*** Mamici de Mai-Iunie 2007 *** (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Doxinu, eu sunt plata plata si am alaptat 1 an si 3 luni! Si asta pentru ca l-am intarcat eu... Acum regret, pe Teodora o voi lasa cat va vrea ea.
In timpul sarcinii mi s-au dublat sanii iar dupa nastere s-au triplat. Nu m-am bucurat prea mult de imaginea sexy pentru ca Tudor a supt mai mult doar la un san, si nu au fost deloc simetrici. Dar am fost fericita sa pot alapta.
Dimensiunea sanilor chiar nu are importanta. Si eu stiu multe mamici cu sani medii spre mari care din nefericire n-au putut alapta.:(

Stai linistita si gandeste pozitiv,

Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Sobi, ieri am fost doar fotograf, nu si model.M-au pozat altii ca eram o ciudatenie (singura insarcinata de pe acolo).
Am vazut in schimb multe mamici care si-au adus copiii la desenat oale.

Ramona 37+ Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

doxinu asta e una din cele mai gresite prejudecati!
laptele nu tine cont de marimea sanilor, si ai mei sunt mici apropo, deci cu siguranta vei putea alapta.
am vazut si femei cu sani imensi care nu aveau lapte.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

Dragele mele!

Va multumesc ca m-ati primit printre voi!
V-am citit povestile si nu stiu ce sa mai cred.
Mai ales povestea ta Kay. Mie mi se recomandase Elias, dar stiam ca nu am atatia bani sa cotizez.
Am fugit de Mat Bucur( desi doctorita era super draguta si aveam referinte bune, dr Liana Ples); Cunosteam Municipalul si "tratamentul" de acolo, ca si Mat Cantacuzino.
Acum am ales CFR 2 , desi n-am intrat niciodata acolo( am 2 cunostinte care au nascut anul asta acolo si au fost multumite si de conditii si de personal). Vom vedea cum va fi.
Doamne ajuta!
Nu-mi doresc decat sa fie bebe bine si eu in stare sa ma ocup de ea.
Mai am 3 sapt si am cam intrat in panica( ca nu ma descurc, ca nu voi avea lapte etc.)

Nastere usoara mamicilor din acest week-end.
Pupici la mamaici, bebici, burtici.

A_da, UM 18. 09. 2006, DPN 25.06.07

36+ cu Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Poohy...hai si eu cu majoretele . Sper sa fi nascut deja, sa nu te chinui prea mult! Pauly, chiqui..voi urmati? hai cu majorete si pt voi !
acum ma duc sa mananc miere, multa miere, dupa ce am citit sfatul vostru cu reglarea tranzitului la mama! Acum imi dau seama ca de vreo 4-5zile de cand sunt eu constipata si reusesc dupa mari eforturi sa fac ceva putin de tot, are probleme si Stefy. Nu e constipat, adica are scaun lichid, chiar daca e la 2-3 zile, insa se screme rau saracutul si il doare rau burtica. Din cauza asta nici nu poate dormi mult, doarme cam o juma de ora o ora si apoi se trezeste de durere..acum vad ca doarme, dar mai maraie prin somn.
Va pup, am iesit sa mai fac un pic de ordine prin casa cat doarme bebe!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

poohy,

39+Alma Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

motannelse impleteste o data cu pulovarasul
iar pt a nu avea multe ate dintr-o parte intr-alta pe spate eu am lucrat cu mai multe gheme pe care le invarteam atunci cand ajungeam la alta culoare
eu am imprimat buburuza, am marit-o putin si apoi doar numer cati ocheti sunt si cu ce culoare...
spor la treaba!
pt poohy
si un week-end placut pt tot restul lumii!

mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR 3 zile...pana la internare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Pauly sa vii cu vesti bune de la doctor! Abia astept sa intri si sa ne povestesti ce ti-a spus despre bebelina!

Miniuta ai si tu dreptate: daca e sa vina, vine si daca e activa in burtica, si daca doarme toata ziua. Voiam sa-ti zic ca si la mine la clinica am vazut ca se poarta treaba asta cu notatul activitatilor lui bb ( adica ora la care a supt, la care a facut kk/pisu etc). Tin minte ca am fost in vizita la amica mea si mi-a aratat foaia respectiva.
Cat despre Elteka: am vrut sa-i trimit mesaj azi, dar am zis ca poate se odihneste, mai ales ca ea saraca s-a chinuit cu travaliu n-spe ore si a incercat cu nastere normala si apoi seara au bagat-o in cezariana. O sa ii scriu maine sa vad daca o dau sau nu la ziar cu Dolofanel al ei. Oricum sta in spital o saptamana si avem timp sa ne scriem mesaje.
Nu te mai gandi la kg ca oricum le dai jos . Eu am +14kg acum, la 38s dar crede-ma ca mananc cu amandoua mainile, de frica sa nu cumva sa nu creasca Maria. Mai bazaie dr meu cate ceva ( "sa avem grija sa creasca doar bebe , nu si mama!" bla bla bla) dar cand vede ce privire otzetita i-arunc si cum mi se ridica parul in cap de nervi la subiectul asta, isi inghite urgent cuvintele.

Doxinu eu zic ca n-are nici o treaba marimea sanilor cu productia de lapte. Ca doar nu produci si stochezi in sani ( si daca e sanul mare inseamna ca ai si spart productia pe ziua respectiva!) .

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Multumesc mult fetelor!Cumlea este ca cine mi-a zis asa nu sunt altele decat prietenele mele care si-au programat bebelusii peste cativa ani ca sa nu le strice carierele!Desi nu ma cunoasteti m-ati incurajat si m-ati facut sa cred ca totul va fii bine!Multumesc mult!

36+Stefan Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetele,

am venit de la doctor...cu vesti bunicele zic eu...nu nasc luni sau marti dar nasc JOI 7 iunie.sunt programata la cezariana la ora 7.30.
bebelina este bine are 2900 gr finuta ca de obicei sanatoasa si perfect dezvoltata de varsta care o are.placenta prezinta ceva semne de imbatranire...iar capul bebelusei este coborat destul de mult.
ralucami, dianalaura multumesc de incurajari ...si majorete dar se pare ca mai cateva zile.
ralucami si eu am 14 kg plus la 37 sapt si 3 zile..si fetita mea e tot asa finuta ca a ta..ne cam asemanam.tu cand mai mergi la control?

pup fetele,

AMR 5 ZILE

37+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput