Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 27
asiza spune:
aaa...uitasem sa va zic de carucior!!! L-am adus acasa azi-dimineata...nu e nu stiu ce smecherie, va imaginati doar si oricum nu ne mai deserveste intereselor...ca e prea mic, DAR AM CASTIGAT!...E de la Primii Pasi...probabil il vom face cadou! Sa vedem...Va pup
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
bebinuta spune:
Uitasem sa te felicit si o fac acum: sa se bucure pentru el cine il va folosi, ce bine e sa castigi ceva.
Cum merge diversificarea cu cereale? Cand incepeti si cu altceva?
Noi suntem doar la orez cu apa, cam naspa gust, dar ea papa destul de bine.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
danita spune:
salutare bune si ne-bune ;) logate si nelogate :)
anunt cu tristete in glas ca sunt ofticata !! una e castigatoare , alta ia toate jucariile de la magazin ...alta ma oftica cu plaja ....of of mai mai !
dar ca sa va oftic si eu : maine ma duc sa gatesc 2 fetite sa le fac domnisoare de onoare ! :) abia astept !
pupici si noapte frumo
D
aka spune:
si eu pe forum la ora asta. si doar pentru ca nu puteam sa ma culc fara sa stiu ce mai fac "fetele" si "fulguletii". azi am fost la gratar la niste prieteni care au un teren pe langa Bucuresti. Bai nene, vreau si eu teren, doar asa ca sa ma duc in vizita la el, ca oricum bani sa ne facem casa nu avem...si a stat Cristinuta asa cuminte, iar acum a adormit asa repede...
Dia vreau si eu adresa magazinului din Bucuresti. am primit 2 rochite de la niste prieteni si mai vreau si alte hainute. nu mai zic de jucaria buclucasa
.
multumim fetelor care ne-au vazut
.
felicitari Asiza pentru castig. la mai multe de acum, poate a venit Denis cu norocul.
ma duc si eu la nani, noapte buna
.
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4, luna 5, luna 6
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
Dia1609 spune:
bai, io m-am gandit: ar trebui sa ma ia astia asociat la cata reclama le-am facut ... sau macar sa-mi dea la juma' de pret ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
Ariadna30 spune:
a dejumultumesc mult pt. recomandari. 
Sunt si la noi cateva magazine cu hainute si jucarii, dar..parca nu au cam ce as vrea eu. Aaa... hai sa-ti mai zic unul, daca ai nevoie de body-uri, pantalonasi, sosetele si alte lucrusoare de genul asta : vizavi de galeriile de pe Soveja (sper ca nu gresesc strada
, pe linia lui 102) - o statie mai sus de Tomis III - e un magazin care are hainutele f. ieftine si sunt si frumoase.
Dia1609, f. frumoase jucariile. Cat e cea pe care o pui la carut? Oana a fost mofturoasa la papa inca de mica sau asa e acum...ca e bolnavioara?
La noi mesele is cam cu cantece; nu bea nici laptele cu placere, dar nici mancarica. Hai sa zic ca fructele le mananca bine, dar la capitolu` "legume"...e jale!
De doua zile nu mai vrea legume aproape deloc, strange gurita dupa 4-5 lingurite si incepe sa maraie. Si la fructe a facut la fel ieri...azi a mancat vreo 70-80 g. Nu stiu ce sa mai fac...ce combinatie de legume sa folosesc ca sa manance si el bine masa respectiva.
madaluta spune:
laura: eu nu stiu de ce ar fi contraindicata zeama in care se fierb legumele...Eu i-am dat zeama chioara in primele 2 zile ,am vazut k nu e consistenta si am renuntat. Acum cand ii fac piureul de legume bineinteles k pun cateva linguri, caci altfel ar iesi prea gros.Am inteles k mai poti pune lapte si am incercat si eu, dar nanul este foarte dulce si cand am gustat eu nu mi-a placut deloc combinatia ....
Dandusa: bina k au presupus bine fetele de pe aici..k nu puteam dormi fara sa stiu...
..sunt mai curioasa k o baba...
Acum intrebarea mea e urmatoarea: te faci cumva vecina cu a_deju?...
Dia1609: nu avem 8 mese... De obicei 5-6, dar azi nu stiu ce a avut de a mancat haotic..nici macar orele pe care le-am scris nu sunt cele la care manaca el de obicei...Iar mesele de lapte nu prea le pot considera mese complete pt k bea destul de putin...adica 100-120 maxim la fiecare...Abia astept sa isi scoata si el definitiv masa de la prima ora..k mor de somn la 5-6 dim...
a_deju: te poti muta la mine..inca mai sunt pe forum la ora asta...baietii mei dorm dusi...dandusa ne-a promis visinata..o chemam si pe ea ..si trai neneaca pe noi...
Cred k plec si eu la culcare...maine am o zi grea.....imi aniversez ziua cu anticipatie, cu prietenii la gratar...va pup si cred k ne "vedem" luni la cafeluta...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
Ariadna30 spune:
madaluta, nu are de ce sa fie contraindicata zeama de la legume....si nu vad ce s-ar putea intampla daca bebe o bea cu placere (peste piure). Eu ii subtiam piureul cu lapte pt. ca speram ca asa il va manca mai bine...in rest, numai cu zeama il subtiez. Aaa...uneori mai adaugam si cereale, pe care le dizolvam tot in zeama.
alexandra_25 spune:
Buna seara.......si eu sunt una din astea...:"dependenta de DC"...si una din nebunele logate la ora asta....
...!
Dia...super jucaria...ai facut ravagii cu ea...si eu as vrea...nu au magazin online??????Daca faci lista si trimiti prin tara jucaria...ma inscriu si eu...
Somleac...ai tras o sperietura groaznica...se pare ca ne asteapta de acuma o groaza de probleme...bine ca nu s-a intamplat nimic grav!
Dandusica...ce dor mi-a fost de tine "bai nene"...si ce surprize ai???Si eu cred ca o sa aveti casuta voastra!Pune-ne poze cu Crinutza...!
..dulci!Ai de dat la visinate...ai ramas in urma!!![]()
Adinazot...si eu sunt "anti premergator"...!
Ktrinel..super tare "SmartStepul"...asa ceva mi-ar placea si mie dar nu am vazut la noi!
Madaluta...ce mare s-a facut Darius si ce scump e!
Dianocica..te-ai tuns si noua nu ne-ai aratat??![]()
In seara asta am facut si noi prima baie in cadita....aici aveti dovada
Si am achizitionat si noi ceva...nu asa de spectaculos ca si jucaria Oanei...
huta
Plec si eu la nani pana nu vine si dupa mine Marius....![]()
Noapte Buna!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Ariadna30 spune:
Cred ca toata lumea s-a dus la culcare, numai eu citesc carticele despre bebelusi...si bantui pe aici. O sa intreb totusi ceva... Acum 3 zile am primit in mail o notificare cum ca as fi castigatoarea loteriei irlandeze (ceva cu adresele de mail) a minunatului premiu de 1.350.00 lire.
Ar fi bine sa fie adevarat, dar nu pot sa cred asa ceva..:) Ati primit si voi acel e-mail cu notificarea? Mi se cere sa-i contactez telefonic...pt. a intra in posesia premiului, evident.
Sa vedeti cand m-oi imbogati...ce de cadouri va fac!! :)) Nu mai zic de piticu` meu....deja visez la vila cu piscina, curte mare dotata cu tobogan si alte accesorii si multe, muuulte jucarii. Bine zic "visez", doar cu asta raman. ![]()
Editez ca sa zic ca am batut-o pe asiza...cu caruciorul castigat.
Apropo`...felicitari pt. cadou! Si eu am castigat de vreo 4-5 ori la tragerile la sorti organizate de anumite reviste pe care le cumparam in mod constant (pt. articolele interesante, nu pt. premiile acordate
)