Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Deci in mod clar eu nu am cum sa tin pasul cu voi, oricat de mult m-as stradui.
Se vede ca ziua a inceput astazi tare bine, Davidutz-ul de Raluca e bine si Alessia de Flore nu mai are nimik la picioruse!
Aelito, felicitari pt crestinarea Sofiei, fulguleatza noastra cea mai tinerica! Cand ne pui si noua poze? Sau parca ziceai ca le pui in mail-ul comun?
Adinazot, distractie placuta in vacanta.
Asiza, cam tarziu, dar hop si eu cu sfaturi...din propria experienta. Nici noi nu i-am dat morcov lui Rares decat 2 zile...l-a scuipat pe tot. Asa ca am renuntat la morcov, acum suntem la mar cu para la ora 10, si cu supa chioara la ora 14. Deci instinctul tau de a incerca altceva cred ca merge brici!
Somleac, tu ai mare dreptate cu diversificarea asta. Opiniile doctorilor se schimba de-a lungul timpului, mamele noastre incepeau diversificarea la 6-7 saptamani fiindca asa erau informate pe vremea aia. Asta nu inseamna ca trebuie sa dam bebeilor cartofi prajiti si pizza (cu toate ca tare cred ca sunt mame care o fac si pe asta), dar nici sa dam unui bebelus 2 linguri de morcov doar, daca lui nu-i place si nu se satura din asta, doar fiindca asa scrie in ghid. Cred cu tarie ca instinctul unei mame care mai si citeste cate ceva, e mai presus decat toate schemele de diversificare!!!
Aka, felicitari pentru alaptatul exclusiv de pana acum! Esti tare de tot!!!
Kokorina parca e din Iasi sau de pe langa Iasi, daca-mi aduc eu bine aminte...nu-i asa? Am vizionat si eu clip-ul mistocar!!! Unul cu tripleti nu ai? Ca prietena mea gravida cu tripleti mai are 2 zile si intra la cezariana, e cu moralul varza si ma gandeam sa o inveselesc cumva!!!
La multi ani Roxanico, sa ne traiesti si sa fii fericita!
La multi ani pentru sarbatoritii de astazi, sa cresteti mari si frumosi!

Rares al meu experimenteaza mai nou placerile dormitului pe burta, cu 3-4 treziri pe noapte urland pt a fi intors la loc. Sunt cheauna, nu mai potttttttttt. Abia-mi tin capul sa nu pice pe birou!
Gata, fug la munci!
Va pup pe toate!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Am gasit pe google: Calea Dorobantilor 89. Alta intrebare: "E scumpe?"

Roxanica! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

E cam scumpe, da e faine. Eu sunt fan premaman

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salut,

La multi ani Roxana..sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii!

A_deju..sa-mi spui daca ai primit PM-ul meu.

"Vroiam sa zic de multa vreme....va admir piticii in poze, i-as felicita mai des si as comenta pe marginea pozelor, dar....e obositor sa ma gandesc cui ar trebui sa-i scriu si cui nu, care-mi nutreste antipatie, care ura, etc. Asa ca, ma delectez privind pozele, felicitandu-i in gand pe bebei atunci cand e ziua lor de nastere....si alte cele tacit."

Pai ce treaba au bebeii saracii cu antipatia ta pt mamicile lor..?Si chiar ura?!

Eu ti-am admirat bebicul..e frumos,sa-ti traiasca..e prima data cand il vad.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Dia parca intrebai ceva de cercei, zilele trecute. Ati facut gauri? aveti cercei noi?

alexandra si eu am urmarit cazul lui Bogdan. Nu stiu ce sa zic. Sunt foarte multe cazuri asemanatoare doar ca nu au avut un final nefericit, si implicit nu sunt mediatizate. Ca sa nu mai vorbesc de relatia dintre un profesor si o studenta. Oricum, profesoara nu ar fi trebuit sa inceapa relatia asta. cine e de vina? Dumnezeu stie...Ea pentru ca era casatorita, si cadru didactic, deci, no way de vreo relatie cu un elev ...el, pentru ca sinuciderea nu e o solutie, iar femei mai sunt pe lume.
Fetele cu freza noua mi/ati facut si mie pofta de un new look. Una pentru ca imi cade parul groaznic, doi pentru ca oricum il tin tot timpul legat la spate, si trei pentru ca ar fi mai usor de intretinut, fiind scurt. Problema e ca eu nu l/am avut niciodata scurt si mi/e cam frica. Nu avem cumva vreo stilista pe forum, sa se uite la moaca mea din poze si sa dea cu presupusu?? Sa tund sau sa nu tund? This is the question!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Roxanica::

Raluca, Flore:ma bucur enorm sa aud vesti bune...Parca le-as fi primit eu asa de incantata sunt...bravo voua si bebeilor si sa dea d-zeu sa nu mai aveti nevoie de medici niciodata!

Ariadna: In C-ta in timpul zilei este foarte cald, dar seara se lasa cam racoare si cand iesim ii pun si eu o bandana sau o sepcuta pe cap...Exceptie fac zilele de ieri si azi, cand e racoare racoare... desi Yahoo spune k sunt 23 de grade...
Poze super..baietel la fel...

Azi am fost intr-o farmacie si mi-au sarit in ochi niste borcanele cu hrana pt bebelusi de la o firma necunoscuta de mine pana acum-Univer-De fapt mi-au sarit in ochi cateva combinatii mai ciudate cum ar fi piure de mere cu carne de pui, piure de dovlecel cu pui, castane cu nu stiu ce altceva...
Am achizitonat una bucata borcan de mere cu pui si abia astept sa se trezeasca sa ii dau sa manance. De-abia astept sa vad ce gust are combinatia asta...
In alta ordine de idei, azi am facut rezervarti pt weekend la Nisipurile de aur... Sper sa fim la fel de incantati k anul trecut..si sa ne intoarcem cu toate bagajele cu care plecam (inclusiv masina). Anul trecut ne-am intors mai putin cu aparatul foto si buletinul meu...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

kokorina super filmuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

La Multi Ani, Madaluta; sa ai parte de tot ceea ce iti doresti (si scuze pentru intarziere)
La Multi Ani, Andrei de Radu.Anca
Bambo, se fac analize pentru alergie atat de devreme? Eu stiam ca nu - sa ma tii si pe mine la curent
Cristina, merci de sugestie... sa vad daca ma descurc si eu asa, dar nu prea cred
Ralumat, ce face David? M-am gandit la voi
E_rika, asa cum am spus ieri, printr-o intamplare am aflat ca am spion in parc si ma simt mult mai bine; si ieri s-au intalnit si saptamanal primesc raport...
Si cam atata am apucat sa citesc.... offffffffffffff..... trebuie sa-mi fac netul acasa ca numai asa mai pot tine pasul cu voi....
Va pup

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Cu intarziere,MADALUTA,uite un de la mine,mai bine mai tarziu decat niciodata!!!
ROXANICA,sa ne traiesti si sa fii happy ,
Mersi fetelor,DIANARUS,fata ramane cu soacra mea la noi acasa.e pe maini bune,asa ca stau linistita.
pupici

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si sanatate tuturor bebeilor bolnavi.... asa nu-mi place cand scriu pe fuga, mai intra careva in birou, inchide fereastra DC etc, etc, Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetili.......azi am lenevit de dimineata cu Mark...am stat amandoi in pat si el atata mi-a povestit....ba-ba-ba...ma-ma-ma...si multe alte gagaieli!Mai nou ma imita cum rad....si se mai si forteaza...e mortal!
La noi iar a inceput sa ploua si cred ca vremea il leneveste...ca iar doarme...am si eu timp sa trag cu ochiul pe forum!
Ariadna...sunt foarte multumita de el...nu sunt prea multumita de modelul husei...vroiam altfel dar nu am gasit numai asta!
Saryta...da ai auzit bine...mergem la Bt...eu nu am stiut ca esti asa de aproape...nu promit nimic dar daca ne permite timpul tragem o fuga...mi-ar placea sa te intalnesc si pe printesele tale!Imi trimiti nr tau de telefon pe PM?
Dianarus...sa ne pui poze cu Ianis...cred ca e mortal!
Ralumat...ma bucur tare mult ca sunteti bine...cred ca acum esti linistita!
Adinazot...sa aveti o vacanta minunatat si sa va bucurati de mare si soare!
Flore...ma bucur tare mult ca ati scapat de ghips si ca sunteti ok...
Madaluta..wow si voi plecati in vacanta....!..si eu vreau!
LA MULTI ANI ROXANICA ...sa ai parte de iubire,fericire si impliniri alaturi de familia ta...sa fi sanatoasa!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput