Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Oana draga (asiza) - am citit despre morcovel - NU TE GRABI!!! - nu e relevant ca o data ti-a scuipat morcovelul - incearca-l sa vezi cum i-l place - azi incerci cu cereale, maine cu laptele tau, poimaine cu lapte praf, poti incerca cuu ulei de masline sau cu unt - depinde daca vrei ori ba sa-i pui de-astea in pireut. Sunt multi copii carora nu le place morcovelul - nu dispera. Mai poti incerca si in combinatie cu cartoful - si pui morcovel 1/2 din cantitatea de cartof ... in timp poti creste cantitatea dpa ce s-a obisnuit cu gustul.

Luati-o incet fetelor!!!

Lia (dorsilia) noi am mai discutat asta - inceraca o perioada sa nu o mai stresezi cu legumele - las-o incet - mie daca-mi papa Kara la inceput 4-5 lingurite ... ziceam ca-s boier.
Inca avem probleme cu unele pireuri - daca exagerez si ii dau o lingurita in plus fata de ce poate ea sa duca .... vomita tot ce a papat. Dar faza e ca nu stiu cand sa ma opresc ... ca ea nu prea deschide gura la lingurita ... si noi papam doar fentate si cu cantec inainte mars ... si cu hei rupu ... etc.
Ia-o incet - azi papa 5 lingurite - ii dai lapte in continuare - maine papa 6 lingurite si ii dai lapte in continuare - si pana la un an ai tot timpul din lume sa inlocuiesti masa de legume cu totul.

madaluta. Sa ne traiesti si sa te bucuri de puiul tau.

David de Ralumat face azi cistografie, sa ii tinem pumnii!!! mult curaj!

v-am pupat

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Multumesc ca sunteti alaturi de noi

Asiza-eu tot de la borcanel i-am dat prima data morcovel asa a papat

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Teutz

Azi nu posteaza nimeni meniul zilei? Eu astept sa apara, ca sa-l copiez in fisierul meu special!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

SUPER BUNA IDEEA!!!

fug si eu in urma sa copiez ce-a fost pana acum si sa-mi fac un fisier.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by asiza

Mai am de citit din urma, dar am o intrebare urgenta...poate-mi dati vreo sugetie!
Ieri am inceput diversificarea cu legume, respectiv morcov. Nu-mi accepta morcovul!!! Il scuipa afara, se stramba si se scutura a greata! Ce sa fac? Sa opresc legumele de tot pentru moment? Sa incep cu fructele? Sa incerc o alta leguma? Sa incerc morcovelul de la borcanel? ...

Madaluta!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Asa face si Alessia. AM cumparat si la borcanel si degeaba. I/am dat morcovi cu cartof (tot la borcanel) nu vrea si se scutura toata. Azi i/am facut cartofi cu dovlecel. Nu s/a omorat cu mancatul, dar nu s/a mai scuturat asa.
dorsilia stai linistita si la noi e la fel. Mananca bine cereale, fructe doar piersica, putina para, si mar cu afine, dar cam 30gr, si legumele ii fac greata. Rabdare iti spun tie, imi spun si mie.
madaluta si multa, multa sanatate!
Multa, multa sanatate si pentru David. Sa aibe grija de el Doamne Doamne si sa fie bine!

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare, mamici si bebici.
Noi suntem bine Antonia are deja 2 dinti si zilele astea cred ca ies si sus(are 3 zile de cand e foarte agitata noaptea si aseara a facut un pic de febra 38).
Saptamana viitoare plecam si noi la mare ....speram sa fie copiii cuminti si sa avem vreme buna.

Meniul zilei de astazi pt. noi:

- la 10 .... fructe(mar copt, piersica, cirese si o bucata de ananas) + branzica calcica .... ne place la nebunie
- la 14 .... legume (cartof, morcov, o bucatica de telina si pastarnac) + carnita de vita .... si asta ii place ... mai mult decat carnita de pui
- la 17-18 .... fructe + 2 biscuiti(ulker ... parca asa)
Eu pun din ochi nu masor.

Spuneti-mi daca e ok ananasul la varsta asta ca nu stiu(i-am pus doar o bucatica f mica alaturi de celelalte).

Mai vb. pupici.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 ,2 ,3 ,4,5,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

saryta de ananas nu stiu daca e bun sau nu ( eu i/am dat suc de ananas, banane si mar de la hipp), dar stiam de cirese ca nu se dau pana la un an. Sau nu stiu eu bine ?? chiar vroiam sa va intreb, pentru ca la mine in curte e un cires plin , plin de cirese coapte...yam, yam.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

asiza, eu zic ca e bine sa lasi pauza de cateva zile dupa fiecare refuz ... si sa incerci apoi morcov cu cereale amestecat ... Denis papa cereale deja, nu? incearca sa-l amesteci cu cerealele pe care le mananca el de obicei
si rabdare

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Nu m-am exprimat eu corect...am inceput ieri cu morcov, am continuat si azi, dar a fost aceeasi poveste...asa ca a fost la al doilea refuz...va multumesc mult pentru sfaturi ...

Ralumat, cum e David? Ati fost? Sper din suflet sa nu fie reflux!!!!!! Va pupam si va asteptam cu vesti!
Bambo

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

roxanica,erika, a-deju, cristina_l, bamboleta, daphna, teutz,dianocica,laura13,asiza, katinel, mirona, flore: multumesc pt urari si multi pupici de la mine

Darius parca a stiut k azi trebuie sa fie cuminte si n-a mai marait deloc...ba chiar a dormit vreo 3 ore...lucru care nu s-a mai intamplat in ultima luna....Sau a simtit k il duc la medic dc nu inceteaza...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

revendic premiul de "idiot mom": azi a dormit puiul meu cu vreo 2h mai putin decat de obicei. asa ca pe la 16 cand a inceput sa maraie am zis ca de oboseala. am incercat sa il culc... nimic, plangea. pe la 16.30 cand a inceput sa planga, l-am luat in brate si am incercat sa il linistesc. NIMIC. pe la 17 am zis "ii dau ceva legume... cat o sa vrea, apoi il pun la san, poate asa adoarme". l-am lasat in scaunul de masa sa ii pasez legumele, s-a linistit pt un minut si apoi a inceput sa urle de nu mai stiam ce sa ii fac. in bucatarie la blender nu puteam sa il iau ca se sperie si atat mai imi trebuia. am facut repede papa, printre plansete, tipete si suspine si am venit cu papa sigura ca nu va manaca mai nimic de oboseala. 180 gr "portia" de azi si jumatate din portia de maine! deci am tinut copilul plangand de foame aproape 1h! sunt pe locul I? sau macar top 3?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput