Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 25
mamaana spune:
multumesc de raspunsuri
am multa rabdare, ce sa zic, parca am mai multa acum decat la Tudor;
o sa incerc maine sa le fac 'terciul' ceva mai moale, poate de asta nu au mai vrut azi sa-l manance; in schimb, sa stiti ca ale mele isi sug degetele de zor la masa: asa le-am pacalit azi un pic sa manance - le puneam pe degete cand le prindeam ca le scot din gura
dar ma mai gandesc si ca ele s-au nascut la 36 de saptamani si o zi, si desi doctorita nu le considera premature, eu ma mai gandesc la asta
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Somleac spune:
Na hai ca m-am laudat! sa-mi fie de bine, dar numai cu asta am ramas. Toata noaptea am petrecut cu copilu in brate. De ieri e marait, nu vrea decat in brate si are subfebrilitate.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
lizzy spune:
helau!
1. iar am ramas in urma cu vreo 10 pag, n-am intrat de luni si... 
2. am inceput renovarea/amenajarea ultimei camere din casa ce o vor folosi copiii pt joaca/relaxare/nebunii... motiv pt care mumu timp liber...
3. marc mananca de sparge, ceea ce ma sperie oarecum, eram obisnuita cu ianis la cantitati infime...
4. mi-e dooooooor de voi!!!
altfel bine, sanatosi, ceea ce va dorim si voua!
ps: maine e prima serbare a lui ianis, il imbrac in indian. i-am facut costum la croitoreasa, e mortal. danita
, tu l-ai gasit! 

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Ralumat spune:
Neata!
Mai intai scriu mesajul, ca nu stiu daca apuc sa citesc tot.
Vesti buneeeeee!!! Ieri am fost internati la Alexandrescu pentru investigatii la aparatul urinar. Verdictul: totul este perfect, nici o malformatie sau complicatie. Sfatul medicului: daca pe acolo e bine-mersi, copilul nu are nici un simptom, inseamna ca organismul lui traieste foarte bine cu concentratia de E-Coli. Asa ca nu ii mai da antibiotic, sa nu-i provoace alte dezechilibre. Mare bucurie pe mine, ca ma apuc eu acum sa o rezolv homeopatic si in cateva luni, scapam noi si de E-Coli.
Experienta de data asta a fost mult mai ok decat la operatie. Ne-a internat la saloanele de la urologie, unde erau cate 3 paturi in camera, cu tv, frigider, chiuveta, foarte curat.Erau maxim 2 pacienti intr-o camera. Partea naspa e ca nu ai cu cine lasa copilul, asistentele sunt o raritate pe acolo. Asa ca la toaleta am mers cu el in brate
. La cistografie nu a zis copilul meu nici "pas". A stat cuminte si se uita in ochii mei cum ii cant. Noroc cu Cutiutele muzicale, ca am avut repertoriu. Cam la al 3-lea cantec s-a incheiat experienta. S-a bazait el un pic cand i-a luat sange din vena, dupa care gata, am mai stat vreo 5 ore sa iasa doctorita din operatii si sa ne interpreteze rezultatele. Aseara era toti foarte fericiti, am scapat de stresul cu malformatia.
Acum merg sa citesc din urma, ca n-am mai intrat de mult. Sambata am fost nasi, e si maica-mea la noi, asa ca nu prea mai prind eu net.
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
lizzy spune:
ce usurare.... bravo raluca, ati scapat!!!!!!!

Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
adinazot spune:
RALUMAT,ce bine ca sunteti ok.Felicitari!
ARIADNA,vazut si eu pozici,scump puiul tau!!!
DANDUSICA,pupici de la noi,si mai pune poze cu Crinuta draguta!!!
Na ca eu ma tot laudam ca luni plecam in concediu,dar plecarea s-a amanat asa ca maine la prima ora o tundem
Nu stiu cum o sa fie o saptamana fara odorul meu,dar trebuie sa ne prinda bine tuturor escapada...dar o sa ma topesc de dorul ei.ramane pe maini bune,deci asta e fff ok.
Va pup pe toate fetele si toti fulguletii si o a auziti de noi peste o saptamana.![]()
![]()
![]()
![]()
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7
desiree spune:
ralumat, ma bucur enorm ca totul e bine cu davidutz...
somleac, tre sa fiu de acord cu tine cu diversificarea asta exagerata...pai al meu de ex are aproape 9500 gr, cum pisici sa il iau cu o lingurita-2 lingurite-....n+1 linguritze..dupa ce am trecut de faza de testare, gata..i-am dat pana nu a mai vrut...si asa o sa fac si de acum incolo...buna ideea cu cartoful si dovlecelul..cat despre scosul tzatzului noaptea..pana nu iese dintisorul nu am cum...aseara m-a scartait pana la 12 noaptea...si de la 4 s-a sculat din ora in ora..se fatzaie de pe o parte pe alta, are somn agitat, se freaca cu gura de pilota..e durere mare...acum doarme dus si eu belesc orbitele injectate de oboseala la calculator
ariadna, mesajul meu era unul pozitiv pentru tine..ce te bulucesti asa la mine? bucura-te ca esti bagata in seama si cand nu esti prezenta ca eu ieri am intrebat ceva dimineata si pana nu am scris cu rosu nu mi-a vazut nimeni mesajul...asa ca zi mersi...hai nu te zburli ca eu nu am nimic cu tine, faine pozele...
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
dianocica spune:
roxanica!!! sa ne cresti mare si frumoasa si, mai ales, sa cresti un davidutz perfect (care este
deja). sexosu' te pupa si el 
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
Buna seara, fetelor!
Avem si noi scaun pt. servit papa; l-am probat imediat dupa ansamblare, iar azi l-am folosit pt. papa si...pt. joaca. Mai avem cateva poze noi : poza favorita a mamei , stand in fundulet, la vecina, in Carrefour si altele.
Revin in cateva minute.
Bogdan Andrei (29.11.2006)
Felicitari pentru scaunel, sa-l stapaniti sanatosi!
Andrei e un scumpic si se pare ca si el e obisnuit la cumparaturi, ca si Ada
Si noi avem minge ca si voi, dar nu se sperie de zgomotele ce le face?
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
bebinuta spune:
Roxanica 
Ralumat ne bucuram pentru voi. Toate lucrurile se aseaza pana la urma.
Dianarus asteptam poze cu indianul si sa va distrati la serbare!
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada