Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 24
Laura13 spune:
salutari mamici!
dani doarme, ma pregatesc sa ma duc si eu.
vroiam sa va zic... cand a venit florin acsa si i-am povestit ce am patit cu dani, el zice: "deci copilul mai plange si de foame"
. daca am fi stiut inainte!![]()
cat despre papa noaptea.... trebuie sa fiu de acord cu somleac, eu am rezistat eroic in multe nopti sa nu ii dau papa inainte de 5. dar...... sper sa se rezolve problema si la voi!
stie cineva ceva despre David de Ralumat? cum a fost, e totul ok?! sa speram!
in continuare ma oftic ca la mine nu merge linkul de la kokorina.... nu mai radeti pe aici ca ma supar! rau de tot!![]()
cred ca fug la somn, ca azi am calcat, spalat vreo 2 masini de rufe, aspirat, sters pe jos, praf, etc si sunt un picut cam RUPTA!
pupici si somnic usor!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Ariadna30 spune:
asiza, multumesc.
Incerc imediat, sper sa si iasa. ![]()
Somleac, sunt perfect de acord cu tine in privinta diversificarii. In plus, mi-a placut mult cum ti-ai asternut ideile in acel mesaj....si, mai ales, faza cu "gata, Matia, pana aici".:))
Vad ca deranjez si cu absenta, mai bine zis...atunci cand absentez.
Incerc sa nu mai bag in seama persoanele agresive...daca pace nu se poate face si nu li se pare obositor sa stea cu ochii pe mine ca pe butelie si sa-mi tot gaseasca chichite, e treaba lor ce reactii au citindu-mi mesajele. Ma mananca degetele sa mai scriu "neste treburi", dar e mai intelept sa n-o fac. ![]()
Tot legat de asta, desiree, cum adica "mai scapa cate una" (adica io)?? Pe tine cu ce te-am mai deranjat?:) Ca bine mai zicea tata, mereu cu "aprecieri" vizavi de utilizarea internetului si alte alea...![]()
Vroiam sa zic de multa vreme....va admir piticii in poze, i-as felicita mai des si as comenta pe marginea pozelor, dar....e obositor sa ma gandesc cui ar trebui sa-i scriu si cui nu, care-mi nutreste antipatie, care ura, etc. Asa ca, ma delectez privind pozele, felicitandu-i in gand pe bebei atunci cand e ziua lor de nastere....si alte cele tacit. ![]()
Ariadna30 spune:
Teutz, multumim.
Chiar ma gandeam mai devreme, vizavi de mesajul anterior....cred ca esti cea mai pasnica persoana de aici, toata stima si admiratia.:)
Ma gandesc daca sa ma apuc de calcat sau sa las pe maine, mi-e o lene...![]()
Teutz spune:
Asiza 

Intr-adevar la sate e durere cu diversificarea! La bunica-mea, in judetul Calarasi locuieste, cred ca se incepe de la doua luni, cel tarziu. Pana la 7-8 luni copilul trebuie sa manance deja ce mananca si ceilalti membri ai familiei, nu sta nimeni sa faca mancare separat pentru copil. Vai de stomacelele bietilor copilasi! O vecina de-a bunica-mii, care are un baietel mai mic cu o luna decat Alexia, ii dadea mar ras cu biscuite la doua luni si jumatate si iaurt (Danone, bineinteles) la trei luni. Motivatia ei: doctorita i-a spus ca laptele ei nu este bun, este prea slab
si i-a recomandat sa-i dea copilului lapte praf. Tipa a zis ca ea nu are bani de lapte praf, iar pe cel care se da gratuit de la stat nu-l poate lua tot timpul (nu stiu din ce motiv). Ce sa mai spun, ca ma umplu de nervi!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Ariadna30 spune:
Gata, am pus pozele pe public. Daca se uita cineva, sa-mi spuna si mie daca mi-a iesit.
Multzam.
Teutz spune:
Ariadna, multumesc!
Ma faci sa rosesc!
Am invatat foarte multe lucruri de pe acest forum si, daca m-a deranjat vreodata ceva, am preferat sa nu spun nimic, sa nu pun la suflet si a fost mult mai bine asa.
Noapte buna tuturor!
you all!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
Gata, am pus pozele pe public. Daca se uita cineva, sa-mi spuna si mie daca mi-a iesit.Multzam.
Bogdan Andrei (29.11.2006)
ti-a iesit! e tare frumusel Andrei, dar sper ca la nasa era tare frig ca altfel sar fetele cu biciul
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
alexandra_25 spune:
Hop si eu la miez de noapte....nu am avut azi timp deloc...a fost o zi plina....piticu mare si cu ala mic fac nani..sststtttttt....acum reusesc si eu sa stau linistita!
Noi Vineri plecam iar in calatorie...pe plaiuri moldovenesti...in Botosani...sa vada Mark locul unde s-a nascut tati....!
Asa ca suntem in toiul pregatirilor...nu stiu de ce imi fac atatea griji ca doar nu e pentru prima data cand plecam...dar asa sunt eu..mai prapastioasa!..![]()
Incerc sa fac un rezumat....sa recuperez...
In primul rand imi cer iertare....
Madaluta...pentru urarea intarziata...
multa fericire alaturi de puiut si de familie...!

Dianocica...greu trebuie sa-ti fie....dar pentru Dmic orice....multa rabdare...si curaj...pana la urma va papa ceva!
Kokorina...super tare clipul...parca il vad pe Pascal vorbaret in burtica si Sophia linistindu-l....
...
...si spor la impachetat!
Cred ca eu sunt una din mamicile norocoase...care doarme toata noaptea..de la 22-7 dimineata!asa e de 2 luni incoace...foarte rar se trezeste in noapte!
Si ma alatur si eu clubului mamicilor a caror fulguleti nu mananca morcov....nici noua nu ne place...ne strambam si ne facem greata!
Teutz.....bine ca nu i-a facut cacao cu lapte la 4 luni!
Donia...
...si nu mai fi trista...o vrem pe Donia cea glumeata!
Ariadna...si noi avem acelasi scaun....!Vad ca Andrei il adora!Si eu sunt o mamica cuminte!...![]()
Vad ca vorbiti de "diversificarea la tara"...eu numai una va zic...supa de fasole la 4 luni......hmmmmmm....
Fetelor eu tot am vrut sa va intreb ceva....ce parere aveti de cazul asta al baiatului care se iubea cu profesoara si s-a sinucis....eu numai la asta ma gandesc...mai ales ca sunt mama de baiat!...![]()
M-a afectat rau cazul asta...!
Gata am plecat la nani.....pupici si noapte buna!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
saryta spune:
Alexandra - am citit bine?... veniti la Botosani ... eu stau la 50 km departare(in Hirlau - e un oras mai mic exact intre Iasi si Botosani) poate ne vedem 

....mi-ar parea bine.Cu ce veniti? si pe unde? prin Suceava?
Mai vb. pe mes poate ne vedem 5 min.

Mariana -
de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 ,2 ,3 ,4,5,
Ariadna30 spune:
quote:
ti-a iesit! e tare frumusel Andrei, dar sper ca la nasa era tare frig ca altfel sar fetele cu biciul
pupici
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Multumim.
Da, da...chiar era destul de rece la nasa....si noi, cei mari, ne-am pus cate o bluza grosuta, cu maneca lunga.:)Eram in casa, dar usa de la intrare e mereu deschisa...si n-am vrut sa risc sa ne alegem cu vreo otita sau mai stiu eu ce, mai ales ca la ei e curent mereu...chiar numai cu usa deschisa.
Nu-sh` cum e la C-ta ( vad ca a deju e curajoasa, rareori ii pune ceva pe cap lui Eric), dar la noi (Nav.) e tare schimbatoare vremea. Si nu numai aici...De ex. duminica trecuta...am fost la tara; ziua a fost f. cald, iar spre seara s-a racit brusc f. tare, cred ca erau vreo 15-16 grade.
In fine, eu zic ca imi imbrac copilul corespunzator...niciodata nu a racit...sa nu vb. intr-un ceas rau, Doamne fereste! De 3 ori a avut rosu-n gat, dar, ultima data, am aflat ca, de fapt, e pe fond alergic. (nu prea inteleg cum vine asta, da` ma rog...) Sunt cam 3 luni de atunci...si n-am mai avut probleme.
Alexandra, da...deocamdata il adora (scaunul). Mai putin mancarea pe care i-o servesc cat sta in el.
Desi a deju ne-a atras atentia ca e dificil sa te descurci cu un scaun care are doar 2 roti, am optat pt. el pt. ca mi s-a parut a fi mai sigur decat cel cu 4....si asta pt. ca, in bucatarie (si pe hol) nu avem covor, e doar gresia....si cred ca ar aluneca rau de tot scaunul, atunci cand copilul s-ar misca in el. (mai ales cand va mai creste).