Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Dia, da as vrea nr de telfon. Numai in Mall au magazin?

Ariadna , e teapa

Laura eu ii lungesc pireul cu lapte de la mine. Nu stiu daca tu mai alaptezi sau nu. Daca nu atunci poti pune supica de pe ele ca n-are nimic, oricum ele sunt imbibate de apa in care au fiert.

Aseara cand i-am facut baie lui Matia l-am pus in fudulet. Eu il sprijineam sa nu se rastoarne sa dea cu capul de vana si sotul ii tinnea dusul sus in fata lui. Nebunie. Nu exista nimic mai frumos decat incercarea manutelor grasute sa prinda apa. Si figura mirata cand i se intalneau, parca nu stia de unde au aparut. De multe ori si-a bagat si figura sub dus, dar i-a placut.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

adinazot dat pm. SCuze intarzierea!!!

Karina de mirona
Anamaria de mayaione
David de dianocica
Maria isabela de iuly
Si celor care ieri au mai adaugat o lunisoara!!
dandusa bine ai revenit! bafta la condus! Hai, dai cu visinata , ca vad ca Dia ti/a cam ghicit "achizitia".

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

De la 5 sunt treaza am mai atipit din cand in cand dar nu se pune se trezea cred ca din sfert in sfert de ora si urla prin somn se ridica in fund se intorcea pe toate partile,maine mergem la pediatru sa vedem daca e ok,azi si-a reluat programul ei de papa

Vad ca sunt bb-ii care au 4 mese pe zi si eu tot imi faceam griji ca nu vrea sa pape poate vrea si fata mea tot 4 mese pana acum aveam 5

Alexandra-ce fain face Mark baita in cada si leaganul e f fain

Kikineata,Madaluta,Teutz-multumim

Ariadna-este teapa mailul am primit si eu din alea dar nu m-am obosit sa sun

Ktrinel-deci si la voi aceeasi problema la fel se trezeste prin somn si sta in fund sau doarme pe burta cu fundul in sus,cred ca si de asta plange prin somn vrea sa se ridice in fund si nu-i reusesteieri am luat cativa chilotei din aia pampers de proba sunt faini se muleaza f bine pe fundulet si picioruse

Karina de mirona
Anamaria de mayaione
David de dianocica
Maria isabela de iuly

ma duc sa pap ceva zilele astea am cam facut greva foamei am mai slabit 1 kg

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimi!!!!!
Teutz,Bambo,....
Fulguletilor care azi mai adauga o lunisoara : Karina,Dmic,Maria Isabela,

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

bamboletta, felicitari pt slabit!
ce nr. au pampersii care sunt chilotei? tb sa incerc si eu, ca deja imi ia 5 min sa-i pun un pampers

ariadna, da, oana e mai sclifosita, iar de cand e bolnavioara si ia antibiotic, e un calvar mancatul... abia daca ajungem pe la 5-600 ml pe zi in totala, si acum a avut zile in sir cand a baut numai lapte, n-a acceptat nic macar cereale... nici inainte nu rupea biberonul de cat de mult manca, dar macar se strangea cam 700-800 ml pe zi de lapte, cereale si legume

fetelor, mai e vreun bb pe aici care nu accepta sucul de fructe? ca oana nu-l vrea in nici o forma, nici macar diluat cu apa, desi pireul de legume il manca (bine, nu se omoara dupa ela, dar un 30-50 ml tot manca) ... am incercat de o varietate mare de fructe, nu vrea de nici care, numai cu lingurita, 2-3 linguri si atat ... astept sugestii

in alta ordine de idei, cred ca ma fac importator de jucarii tiny love

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Dia, nici Dani nu a acceptat sucul de fructe dar piureul da, cred ca ti-am mai spus. In esenta, sa stii ca "dincolo" nici nu se pune atata pret pe sucul de fructe la varsta asa mica, ci pe pulpa de fructe, pt ca e mai bine tolerata de stomacel, (din cauza aciditatii), in plus are si fibre care ajuta digestia, asa ca eu de cand am citit chestia asta m-am relaxat total cu Dani. Vitaminele se gasesc si in pulpa. Si cand ii blendui un mar sau o para ii dai implicit si sucul, nu? Deci e ceva mai complet si mai bine sa pape pulpa decat suc stors. Dani a inceput sa accepte sucul de la 1 an si ceva cand i l-am pus in biberon intr-o vara torida :) Si ne-am facut atunci un obicei ca intre masa de pranz si gustarea de dupa masa sa bea cate un biberon de suc de porto+mar+piersica+para+struguri, deci un cockteil, de fapt noua ne iesea un nectar ca asa scoate Bosch-ul nostru sucul (mentionez ca nu intotdeauna aveam toate fructele in casa dar de regula ii faceam din vreo 3 fructe nectarul).
Acum, dupa ce toata iarna a refuzat nectarul, a inceput din nou sa bea cam 300- 350 ml in decurs de vreo jumate de ora, daca-i e sete il bea in 10 minute. Tot asa, intre mese.
Nu cred ca mai e cazul sa punctez ca Andreea inca nu a ajuns a bea suc, ca nu vrea, se stramba, iar pulpa e si ea cam "iecs-iecs" pt dom`soara. Deci la capitorul sclifosenie te rog sa nu atentezi la medalia de aur, ca aia am revendicat-o de la nastere noi :) Dar daca tineti neaparat va facem loc si voua pe podium, ca sa nu ne simtim singure

Editez ca sa-i urez Oanei insanatosire rapida! ce antibiotic luati?
si inca o chestie, trimite-mi si mie pe mail adresa magazinului acela, sa stii ca eu le propun sa iti dea la juma de pret macar de acum incolo; uite mailul meu alias4444@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

fetelor, mai e vreun bb pe aici care nu accepta sucul de fructe? ca oana nu-l vrea in nici o forma, nici macar diluat cu apa, desi pireul de legume il manca (bine, nu se omoara dupa ela, dar un 30-50 ml tot manca) ... am incercat de o varietate mare de fructe, nu vrea de nici care, numai cu lingurita, 2-3 linguri si atat ... astept sugestii

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

da da, si noi ne incadram.... nu vrea sub nicio forma, si de nicio culoare... pe vremea cand ne reglam problema cu kk verde si fara grunjei, si am inceput cu sucul de fructe, bea si 200 ml (cantitate industriala...probabil s-a alimentat de-atunci cat pt toata viata.....). acum nu vrea, am mai incercat cu mar la biberon, nu-i bun, o sa incerc si cu niste portocala de la nestle, sa vedem... oricum, eu ii bag sucul de mar in piureul de fructe, deci sa zicem ca intr-un fel, tot il haleste. dar ca atare, la biberon, no way :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Buna dimineata mamicute!

Am lipsit cateva zile de la apel, dar motivat probleme cu internetul, incerc sa recuperez.

Dia e super mingiutza. Care e pretul acasa? Aici am gasit doar pe internet si ma costa 40-45 euro.

Bamboletta felicitari pentru slabit. Eu am inceput sa fac un pic de gimnastica in fiecare dimineata, sper sa dureze.

Dandusa bine ai revenit, bafta la condus . Eu am carnetul de 4 ani si nu conduc, ar trebui sa incep si eu dar imi este frica.

Asiza sa fie binevenit caruciorul daca nu pentru voi, macar pentru bebeul care il va folosi.

Mirona cred ca-ti va face bine sa mai schimb aerul, macar din cand in cand. Bine ca e program flexibil.

Madaluta La multi ani!

Dianocica o freza noua? Pe cand poze?

Eri_ka bine ai venit!

Flore bine ca ati scapat de cizmulitze!

Somleac slava Domnului ca Matia e bine. In locul tau si eu ii spuneam cateva asistentei.

Am o intrebare pentru mamicile care au nascut prin cezariana. Va deranjeaza operatia? Eu am masa de infasat la nivelul operatiei si ori de cate ori o schimb pe Alessandra imi da cu piciorusele direct in operatie si ma doare. E normal sau trebuie sa-mi fac griji? Cand am fost la control ultima oara doctorul a spus ca e totul bine.

Putem sa ne laudam? De o saptamana Alessandra se trezeste doar o singura data pe noapte ca sa manance, de unde ea se trezea la fiecare doua ore....

cu intarziere tuturor bebelusilor pentru 1 iunie si celor care au mai adaugat o lunisoara.

mamicute si bebei

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra
vrem si noi un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Bunaaaaaaaa
la fulguletii de azi
Vad ca la mai muti bebei incep sa scoata o masa si Mario de 2 zile refuza masa de la 10.
Bambo sa stii ca si eu noaptea asta am facut garda a descoperit ca-i place sa doarma pe burta si probabil ii amurteste manutele, si se trezeste urland. Eu il intorc el la loc si uite asa pina dimineata o tinem cu scancete si urlete.Antonia cum se mai simte, cu gatuletu ce face?

Koktailu preferat a lui Mario este suc de porto,mar si totul la blender cu banana daca am para bag si para si caise e masa prefarata.La capitolu legume rau de tot.

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by cristina_L

Am o intrebare pentru mamicile care au nascut prin cezariana. Va deranjeaza operatia? Eu am masa de infasat la nivelul operatiei si ori de cate ori o schimb pe Alessandra imi da cu piciorusele direct in operatie si ma doare. E normal sau trebuie sa-mi fac griji? Cand am fost la control ultima oara doctorul a spus ca e totul bine.

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra
vrem si noi un vot

si noi ne laudam cu aceeasi situatie... masa de schimabt e de fapt fostul birou al calculatorului, transformat, si normal ca-mi vine exact pe burta.. pe mine nu ma loveste biroul, ma suteaza motanu' direct in burtok, de nu ma vad.. noroc ca mai am vreo 2-3 colaci de amortizare, dar tot se simte.. din pacate, este normal, si-o sa tot fie cat timp ne-or da direct la burta. semne de intrebare sa-ti pui daca te doare fara sa fii lovita direct, desi chiar si-asa, tot e normal, ca inca n-a trecut f mult timp, mai ales pt taietura de pe dinauntru...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput