Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 23
asiza spune:
Booon.....vad ca azi a fost ziua "NO CARROTS"!!! Va multumesc pentru sugestii!!!!
Dupa ce am sezut si am gandit, am hotarat: maine fierd dovlecel si-i dau DOAR dovlecel...sper sa tzina si atunci in 3 zile ii pus si putin morcov in dovlecel...apoi incerc si combinatia cu cartoful...nu prea vreau sa amestec lucrurile si sa-i pun cereale-n legume...vom vedea. In caz de disperare absoluta vom incerca si treaba cu cerealele in legume
...
Kokorina, ce bine-am mai ras la videoclipul ala...
...Tot nu ne-ai spus unde vii in Romania!!!! 
Donia, hai iesi din starea asta ca mie una imi lipsesti tare mult de pe-aici! Multi pupici catre Canada 

...i-ai prins????
Chinico, da, i-au trecut bubitele lui Denis! 
Aka, esti pe val si tu cu "no carrots"
...lasa ca mai incercam...bine-au zis fetele: rabdare rabdare rabdare...
Cristina_L, la mai multe...linguritze...![]()
Ruxandraaaaa, ce mai zici? Ce mai dregi? Chiar asa, sa nu mai arunci tu un ochi p-aci?!?
Chinico despre Dandusa:
quote:
am editat sa ii spun Dandusei ca ma omoara suspansul....dau cu banu'..te fac astia moderator mai pe dc, au vazut ca te pricepi la linistit spiritele incinse!

Aelita, sa fie intr-un ceas bun crestinarea micutei!!!! Sa pui pozeeeee...

Va pup. Noapte buna!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Teutz
Azi in parc o mamica ccc care avea o fetita de 1 an si 8 luni mi-a spus ca ii da pustoaicei o ciocolata mica in fiecare zi, pentru ca i-a spus pediatra ca este buna pentru memorie, contine lecitina. Ii da fetitei ciocolata de la 9 luni, dar pana la un an i-a dat ciocolata alba.No comment!
Teutzde
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

aia merita

eu vreau sa evit cat pot de mult ciocolata

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dianocica spune:
pt ca avem multi fulgukleti cu dermatita atopica va recomand sa cititi si aici.
ntz ntz ntz...pai doar ciocolata alba pana la un an?pai nu i o fi fost si lui pofta de neagra ? 
diana si david 03.12.06
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
Ariadna30 spune:
Buna seara, fetelor!
Avem si noi scaun pt. servit papa; l-am probat imediat dupa ansamblare, iar azi l-am folosit pt. papa si...pt. joaca. Mai avem cateva poze noi : poza favorita a mamei , stand in fundulet, la vecina, in Carrefour si altele.
Revin in cateva minute.
Somleac spune:
Kokorina super tare linkul.
S-au ridicat si zgamboii aia mari din pat sa vada ce-i de ras.
Desire, da-i dovlecel cu cartof ca n-are nimic. Ideea pentru care se introduce un singur aliment nou e ca sa-l poti testa. Daca face diaree sau bube pe piele sa stii de la care e . In situatia asta desi eu n-am auzit de copil care sa nu tolereze dovlecelul, daca cumva vor apare ceva reactii neplacute vei renunta la amandoua . Dar nu va fi cazul.
Nu dati cu rosii dar mi se pare ca se exagereaza putin cu diversificarea asta. Listele astea cu ce poate sau nu manca bebicul in primul an de viata mi se par din ce in ce mai restrictive. Oare nu sunt oarecum comandate de producatorii de papica la borcan? Cand aia nu-i voie, aialalta numa atunci , ce face mamica aflata in blocaj, da fuga si ia un borcanel ca pe ala scrie negru pe alb ca e de la X luni.Dar si aia amesteca tot felu de legume si mai multe de 3 si unele de care eu stiam ca nu e voie decat mai tarziu (ex. porumbul). Plus de asta n-ati observat ca ce-i voie in Europa nu prea-i voie in America si invers? Deci mai depinde si de cultura alimentara a poporului de unde apartii. Cu globalizarea asta noi tindem sa respectam regulile tuturor si dintr-o treaba simpla facem una de ne ies peri albi. Numai regulile chinezilor nu le-am stabilit la diversificare sa vedem ce musca-i voie si sobolanul de la cate luni.
Inca ceva, regulile privind diversificarea cam sunt uniforme pentru diversificarea de la 4 luni si cea de la 6 luni. Ori nu-i tot una. La 6 luni sistemul digestiv e mult mai matur, bebicul suporta mult mai bine noile alimente. Asa ca eu zic ca nu are rost sa va chinuiti nici voi nici bebicii sa-i dati numai morcov ca asa zice nu-s ce lista. Si oricum morcov fiert fara sare n-ar manca nici una dintre noi. Ia incercati pireul de dovleac cu cartof sa vedeti ce gust bun are. Parerea mea
.
Saryta distractie la mare. Si noi vom servi anul asta mare si Sovata. Abia astept ca anul trecut am fost singura cu ei la mare si nu prea mi-a placut.
Aelita felicitari pentru crestinarea Sofiei. Sa fie intr-un ceas bun.
Si eu am fost in clubul marilor suzete, undeva in jurul datei de 1 mai. Si cum orice invat are si dezvat in 3 nopti l-am dezvatat. Asta a insemnat ca n-am dormit eu deloc, el mai bine. Nu l-am pus la san sub nici un chip mai repede de ora 4 dimineata. Daca plangea si plangea foarte tare il tineam in brate , sau in patut si-l mangaiam tot timpul sa nu se simta abandonat. In timpul asta ii vorbeam despre stomacelul lui care trebuie sa faca nani, despre tztizi care trebuie sa faca si ele nani si tot asa. Am avut tot timpul ceai cald la indemana . NU a baut cantitativ mult 10-15 ml, dar cred ca-l usura lichidul ala un pic caldut. Acum se trezeste noaptea, il iau in brate se linisteste si il pun inapoi in patut. Daca incepe sa se caraie folosesc aceleasi cuvine, " gata Matia, pana aici". Cand aude astea pune capul jos si adoarme, parca am apasat pe buton.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
asiza spune:
Ariadna, selecteaza toate pozele, apoi intri la Permissions si selectezi Public...s-apoi vin hamsterii si hocus-pocus-preparatus...se vad pozele...
...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
bebinuta spune:
Madaluta
, inca nu s-a terminat ziua; era sa uit
Felicitari pentru crestinarea celei mai tinere dintre fulguleti, Sofia. Vrem poze...
Si noi ne inscriem in lista mamicilor ce dau tzitzi noaptea, dar eu ma consolez cu gandul ca poate ii e foame micutei
.
Am papat morcovelul buclucas si nu a fost chiar rau, dar se pare ca cerealele au fost mai bune, mi-am dat eu seama dupa expresia fetei.
Sa vedem maine cum va papa morcovelul, va tinem la curent.
Va pup si sa aveti o seara cat mai linistita.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
asiza spune:
S-am mai sezut o data si-am mai gandit o data
...c-asa-i ardeleanu'...cred totusi ca voi lua o pauza de o zi-doua de la morcov si voi incerca abia apoi cu dovlecel...
...
Somleac, pe undeva ai si tu dreptate...ca prea ne cramponam de detalii...eu totusi incerc sa respect teoria si sa introduc alimentele pe rand sa nu cumva sa fie vreo reactie alergica si sa nu-mi dau seama de la ce...
aaaa...nu v-am spus-o pe cea mai tare...niciuna n-ati auzit-o pun pariu: copil de 6 luni-meniu diversificat complet si printre alte mancaruri precum sarmalutze, paine cu margarina (bineinteles mestecate in prealabil de mama, ca sa nu se inece biata fetita) PAINE CU UNSOARE!!!!! 

...e adevarat ca acesti oameni traiesc la tara, DAR chiar si asa ar trebui sa existe un medic care sa le spuna ce si cum...sau poate le-o fi spus, dar ei din ignoranta, nestiinta etc etc sa nu aplice ceea ce li s-a spus...si ma gandesc ca ccc cazuri dintr-astea sunt cu miile pe la noi pe la sate, din pacate...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
Teutz spune:
Ariadna, sa stapaniti sanatosi scaunul de masa! E foarte frumos, iar Andrei e un scump! (m-am logat, ca sa pot vedea pozele)
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri