Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 28
Teutz spune:
Am fost si noi la o nunta azi, dar la ora 22 am venit acasa, ca eram cu Alexia dupa noi, n-am avut cu cine sa o lasam. Eu am venit acasa si Cezar a plecat la serviciu, ca e in tura de noapte. Am intrat fuguta pe forum, nu care cumva sa pierd ceva!
La multe lunisoare sarbatoritilor zilelor de 2 si 3!!!!
Ana Nicole de Almo
Stefania de Ama.lia
Alin de Mormelvio
Ana Maria de Marani
Dacian de Oradeanca
Sofia de Aelita
Karina de Mirona
Anamaria de Mayaione
Maria Isabela de Luly
David (alias d mic) de Dianocica
Eri_ka, bine ai venit!
Ariadna, multumim!
Alexia a avut reflux gastric. Pentru ca manca foarte repede, vomita in jet aproape dupa fiecare masa. De cand i-am introdus in meniu cereale situatia s-a mai ameliorat, iar acum pare ca s-a rezolvat. Felicitari pentru intoarcerea de pe burtica pe spate!
Si Alexia da din maini si din picioare foarte tare, nu stiu de unde o avea atata energie! Din capsor nu face asa cum spui tu.
Aka, Cristinici ciufulici e o dulce!
Mirona, sunt de acord cu propunerea ta! Referitor la intoarcerea la serviciu, daca te platesc bine si programul este asa cum zici, e ok. Kara poate sta si cu tati cateva ore, iar tu mai iesi din rutina zilnica.
Yagmur, bafta la diversificare!
Luchita cel scump si mamica muncitoare!
Dolores, prin ce ati trecut si voi saptamana asta, mai! Bine sa se simte mai bine Davidutu! Nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul tau cand il vedeai ca se uita la tine cu ochisorii lui scumpi si nu aveai cum sa-i alini suferinta!
si multa sanatate puiutului mic!
Dianocica, sa-ti fie de bine noua tunsoare! Pozici? 
Flore, felicitari pentru ca ati scapat de cizmulite! Alessia e mortala, probabil se gandea zilele trecute:”Nu-mi mai scot, mai frate, astia ghipsul, sa mai gust si eu un piciorus, ca-mi vine apa in gura de pofta!?”
Ooooo, Dandusa!!!! 
Bine ai revenit!!!! Ma bag si eu la o visinata!
Crinuta cercelata si asteptam detalii despre noua achizitie!
Dia, super jucariile!!!
Asiza, felicitari pentru caruciorul castigat!
Somleac, slava domnului ca Matia n-a patit nimic! Cat despre isterica de asistenta, bine ca i-ai zis si tu ce-ai avut pe suflet!![]()
Dianarus, multumim!
Distractie placuta la cabana si vreme frumoasa!
Adinazot,
Alessia, ca sa treaca repejor aftele! Eu nu ii voi lua premergator Alexiei!
M_monique, Andrei e deja flacau mare! 8,600 kg! Bravo!
Bambo, sa stapaniti sanatosi scaunul de masa si sa-l folositi cu placere!
A_deju, vazut super motanul Eric! Dulce foc, ca de obicei! Cat despre dependenta de forum, recunosc ca nu pot lasa sa treaca o zi fara sa bag un ochi, sa vad ce mai fac bebicii si mamicile.
Madaluta, ce dulce e Darius cand ne saluta! Felicitari pentru statul in fundic!
Alexandra, l-am admirat pe zambaretul Mark in cada si in leagan, manca-l-as de scumpic!
Hai ca am scris un mesaj lung cat o zi de post! Maine (de fapt azi) mergem la picnic la iarba verde! Yupiiii!
Noapte buna tuturor!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Teutz spune:
Ariadna, eu am primit pe mail mai multe mesaje de genul asta, dar nici nu m-am mai obosit sa le citesc, ca sunt convinsa ca-s tzepe! Cum naiba sa castig la un concurs sau loterie la care nu am participat?
Acum chiar ma duc la culcare! 
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Ktrinel spune:
am pierdut mesajul
....o iau de la capat, sa vad daca mai imi aduc aminte ....

donia, unde esti? ai ramas lipita de scaun la dentist?
a_deju, am nas...dar sa o lasam pe ea sa ne dea amanunte..pana atunci salivez dupa visinata...dar ma dreg cu un Baileys..
asiza, sa fie binevenit caruciorul, cum o fi el.
mirona, tu iti cunosti "bucataria" mia bine (copil, sot, sef, munca) si sunt sigura ca vei lua decizia cea mai buna . eu ti-as sugera insa - sper sa nu mi-o iei in nume de rau, nu stiu cum e vazuta treaba in romania - dar treaba cu plata neoficiala sa ramana mai discreta. nu se stie niciodata...paza buna trece primejdia rea.
fetelor, vad ca sunteti innebunite dupa mingea buclucasa...am vazut-o si aici, pe la 20 si ceva de dolari, daca as avea cum sa va trimit...dar pana trece mingea oceanul, cresc copiii si or sa joace fotbal cu ea ...
bamboletta, despre ce chilotei vorbesti...ca si eu am mari probleme sa o mai schimb...de acum..., imi dau seama ce va fi mai incolo...si in somn se ridica in fund, cu ochii inchisi...
madaluta, LA MULTI ANI!!!!
alexandra, chiar nu e si acolo chestia aia, ...cum de nu au adus ? e atat de util tarcul asta...pe mine ma salveaza mult peste zi..
chiar, asa dianocica, nu ne-ai aratat freza noua !
donia, sari repede in schema, ca nu stiu unde sa las scutecul pt fete dimineatza ![]()
doradora spune:
am mers ieri de mi-am rupt picioarele-ikea, carrefour(dianocica, vezi ca au mai multa apa de bebei la carrefourul de acolo, si de fapt e 19.000 juma de litru), mobexpert. de fapt intrasem sa va spun ca au la miniblu farfurii cu ventuza, nu numai cele de la giordani -nasha sa traiasca pt una din asta- ci si unele pe la 200 si ceva, si unele de la farlin intre 200-350.000.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
de fapt au si la ikea un set broscuta, farfurie cu ventuza, cana si inca ceva, nu stiu pretul.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
adinazot spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
madaluta, aveti 8 mese??? wow, noi am avut numai 6 din prima zi ... si acum avem 4 mese si de abia i le indes si pe alea
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
Si noi la fel,4 mese,mai mult nu incape!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7
kikineata spune:
Deci m-ai spart!!! Ce jucarii m-as juca si eu cu ele! VREAU si euuuuuuuuuuu!!
quote:
si dc tot am fost azi la premaman si am lasat o gramada de bani pe inca o activity ball, i-am luat Oanei si o jucarie pt carucior, ca de mult vroiam sa-i iau... asa ca-s leftera de tot, ca si aia a costat o caruta de bani... da' io zic ca merita, a manevrat toata seara la ea ... ia uitati-o www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=153&state=toyTypeId=14@elementId=0@ageId=0" target="_blank"> aici
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
si noi tot 4

quote:
si pe mine m-au uimit cele 8 mese dar ce sa-i faci sa traiasca si sa fie sanatos sa manance tot asa.
madaluta, aveti 8 mese??? wow, noi am avut numai 6 din prima zi ... si acum avem 4 mese si de abia i le indes si pe alea
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
adinazot spune:
[quote]Originally posted by Teutz
Adinazot,
Alessia, ca sa treaca repejor aftele! Eu nu ii voi lua premergator Alexiei!
SI noi pupam fetele frumoase
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7
desiree spune:
scriu pe fuga sa nu faca netu vreo figura:
miro, du-te la servici..oricum s-ar fi intamplat asta o data si o data...mai schimbi peisajul mia castigi si niste bani..mai sta si kara cu tati...e ok..go for it...
dandusa, sa fie intr-un ceas bun achizitia
...bine ai revenit...
vreau si eu activity ball..
....cred ca Octavian ar mai sta si singurel...sa o aiba....in Bucuresti oare unde pot sa o gasesc?
ariadna sa nu cumva sa suni acolo o sa iti ia o gramada de bani...
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs