Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

subiect inchis, haideti la fulguit in CAPITOLUL URMATOR

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

bamboletta, felicitari pt slabit!
ce nr. au pampersii care sunt chilotei? tb sa incerc si eu, ca deja imi ia 5 min sa-i pun un pampers

ariadna, da, oana e mai sclifosita, iar de cand e bolnavioara si ia antibiotic, e un calvar mancatul... abia daca ajungem pe la 5-600 ml pe zi in totala, si acum a avut zile in sir cand a baut numai lapte, n-a acceptat nic macar cereale... nici inainte nu rupea biberonul de cat de mult manca, dar macar se strangea cam 700-800 ml pe zi de lapte, cereale si legume

fetelor, mai e vreun bb pe aici care nu accepta sucul de fructe? ca oana nu-l vrea in nici o forma, nici macar diluat cu apa, desi pireul de legume il manca (bine, nu se omoara dupa ela, dar un 30-50 ml tot manca) ... am incercat de o varietate mare de fructe, nu vrea de nici care, numai cu lingurita, 2-3 linguri si atat ... astept sugestii

in alta ordine de idei, cred ca ma fac importator de jucarii tiny love

Di

DIA,nici Alessia nu prea accepta sucul de fructe,daca iti spun ca sucul de morcovi nu l-a vrut niciodata,asa ca nu mai insist,in schimb mananca bine fructele pasate si legumele la fel,asa ca nu ma mai agit ca nu vrea suc,apa da,dar suc nu,de ce?habar nu am

[/quote]

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput