*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)
Raspunsuri - Pagina 11
ramsy spune:
Salutare mamici si burtici!!!
Am fost si noi la doctor si bebelusa este foarte lunga si are 3.250 Kg.Placenta este imbatranita dar colul nu este deschis.Mai asteptam ceva pana se hotaraste sa vina.
Pauly,mult succes!!

mai putin si o sa-ti vezi bebelina mult iubita si asteptata!!Cum de te-ai hotarat la cezariana??
38 cu
Alexia
michigan spune:
wow pauly ce aproape esti si tu...
(si cand te gandesti ca notasem nr tau de telefon sa trimit mesaje din spitalca dupa dpn mai era destul timp, dar de fapt vom fi in focuri in acelasi timp....)
mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR 1 zi...pana la internare
pauly spune:

fetele am primit mesaj de la poohy!!!!!!NE-AM NASCUT AZI LA 14:30, AVEM 3.400, 48 CM, SI APGAR 8 - ca sa amanat un pic expulzia.Suntem cea mai roz si scumpica fetitadin lume.mami a stat doua ore si 1/2 la cusaturi ca sa rupt -dar acum amandoua sunt foarte bine- se chinuie cu alaptatul.
POOHY SA VA TRAIASCA BEBELUSA!!!
SA AI RECUPERARE RAPIDA SI O FETITA MANCACIOASA!!![]()
37+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
pauly spune:
fetele am pus cateva pozici cu micuta MARIA ANTONIA, bebe de MONYTZA
AICI
37+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
moberi spune:
Mamicilor care alaptati ati mancat careva cirese?Eu am mancat cateva si tare as mai manca ca simt ca mor in fata bolului cu cirese, dar nu stiu daca nu dau crampe/colici.
Medicul pediatru mi-a zis ca pot manca orice cu masura...dar care e masura la cirese ca eu as putea manca cu kilogramele!!!!!!!!!
Florentina Roman spune:
Poohy, felicitari, mamico! Recuperare rapida si... spor la alaptat!
Florina, sa stii ca si eu am observat ca sanul stang e ceva mai mare decat dreptul. Culmea e ca la Tudor n-am avut asa probleme...Cand s-a oprit laptele, s-a oprit la ambii odata.
Moberi, chiar nu stiu cum e cu ciresele, insa eu as manca niste capsuni, care cica dau alergii...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
Sobi spune:
poohy, felicitari pentru bebelusa!

2 ore si 1/2 de cusaturi??? m-au trecut toate apele cand am citit! recuperare usoara si laptic pentru cea mica...
l-am admirat pe david gabriel al lui didi, tare scump!
pauly, nu reusesc sa vad pozele monytzei; trebuie sa intru pe mail-ul comun?
Andreea 36+
Vladut
POZE
pauly spune:
sobi
la mine merg, dar ii ok daca intri pe mailul comun si le gasesti in inbox.
ramsy fac cezariana din cauza ca doctorul pleaca si eu oricum am colul sters si bebelusa pregatita de nastere, macar asa nasc cu el si tot el ma tine sub observatie cat stau in spital![]()
michigan
...mai un piculet dar parca nu mai am rabdare.![]()

AMR 5 ZILE

37+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
cecilia L spune:
Buna
Sunt o viitoare mamica de septembrie-octombrie, scuze daca va deranjez,dar nu stiam cui sa cer sfatul. Ma doare ingrozitor mijlocul( de 2 zile- dar se tot accentueaza), mai ales in partea stanga, cand merg parca ma taie ceve, e groaznic, durerea exista mai ales cand merg sau stau in picioare. Ce ma sfatuiti sa fac????
Multumesc,
si va doesc sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi
cecilia,26+
Cristian
gabiu spune:
andrada, e vorba cumva de ergomet? Daca da atunci poti bea fiolele. Eu faceam in spital injectabil 4/zi iar apoi beam cate 2 de trei ori pe zi. Bafta multa
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos