.
madaluta, multumesc pt. raspuns. 
alexandra 25, aceeasi problema : nici mie nu mi-a placut f. tare husa, dar am preferat-o in locul celei cu broscute (verde...cu grena).