Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

buna!
ieri iar nu a mers forumul,si aszi de dimineata ce-mi vazura ochii,7pagii de citimai pe sarite le-am parcurs pe toate.
La multi ani!ROXANICA
ralumat ma buncur ca David e bine.
noi am fost luni la dr-a,teo a avut-ca deja e mult mai bine-rinofaringita,iar seba incontinuare,scuzati expresia,muci.azi parca a inceput sa si tuseasca,cred ca se ineaca cu ei.of nu se mai terminadaca continua asa eu cand mai incep diversificarea.ca,cred ca am ramas ultima.
raluca si seba se scoala noaptea.pana acum o saptamana de scula din 2 in 2 ore.de o saptamana se scoala in jur de 2 si in jur de 5 si apoi pe la 7.nici el nu vrea suzi noaptea,ba daca am curajul sau mai bine zis tupeul sa i-o dau incepe sa planga.el mamnanca,cam 5min si se culca,de fapt mananca cu ochii inchisi,si daca plange tot cu ei inchisi.eu nu imi fac inca probleme-bine sunt obosita,nu zic,ca ziua nu pot dormi,pt ca nu coincid programele-ii fac hatarul asta ca oricum nu va mai dura mult.
teo a mancat noaptea pana la 8luni,s-a reglat singura,fara sa o supun la vreun stres.
cam asta ar fi.acu eu caut tarc.si eram pe un site al lui brevi.imi cade cu tronc unul,era si cu jucarii inclusedar cand ma uit la specificatii cica pana la 9kg.pai eu ce fac?a si m-am uitat si la paturi pliante ziceam ca impusc doi iepuri dintr-un foc-tarc si pat pt voiaj-si desi zic ca pt copii 0-4 ani,cica pana la 12kgimi face si mie cineva lumina?ca sunt ametita deja.
bamboletta analiza pt intoleranta la laptic stiu ca se face din degetel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Roxanica sa ne traiesti o mie de ani.

Ralumat felicitari pentru vestile bune. bine ca a scapat davidutu de antibiotice. magazinul e vizavi de perla, cumva pe diagonala de fapt.

Ariadna vazut si eu poze cu Bogdan Andrei. doamne ce au mai crescut copii astia... foarte frumos

Roana pupici de la noi si mai treci pe la noi cand mai reusesti.

Adinazot sa aveti un concediu placut si sa te intorci cu multe poze.

Flore felicitari si voua pentru ca ati scapat de gips. uite domunule ca iar isi spune cuvantul instinctul de mama. pupici printesei.

azi ne vedem cu conu grigore in parc. fug sa ma pregatesc cat doarme Adina si apoi tzusti in carucior si in parc cu noi.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Anateo pupici sa se faca puiutii bine.
daca Adina s-ar trezi doar din 2 in 2 ore tot ar fi ceva.
de ex azi noapte la 10 am culcat-o, trezirile au fost la: 11, 12, 1, 1:30, 2, 2:20, 3:10, 3:40 si de aici n-am mai cronometrat ca eram deja chiauna. da las ca se face ea mare... si abia ce ma obisnuisem si eu sa se trezeasca doar o data la 3 noaptea si a inceput cu programul asta.

si uitasem sa trimitem multi multi pupici si la mamaana care merita din plin pt cele 2 printese.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

raluca s-ar putea sa fie de la dinti.la teodorei cand i-au dat dinti se scula din jumatate in jumatate de ora-asta a fost un pic inainte de 6 luni.asa ca am luat-o cu noi in pat,ca abia ce ma asezam ca se scula din nou.bine ca si acum doarme cu noi,asta e alta poveste.
dar doarme,chiar daca seba urla ea doarme.
va tinem pumnii,pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxanica!!!!!
Sa ai parte doar de bucurii in viata alaturi de familia ta draga!!!!

Ralumat, pfiu, ce usurare!!!!! ...Bravos!
Flore, si voi???? S U P E R!!!!!
Ariadna, sa-ti traiasca puiul...vazut poze cu baietel frumos!
Donia, ...
Roana, si noi asteptam BabyExpo, dar sperante de preturi prea bune nu am, ca si anul trecut au fost niste preturi mai mari ca-n magazine ...Sa vedem...poate avem noroc!
Raluca, m-ai zapacit cu trezirile Adinei...E extenuant cred pentru tine!
Alex,
Dianarus, pupam indianu' ...sa va distrati la serbare!
Adina, concediu placut! Sa vii cu fotografii frumoase!

Byeeee.....

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Roxanica
sa fi sanatoasa si sa ai numai bucurii de la David

dupa baita de aseara i-am dat sa manance. dupa ce a terminat din amandoi tot mai vroia. am zis eu (idiot mom) ca ii e sete. i-am dat si apa, a baut vreo 40 ml. dupa aia m-am desteptat: daca nu s-a saturat. si am facut repede vreo 80 ml de laptic. si nu aveam in casa decat milumil1, i-am dat din ala. i-a baut imediat si a adormit. concluzia, bine ca am ajuns la ea...nu se mai satura cu lapticul meu. si seara o sa mai papam cel putin 100 ml de lapte praf. dar in felul asta nu o sa scada productia mea? ca eu nu vreau . si chiar daca i-am dat completare s-a trezit de 3 ori. si eu tot pe post de suzeta, cred. trage de cateva ori si adoarme la loc. mai frumos a fost ca m-am trezit la un moment dat si nu stiam unde e...nu era in pat cu mine si ma gandeam zapacita ca nu stiam cand am pus-o in patut acum a papat mar cu morcov , a baut vreo 25 ml suc si a adormit. o sa mai incerc dupa amiaza niste dovlecel. dar parca l-as amesteca cu mar, stiind gustul poate il aceepta. vom vedea...

pupici

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Erica Elena Nicoleta, Andrei Nicolas,Ioan Dragos Nicolae

Am uitat sa spun in mesajul anterior ca ma bucur mult pentru David si Alessia ca nu mai au probleme.

tre sa spal robotul...pufff...

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roxanica, sa fii sanatoasa si fericita!!!

flore, ma bucur nespus ca ati scapat si voi!

adinazot, concediu placut! cu cine ramane fata?

aka, e super ca ai reusit sa o alaptezi exclusiv pana acum!treptat vine ea si intarcarea... dar mai ai muuuult pana acolo! nu fi trista, e sanatate curata ca ai reusit atat!

ce de vesti bune astazi...

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si fulguleti

Roxanica2006

Ce vesti minunate azi - ma bucur tare mult ca Alessia de Flore26 si David de Ralumat sunt bine

Noi astazi am fost la doctor, am facut si vaccinul, aici se face Infarix, sa speram ca reactionam bine, adica nici o reactie, la fel ca datile trecute.. avem 71cm si 8650g.
Noua ne-a spus astazi, fara sa intrebam, sa nu folosim premergator ca nu e bun pentru dezvoltarea lor.

Am vazut filmuletul pus de Kokorina, l-am reluat de n ori.. eu asa si Zara se uita cu niste ochi mari la mama- sa.. e super filmuletul

O zi frumoasa si plina de soare

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claire spune:

Buna dimineata, fetelor! Va multumesc pentru urarile de bun venit. Din pacate nu am mai putut intra dupa ce am scris prima data. La multi ani, sarbatoritilor de azi!

Madaluta, acum cateva zile imi spuneai sa iti dau reteta copilului cuminte. Nu stiu daca e o reteta, cred ca conteaza si "aluatul". In afara de asta, probabil ca mai conteaza cat de sanatos e copilul si daca ii sunt satisfacute toate "cerintele" ca sa zic asa. Si aici ma refer in primul rand sa fie cat mai curat in permanenta, sa fie mancat bine. Eu i-am diversificat alimentatia de la doua luni, incepand cu sucul de morcov. Apoi am introdus treptat si altele. Acum mananca orice, mai putin chestiile total interzise. In plus, i-am dat sa bea apa de la inceput, chiar daca a fost atunci doar pe buze, o picatura. Am considerat intotdeauna ca si ei sunt ca noi, apa nu e ca ceaiul sau alte lichide, atunci cand ne e sete. O alta problema care ar putea duce la "marait" asa cum ai spus tu, ar fi poate caldura, mai ales acum. Alexandra nu a avut niciodata caciula in cap in casa. Nici asta iarna. Afara numai daca e cine stie ce vijelie. Iar de imbracat e aproape dezbracata, in haine cat mai lejere. Nu lucruri care sa i se lipeasca de piele, sau sa o deranjeze. Cel putin in casa sta mai mult dezbracata. Acum de ex are doar pampersii si un maieut gen rochita larg. Nu stiu ce ar mai fi...insa Alexandra nu maraie niciodata, iar daca se intampla totusi sa faca asa, iau in calcul toate aceste probleme. In rest , daca are toate astea puse la punct, sta singura in mijlocul jucariilor si se joaca, oricat de mult as avea eu treaba. O alta chestie, legata de dormit. Nu stiu daca asa am obisnuit-o, sau asa a fost ea. Ea nu adoarme daca simte prezenta cuiva in camera. Trebuie sa fie singura sa adoarma. MAi nou e f obosita seara si la 20.30 cade franta, pana dimineata. dar si pana acum nu m-am trezit noaptea decat in primele 2 saptamani, si asta o singura data, pe la 4-5 dim.

Nu stiu ce sa iti mai spun, ti-am spus depinde poate si de copil. Si cine stie, poate ca si Aexandra se va schima, are doar 7 luni deocamdata...dar sa speram ca va ramane asa...

Acum as vrea sa va trimit si eu niste poze, asa cum v-am promis insa poate sa imi spuna si mie cineva cum puneti voi pozele?

Mergi la inceput