*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

cecilia probabil ti-a prins un nerv la sold si din pacate nu prea ai ce face, eventual sa te vada un neurolog cu acordul ginecologului!

Poohy felicitari sa-ti traiasca d-soara rozsi recuperare rapida!si eu m-am cam speriat cand am citit cat ai stat la cusut...

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Poohy sa iti traiasca fetita!
Pauly, nu ma asteptam sa faci cezariana. Dupa cum a zis si michigan o sa fim in focuri in acelasi timp!

39+ Livia Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Salut,

Sunt sotul Ancai. Dupa cum v-a anuntat si pauly, Manu s-a nascut azi la 14:30.
A durat destul de mult, dar s-a terminat cu bine. Atat bebe cat si Anca se simt bine. Pana acum Manu a papat 2 mese (mai mult sau mai putin complete) de la Anca.

Am pus si cateva poze: Manuela

Anca 40+4
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

pauly, multa bafta la cezariana. o sa fie totul ok, si e bine ca te simti in siguranta cu doctorul tau. eu pun o majoreta de imbarbatare!

copiloi, multumim de interventia prompta. didialex, sa iti traiasca micutul-dragutul, sa manance mult si bine si sa te bucure la fel ca robertelul ce va asteapta cu siguranta curios acasa.

ramsy, ce inseamna ca bebelusa e foarte lunga?? bafta si tie, esti pe ultima suta de metri, nu???? curaj, mult a fost, putin a mai ramas.

poohy, iata, esti mamica!!!! sa iti traiasca printesica, sa te refaci repede si sa te bucuri de ea. nu inteleg de ce te-ai rupt, nu te-au taiat ei deloc????

moberi, eu nu alaptez, dar am inteles ca in general poti manca cam tot ce iti prieste tie. daca tu nu te balonezi de la cirese, se poate ca nici bebeul sa nu aibe probleme. daca ai mancat deja cateva, asteapta reactiile. daca sunt prea violente, s-ar putea sa iti piara pofta instant. daca nu, te-ai scos. eu te inteleg prea bine cum e cu pofta....ca nici eu nu rezist tentatiilor, si abia astept ciresele ca sa mananc pana imi pocneste burta (asta e masura suprema la mine)

am terminat de sterilizat biberoanele, de pregatit masurile de lapte pt la noapte, ma duc sa ma bag in pat, poate prind o ora de somn lin.

noapte buna, fetelor, si o duminica frumoasa.

pana sa scriu eu, a aparut sotul lui poohy cu noutati, si mai ales cu poze. multumim, taticule, pentru promptitudine. sa va traiasca printesica si sa va aduca numai bucurii.

mamica lui david (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oauuuu Poohy felicitari mamico! Ai o fetita superba! Imi pare rau pentru cele 2 ore jumatate de cusut! Cred ca a fost groaznic!
DidiAlex tare simpatic bebelusul!

Alina-Mirela 37+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor, noi am cam terminat de cumparat listuta! Mai am de luat sutienul pentru alaptat si pansament steril/fasa pt mine! La farmacie nu avea tifon steril...Voi ce ati cumparat pentru pus pe vata? M-am hotarat sa fac anestezie epidurala la nasterea naturala. Am vorbit si cu doctorita mea si se rezolva!
La noi e cald, ca prefer sa mai stau treaza decat sa ma invart in pat! De afara vine racoare, dar pe mine ma trec valuri de caldura!Noapte buna!

Alina-Mirela 37+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Poohy-Anca, sot de Poohy sa va traiasca minunea de fetita. Ce cumintica este…

Angelabv – eu din ce am citit in principiu bb tre sa se sature de la 1 san. Adica la o masa trebuie sa ii oferi un san pana il “termina” de tot pt ca abia spre final vine laptele cel satios. Daca il tii prea putin la 1 san si apoi il treci la celalalt s-ar putea sa bea numai laptic mai slab.

Doxinu – nu stiu ce fete ti-au spus ca daca ai sanii mici nu poti avea lapte. Eu din ce am vazut tocmai cele cu sani mici aveau la lapteeeee. Iar eu cu niste sani de dau pe afara ma uitam cu “ciuda” deoarece nu aveam nici pe jumate.

Al meu pitic nu stiu de ce a dormit astazi de a spart. Chiar si pentru colici si-a pastrat fff putin timp, numai vreo ora, asa ca sa nu ne iesim din mana

Si nu mai vorbiti de slabit si revenit ca mooor de ciuda. Nu stiu cum o sa slabesc eu ca nu se misca acul cantarului deloc. Eu cred ca ma ingras cu ...praful de afara

Va pup si va doresc duminica placuta

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohyyyy felicitari, sa-ti traiasca printesa Manu, sa va bucurati de ea. Imi pare tare rau ca a trebuit sa te rupi asa, da dr aia chiar nu au vazut????De ce nu te-au taiat si te-au lasat sa te rupi????Sanatate multa si te asteptam acasa. E tare scumpica Manu.

pauly eu am facut epidurala. Mi-au bagat si o perfuzie in mana, nu stiu cu ce da era. Am fost foarte constienta, deloc ametita sau ceva asemanator, simti cum umbla cineva in tine da nu simti pic de durere. Da de abia asteptam sa termine ca sa imi vad fata. Dureaza foarte putin de cand incep pana scot copilul dupa am mai stat vreo 20 min cred la cusut si ce mi-au mai facut pe acolo.

moberi si mie dr mi-a zis ca pot manca orice, ca s-a demonstrat ca colicii nu se fac din mancare. Eu azi am mancat si cirese si pepene .

didialex sa-ti traiasca bebelusul frumusel.

Nu am putut sa vad pozele cu Maria Antonia

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Doxinu e o greseala la DPN-ul tau ca scrie 31 iunie ( si luna asta nu are decat 30 de zile)

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
[/quote]

DAca scrie 31 si luna asta este de 30 inseamna ca se intampla cu o zi mai devrreme!Desi io as vea sa vina pe la mijlocul lunii acesteia daca nu pe la inceput acum ca am prurit de sarcina si simt ca inebunesc!Ma mananca ingrozitor si nu stiu ce sa mai fac!Am incercat tot ce am gasit pe internet insa nimic nu ma ajuta.As da orice sa mai scap de mancarimea asta macar catrva oe!Nici noaptea nu pot dormi iar aseara am avut o criza de plans de nu ma mai puteam oprii!Imi venea sa rup carnea de pe mine!Ce a va mai zic ca la un momendat se scarpina si sotul ceea ce ma enerva si mai tare!Spar sa mai am putin ca nu mai rezist cu mancarimile astea!

36+ Stefan Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

Buna fetelor! Am ajuns si noi acasa !
Marti 29 mai am nascut pe bebe Rares prin cezariana la ora 9.30,4220g,51.5 cm, apgar 10.
Vineri am iesit din spital si acum incercam sa ne acomodam cu noua formula!
Papam numai de la san si suntem destul de cuminte deocamdata. Acum va las ca treb sa se trezeasca si voi intra mai tz sa va scriu mai mult.

Mergi la inceput