Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 30
Laura13 spune:
salutari mamici!
Roxana, sa ne traiesti, sa fii fericita si sa te bucuri de si cu familia ta!! 
pt vestile bune de la Ralumat si Flore 
pt ridicatul in picioare a Antoniei! 
pt adormitul pe burta pt prima data a lui Dani 
? cam cat timp se joaca copii vostrii cu o jucarie? sau cat timp stau intr-o singura pozitie? ca Dani sta 5 min pe burta, se taraseste, se munceste, apoi se plictiseste, vrea in fundulet, mai sta si acolo 5 min in care ii schimb jucariile de vreo 3-4 ori, apoi in brate 5 min, iar pe burta, in scaunul de masina...... si tot asa, ati prins ideea. cred ca de aceea ma facut fixatie pe mingea de la Dia, cand am auzit ca sta Oana 1h!!!!!! 
va pupic ca am luat 1kg de cirese si ma duc sa il devorez cu o carte alaturi!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Ariadna30 spune:
Nu-mi vine sa cred...Andrei doarme deja de o ora si 35 de min., fara sa-l fi luat in brate in timpul asta...pt. a-l adormi din nou! Bine, doarme si cate 2 ore, dar mai rar....si cu intreruperea de rigoare, cu readormitu` in brate. Na ca l-am laudat si...s-a trezit! ![]()
madaluta spune:
Nu deschide nimeni capitol nou??? A-deju, nu te mai bagi??
Eu nu stiu...desi s-a explicat de n-spe mii de ori pe-aici...De, sunt blonda..am o scuza....
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
Ariadna30 spune:
A adormit din nou, in brate...of course.
L-am pus pe pat, cred ca o sa mai doarma cateva min., chiar daca acum somnul ii este ceva mai agitat.
dianarus, mi-am inchipuit cam care a fost povestea la Ianis...mai ales ca stiu ce inseamna asta, si Andrei mananca cu cantece si tot tacamu`. Mananca bine cateva lingurite, apoi incepe show-ul. Deci, stiu ca nu se satura pt. ca mai primeste cate o lingurita din cand in cand, ca nu-i displace chiar asa tare mancarica...pt. ca, atunci cand deschide gurita fara pacaleli, o mesteca cu placere. Totusi, nu-sh` de ce o reactiona asa, banuiesc ca e el mai sclifosit, ca se plictiseste repede...sau nu stiu ce sa mai cred. Azi eram asa de fericita cand a mancat cam 150 g piure de legume...imi venea sa-l pap cu tot cu fulgi! Adica, a mancat ceva mai bine, cu mai putine mofturi....ca am avut niste zile sapt. trecuta... Nu cred ca Marc isi va schimba comportamentul vizavi de servirea meselor. Vor fi si perioade in care va manca mai putin sau cu mofturi, ca asa e in cazul tuturor...din cate stiu eu. Dar cred ca nu vei avea probl. majore cu el.
(bineinteles ca, pana am terminat de scris, s-a trezit si Andrei...dar is super-multumita ca a dormit aproape 2 ore, fara sa ma solicite prea mult - decat asa...pe final)
a_deju spune:
ma bag, imediat va servesc cu capitol nou... pe user-ul comun de data asta, ca mi-au iesit peri albi pe al meu :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Yagmur spune:
LA MULTI ANI, ROXANA! Te pup cu mare drag!!!! 

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca