Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 18
eri_ka spune:
Multam de sfaturi incurajari!
Apropos de camere prin toata casa, eu am alarma la apartaent si am in fiecare camera senzori de miscare, iar bona crede ca sunt camere, iar eu nu i-am spus ca-s altceva.
.
Mai avem si spioni (nasi, prieteni)care vin la noi, sa o vada pe micuta, chiar daca nu suntem noi acasa , iar eu si sotu' nu-i spunem la ce ora venim. Venim cand ajungem![]()
Tinem pumnii stransi in continuare ptr cine are nevoie!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
Laura13 spune:
salutari mamici!
am citit si eu din urma... deci tinem pumnii pt David! Sa fie totul bine la cistografie!
Madaluta! sa fii sanatoasa, sa te bucuri de si alaturi de familia ta!
tuturor fulguletilor care au mai implinit o lunisoara azi!
eri_ka hai mai... chiar tras de cap??!! nici Dani nu are gat mai deloc, cu greu il spal sub barbie, dar chiar nu ma stresez. oricum e frumos de mor![]()
cat despre bone..... ma ingrozesc... eu din sept ma voi duce la munca, cate 3-4h pe zi pana la inceputul anul, iar apoi program normal. aveam eu o speranta ca va vrea o cunostinta (educatoare, care iese anul acesta la pensie) sa stea cu Dani, dar aseara mi-a spus ca nu, ca vrea sa stea un an linistita si apoi poate da. deci trebuie si eu sa ma apuc sa caut.... ma ingrozesc efectiv. cat despre camere video... nu stiu daca ne vom permite, dar vom face efortuei serioase. chiar nu stiu cam cat costa un sistem de supraveghere... tre' sa caut, macar informativ!
dia... clar, la carutul meu (care e cu bara in fata) nu se potriveste, asa ca macar m-am lamurit. cat despre minge.... eu sunt prima pe lista de asteptare, da??!!! abia astept sa vina weekend-ul.... sa ne dai vesti bune!
bambo vezi ca nu la toate laboratoarele sunt de acord sa ii ia sange din degetel, chiar daca se poate. este un laborator in tatarasi si unul pe stefan cel mare care accepta sa le ia sange din degetel. multa sanatate!
aelita sa fie intr-un ceas bun increstinarea sofiei!
flore sa vii cu vesti bune de la ortotep!
donia
sa te pui pe picioare!
yagmur
sa rezisti cu toate cele care le ai pe cap! pupam pe Luca!
hai ca am scris..... cat o zi de post!
va pupic pe toate!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dorsilia spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Ne rugam din suflet pentru David de Ralumat!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

am citit din urma si nu gasesc nimic despre ce li s-a intamplat....Noi oare suntem cei mai codasi la diversificare? numai a mea nu reuseste sa pape din lingurita nimic, cerealele o ingretoseaza, legumele le scuipa, abia daca ia 4-5 lingurite, fructele nu le vrea defel, ii provoaca scarba, are accese de voma cand ii dau :(( Ce se intampla cu copila mea?

Sunt distrusa psihic
a_deju spune:
dorsilia, luati-o incetisor, ca nu e nicio graba.. daca are "greata" la toate, pt moment iti recomand sa incerci cu .. o pauza. cam o saptamana de stat numai pe lapte. chiar daca inseamna supt din doua in doua ore, sau biberon, la fel... apoi incepi cu o lingurita de ceva "light"..nu stiu, o cereala as sugera, combinata si cu putin lapte (de-al tau, sau de bibe, cu ce e ea obisnuita). si apoi, incepi sa incerci mare cu deshtu'.. si vezi, ce-i place? niste mar? buun, mar ii dai.. niste morcov? si mai bun, bagi morcovetzu'-n functiune.. si tot asa, ceva tot trebuie sa fie si pe gustul domnisoarei :) nu dispera, o sa se aranjeze toate, dar cu multa rabdare. nu o stresa cu diverse gusturi noi, poate ea e mai tacticoasa, ii place rutina, si inceputul a fost mai brusc.. sau cine stie, i s-o fi pus pata pe culoarea castronelului :)) poti sa incerci sa schimbi si camera in care ii dai sa pape, fundalul (sa dai drumul la un radio, ceva..).. fii cat de creativa poti, pentru confortul micutei :) pupam si va dorim bafta :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
roxanica2006 spune:
Dorsilia, David de Ralumat face azi cistografie, de accea ii tinem pumnii.
referitor la diversificare nu te stresa atat. am vazut poze cu fetita ta, arata foarte bine, e grasunica, nu pare sa-i lipseasca ceva. David al meu e mult mai slabutz. Acum suntem si noi numai pe laptic si incet vom relua marea batalie a diversificarii. Am fost bolnaviori si am oprit totul, asa ca si pentru noi diversificarea e ca o noua provocare. Hai s-o luam incet, incet si sa avem rabdare multa cu puii nostri, ei nu vor sa ne supere, sunt pur si simplu copii si au nevoie de noi.
Tu ai crescut deja f. bine un baietel frumos, esti o mamica cu state vechi de plata asa ca te vei descurca!
Bambo, lui David i-au luat initial sange din degetel, apoi au avut nevoie de mai multe date, de niste analize mai complexe si i-au luat si din vena. Nu vreau sa te sperii, dar adevarul e ca pentru mamica e putin traumatizant, consoleaza-te insa cu ideea ca micutzii uita tare repede. Daca-i ia sange din vena, imediat ce au terminat asistentele treaba ia-o pe fetitza ta in brate, vorbeste-i incetuc la ureche si vei vedea ce repede se va linisti. Multa sanatate!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
asiza spune:
Mai am de citit din urma, dar am o intrebare urgenta...poate-mi dati vreo sugetie!
Ieri am inceput diversificarea cu legume, respectiv morcov. Nu-mi accepta morcovul!!! Il scuipa afara, se stramba si se scutura a greata! Ce sa fac? Sa opresc legumele de tot pentru moment? Sa incep cu fructele? Sa incerc o alta leguma? Sa incerc morcovelul de la borcanel?
...
Madaluta!!!!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Ktrinel spune:
asiza, odata nu e evident....mai incearca la alta ora, alta zi, incearca sa pui in piure un pic de lapte, schimba peisajul cum spunea si a_deju...rabdare si perseverenta!
Teutz spune:
Azi nu posteaza nimeni meniul zilei? Eu astept sa apara, ca sa-l copiez in fisierul meu special!![]()
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri