Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

LA MULTI ANI ROXANICA!!!!!
sa traiesti, sa fii sanatoasa si iubita de familion si de toata lumea!!! multi pupici motanesti si de la mare!!!!!!!!!!!!!!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

ralumat, bravo, tare ma bucur ca ati scapat de minunatie!!!! acuma, hai.. la plaja cand va prezentati??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Fetelor dragelor,

va citesc zilnic dar nu am timp sa scriu. stiti ca si eu sunt una din mamicile care s-au intors la munca si acum e o perioada tare naspa cu proiecte noi si decontari, etc ..asa ca timp de DC cam putin. dar printre formulare va citesc...

Ma bucur ca la ralumat s-a rezolvat problema si David e bine.

Referitor la diversificare la mine a fost super simplu ca am fost o mamica norocoasa. Alex a acceptat tot foarte bine. Si acum papam la fel de bine.

Noaptea si eu sunt suzi a lui ca se trezeste de cateva ori doar cat baga tzitzi in gura, suge de 2 ori si somnic. cat sa ma zapaceasca pe mine. DAr...altfel nu tace defel. sper sa ii treaca odata. Si noi deja avem 3 mese noi si seara cereale deci nu cred ca de foame. o fi de sete...vb Dandusei.dar ma gandesc eu ca inca cateva luni se mai bucura de tzitzi asa ca ce daca sunt eu zapa de cap...el sa se simta fericit.

In rest asteptam si noi baby expo de vineri sa ne innoim cu scaun de masa si de masina. sper sa fie preturi bune pe acolo si sa am de unde alege.

Cam atat deocamdata.
va pup mult pe toate si mai ales pe piticonti si piticoante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Roxanica

Piciorusele sunt ok!! Am scapat! Trebuie mers doar la un an sa vedem cum calca. Sunt foarte fericita, mai ales ca am facut bine ca am scos ghipsul mai devreme, pentru ca, dupa acest doctor, trebuia tinut maxim 3 saptamani ( noua ni s/a spus sa/l tinem 5, dar l/am scos dupa 3 - instinctul asta!
Am vazut poze de Bogdan. Foarte frumos scaunel! Noi trebuie sa/l primim luna asta din Italia. Ariadna, hai ca toate fetele de aici sunt de treaba , si orice rautate e spusa tot pentru binele nostru

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Bravo Ralumat! Ma bucur ca david e bine

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

ROXANICA, LA MULTI ANI, SA FII FERICITA ALATURI DE PUIUL TAU!

ce bem?

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

ariadna.. eee, nu-s curajoasa mai, il tin cu caciula de blana, dar o scot repede cand fac poze pt forum :)))))) glumesc, iti dai seama.... recunosc ca am totusi in permanenta prin sacosa o sepcuta mai de vara, dar cu urechi, ca mi-a ramas pe creier faza cu urechile, dar..nu prea e nevoie s-o utilizez... prefer sa-i pun o bluza cu gluguta, si asta pe seara, sau daca adie vreo briza mai suparata.. in rest, il imbrac cum ma imbrac si eu.. nu ma pronunt asupra vremii la voi; la noi aici, la mare departare, e cald de mori (except azi, cand cred ca o sa ninga, ca asa-i de intuneric..). in casa am 27-28 de grade, si ziua si noaptea, ba mai mult, noaptea dormim cu geamurile deschise (noi, astia mari; la el las deschis de dimineata pana noaptea, chiar si dupa ce il culc, dar cand ma bag in pat, trec si il inchid - inca mi-e nitel frica de curent, tot din motive de urechi..), si la fel e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Am reusit sa citesc un pic. Multumim mult pentru sustinere....s-a cunoscut. David a fost un cumintel, nu stia cum sa se joace mai mult, si-a mancat linistit borcanelele de la pachet, a dormit, apoi vroia sa dea iama prin fisele doctoritei.

Acum intrebare: unde e dom'le Premaman asta in Bucuresti? Am vazut adresa sediului pe Decebal. E foarte aproape de mine. Au cumva si magazin acolo???????

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Am gasit pe google: Calea Dorobantilor 89. Alta intrebare: "E scumpe?"

Roxanica! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineatzaaaaaaaaaa!!
Multumesc mult pentru urari, va imbratisez cu maaaaaaare drag!!!
Da' ce dimineatza frumoasaaa, cate motive de bucurie!!!
1. David de ralumat este sanatos!!! Raluca, cred ca esti atat de fericita!! Oricum mesajul tau transpira fericire, ma bucur mult pentru voi!
2. Alessia de flore are picioruse perfecte! Traiasca instinctul matern!
si nu in ultimul rand ...
3. MA PUPA SEXOSU' !!! ta-na-na--na-na-naaaaaaaaaaa!!!! Yupi!

Cam multe daruri de ziua mea, nu?

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput