*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

doxinu,

fetele au dreptate, marimea sanilor nu e relevanta daca vrei sa alaptezi; eu am sanii mici, intotdeauna m-am uitat cu ciuda in magazinele de lenjerie intima ca nu-mi vine nimic iar acum am ajuns la niste masuri de sutien incredibile; mi-am comandat sutiene de alaptat inainte sa nasc, putin mai mari, am zis sa ma incapa cand vine laptele si acum constat ca nu sunt deloc confortabile, sunt cam fixe asa ca folosesc niste bustiere speciale de alaptat fiindca sunt mult mai comode.

dianalaura,
din cate stiu, mierea nu e indicata daca alaptezi, contine niste toxine care ar putea trece in lapte; din cauza asta, nici la bebelus nu e recomandata decat dupa varsta de 1 an. Asta am citit dar mai bine intrebi doctorul.

Ancamari,
ce faci? cum te descurci cu bebe? cum esti cu operatia?
A mea arata rau de tot, dupa ce ca aveam 2 umflaturi care supurau , acum s-a deschis si in alta parte si supureaza si acolo, iar in alt loc unde e inchisa si arata bine am vazut un fir care iese sub forma de bucla, adica are capetele sub operatie; am tras de bucla asta si doare, asa ca trag cate putin ca mi-e frica sa nu stric ceva pe acolo; dupa ce sterg cu betadina dau cu pudra baneocin si pansez cu fasa sterila; daca as tine locul liber, probabil s-ar usca mai repede dar nu pot sa stau fara chiloti in casa ...mi se pare ca o sa stau toata vara cu operatia asta deschisa , cosmar , ce sa mai...

, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohyyyyy bafta multa. Sa te intalnesti cu bebe azi, sa iti dea DUmnezeu o nastere usoara si o fetita frumoasa, mancacioasa si sanatoasa. Asteptam vesti de la tine. Uite si majoretele . Vai ce ma bucur pentru tine.

pauly uite si pentru tine ca sa vii cu vesti bune de la dr

bebe de tincutza LA MULTI ANI

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Poohy, ce surpriza, in sfarsit vine si gagalici!

Curaj si nastere usoara!

Kay,schimba doctorul si spitalul daca poti!

Piticasigogosica, si eu am ramas cu aceeasi impresie placuta despre Filantropia. Conditii foarte bune si, mai ales personalul, care s-a purtat impecabil, de la dr, moase, asistente. Eu chiar nu le-am "stimulat" inainte, ci le-am multumit dupa nastere. Iar la copii a fost super, am nimerit niste fete mai tinerele care chiar au stat langa noi si ne-au ajutat cu bbeii acolo unde nu ne descurcam. Ce mai, nota 10!

Florina, am si eu o problema cu sanul drept. Nu stiu de ce, lui bb nu prea-i place si nici nu are lapte asa ca stangul, desi am tot incercat sa-l stimulez. Si e si mai mic...Dupa ce ai terminat cu alaptatul, si-au revenit la normal, adica sunt amandoi la fel, sau a ramas unul mai mic si unul mai mare?

Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Pauly waaw ce putin mai ai si o vezi pe papusa ta!! Pe 6 sau 7 trebuie sa merg si eu la doctor (aici, de la 35- 36s de sarcina te programeaza saptamanal). O sa am atunci 38s si 4z, sper sa aflu si eu ca Maria e OK si sa mi se dea "unda verde" pt nastere. Nu visez la un bebe grasun, dar macar 2800-2900g as vrea sa aiba si puiuta mea. Daca vad ca la nastere s-a inselat doctorul si are mai mult, cred ca-i sparg monitorul de la ecograf, ca prea tare m-a stresat cu greutatea bebelinei si multe fire de par alb mi-au aparut din cauza asta!

Azi am vb cu prietena mea din Ro si ea a luat cam tot 14-15kg pe parcursul sarcinii (si e micuta de statura-166-167cm) si imi zicea ca a dat absolut TOT jos, ba chiar la un moment dat avea mai putine kg decat inainte de a ramane gravi. ( si mi-e asa de drag sa vb cu ea, ca mereu ma incurajeaza! Azi imi zicea: "dupa ce nasti , in urmatoarele zile o sa vezi ca iti reapar gleznele, incheieturile, talia !")

Doxinu e o greseala la DPN-ul tau ca scrie 31 iunie ( si luna asta nu are decat 30 de zile)

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mi-am trecut si eu in listuta programarea la cezariana.

mica multumesc ptr majorete, chiar am nevoie de incurajare..ca a inceput sa-mi cam fie frica.tu ai facut cu rahianestezie cum te-ai simtit in timpul operatiei?ti-a dat ceva calmant pe vena ca sa stai mai relaxata?

ralucami sigur a luat si bebelusa ta in greutate, i-ti tin pumnii sa fie totul bine.si eu sper sa mai ia ceva micuta mea in greutate pana sapt viitoare.

poohy

37+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

pauly felicitari pentru printesa. ai discutat cu doctorul ce metoda de anestezie veti alege?

a_da, de la noi de la odisee madi a nascut la cfr2 cu dr. mihalache si era multumita. poate discuti cu ea mai multe despre spital / doctori.

Andreea 36+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

sobi da am hotarat sa facem peridurala...sper sa am curaj ptr ca i-mi doresc foarte mult sa o vad pe micuta cand se naste si sa-i aud glasciorul.

37+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Salutare mamici si burtici!

Am primit unda verde de la Didialex sa va pun link-ul cu poza lui www.klinikum-mannheim.de/1609.0.html" target="_blank">David Gabriel de pe site-ul clinicii.

Numai bine!

Alina

Mergi la inceput

DIDIALEX sa-ti traiasca frumosul bebe David Gabriel!!

37+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Florentina, din pacate pentru cele ce pot alapta cu ambii sani dar si din fericire pentru noi care alaptam doar cu unul, sanii revin la forma lor initiala cand ramai fara lapte. Imi pare rau ca nu am poze sa-ti arat, am avut super sani in timpul alaptarii (mai exact unul singur...) iar dupa am redevenit plata. Deci nici o schimbare fata de cum eram inainte. Acum am colostru deja la amandoi insa tot sanul stang pare sa fie baza...S-a umflat un pic mai mult decat cel drept.
Asa a fost si la mine, am observat ca are mai putin lapte, apoi a inceput sa-l refuze si, nefolosindu-l, a secat...
Poate ca ma insel eu, dar de regula sanul stang e f putin vizibil mai mare decat cel drept oricum. Am dreptate sau e doar un mit?

Despre Anca nu stie nimeni nimic?... Sper ca a nascut pana la ora asta...

Hai Poohy!!!

Florina +35Teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput