Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 26
Dia1609 spune:
madaluta, aveti 8 mese??? wow, noi am avut numai 6 din prima zi ... si acum avem 4 mese si de abia i le indes si pe alea
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
a_deju spune:
pai a dat-o ea cu "achizitia" in sus si-n jos...... era logic... daca aia nu, aia nu... asta da![]()
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Dia1609 spune:
of, bebinuta, sincer imi pare rau... dar si daca ajungeai inaintea mea, eu cu ce ma duceam la botez, huh?
du-te pe acolo si da comanda ca ti-o aduce 
editez ca sa zic ca ne-au zis fetele de acolo ca le-am luat jucaria preferata
... asa ca sigur mai aduc ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
a_deju spune:
apropo de dependenta.. mihai, acu 'fo 5 min (ca tot era pauza la meci, banuiesc, ca altfel nu si-ar fi miscat fizicu' pana-n bucatarie...): vrei sa zici ca ma sunt nebune logate la ora asta?? eee, io zic sa puneti mana de la mana, sa va luati o casa, si sa va mutati toate, ca m-ai inebunit :))))
acestea fiind zise, ma retrag sa fac galerie.. asta si pt ca mi-a confiscat cu eleganta pungoiu' de pufuleti...
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
of, bebinuta, sincer imi pare rau... dar si daca ajungeai inaintea mea, eu cu ce ma duceam la botez, huh?
du-te pe acolo si da comanda ca ti-o aduce
editez ca sa zic ca ne-au zis fetele de acolo ca le-am luat jucaria preferata... asa ca sigur mai aduc
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
De data asta "te iert", doar pentru ca mergi la botez si pentru ca daca nu ne aratai jucaria nu stiam de ea.

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
apropo de dependenta.. mihai, acu 'fo 5 min (ca tot era pauza la meci, banuiesc, ca altfel nu si-ar fi miscat fizicu' pana-n bucatarie...): vrei sa zici ca ma sunt nebune logate la ora asta?? eee, io zic sa puneti mana de la mana, sa va luati o casa, si sa va mutati toate, ca m-ai inebunit :))))
acestea fiind zise, ma retrag sa fac galerie.. asta si pt ca mi-a confiscat cu eleganta pungoiu' de pufuleti...

adevarul e ca nu mai sunt multe nebune la ora asta (le poti numara pe degete Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-6-a
Laura13 spune:
dia DA DA DA VREAU! chiar vreau, asa ca sa imi trimiti, te rog, PM sa imi spui cum facem cu banii,etc. sarut mana! am vazut si eu aseara jucaria aceea pt carut pe site, am bocit si dupa ea.... aia cat mai costa? hai ca dau si eu faliment!
a deju nu e rea ideea cu casa..... lasa meciul treci aici!![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
asiza spune:
booon...inca-o nebuna logata!
...deh, dependenta...
...
Dia, te-ai bagat in hora...si eu as vrea jucaria...
...ca nici in Cluj "nu se ieczista" magazinu' cu pricina! 
Dandusicaaaaa, te-ai dat de gol....hai ca io nu zic nimic...te las pe tine sa faci anuntu'...si-om bea, "mai, neeeeneeee"!!!!!!! 
Madaluta, ce ochi frumosi are Darius! Felicitari pentru statul in funduletz! 
Laura, eu imi dau cu presupusu'...la piureul de legume si eui cred ca voi picura ceva din zeama aia sa-l fac asa ca o pasta...dar doar atat...
Noapte buna!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by a_deju

Al meu sot e bucuros ca stau pe net, ca altfel l-as stresa sa nu se uite la meci.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
miraco spune:
Hai sa nu ziceti ca am disparut ca "magarul" in ceata....inscrieti-ma in clubul nebunelor logate la ora asta
.Va puuuuuup tare tare si va mai dragalesc putin puiutzii inainte de culcare...ups... desi cred ca dorm de muuuult.
Despre noi??? poate maine...hi-hi
....ca mi-e un dooooooor de taclale cu voi si am cam pierdut firul.In rest suntem bine(asa pe scurt)

pup pup pup pup pup
Miraco
cu
Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami