Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salutare,

Dolores,imi pare rau pentru zilele urate cu viroza..Tu ai intrerupt alaptatul sau de ce ai zis ca s-a intors?Ca e foarte interesant..

Cu intarziere LA MULTI ANI DOMNISOARELOR CRINUTZA,ANTONIA SI GEORGIA

Dandusa,welcome,welcome bak!La fel de tonica! Sa fie vorba de ?Plus plecatul la Claudiu pt bebe 2?Hmmm..fericito!

Dia,of..m-ai imbolnavit cu mingiuta aia si cu Premaman pantru care te-am invidiat si in iarna cu umidificatorul ala deosebit si nemaintalnit.Nu fac comenzi prin posta?

Fetele din Iasi,cum a fost la mall cu atatea carucioare?Eu nu am putut veni

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Antonia nu vrea sa manance de vreo 3 zile ne-am stricat programul,manca fructele cand ar fi trebuit sa pape supica,ieri am sarit si peste supica pt ca nu a vrut azi a mancat la 6 dim 190 ml laptic la 12 a papat 3-4 lingurite cu mar-banana-branza calcica si de atunci nimic,ceai apa nu vrea deloc si toata noaptea s-a trezit plangand e posibil sa fi revenit rosul in gat? aerul conditionat nu l-am mai folosit nu a mai fost asa cald,nu stiu ce ar putea fi

multumim pt urarile de ieri am sarbatorit cu mamicile si bb-ii in mall la o inghetata

avem si noi scaun de masa

Asiza-felicitari pt premiul castigat

Dandusa-ce dor ne era de voi si eu ma inscriu la visinata

Dia-jucaria Oanei a primit un super cadou

Noi am facut Pentaximul la 2luni,4 luni si la 6 luni la nici unul nu am avut nici un fel de reactie,febra nu a facut,cred ca depinde f mult si de copil

Mi-am mutat pozele de pe yahoo,nu mai gaseam photo sa intru,noroc ca aveam la semnatura linkul si am intrat asa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Lavinia-ne-am descurcat am fost dor 3 carucioare si 4 mamici,a fost fain ne-am plimbat un pic prin mall apoi am stat la terasa afara la "Gelateria venetiana" si am papat inghetata
voi ce mai faceti?sunteti bine?

luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Off...Bambo- e posibil..Siminiceanu era si azi (nu ai sunat-o?),dar la ora asta..cam tarziu.
Nu gasesti pe nimeni sa se uite in gatutz?Dr.de familie,sau alt pediatru?

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

A treia oara scriu mesaju asta - am net de 2 lei!!!

Buna fetelor!

ARIADNA - CITESTE DESPRE ASTA IN "Mama si copilul" - copilul de la 7 la 8 luni - pag.172.

Cica sunt - "miscarile calmante" - care se observa la multi copii inainte de a adormi, cand sunt obositi sau cand se plictisesc.

Pupici,

Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

poze de-acu' juma' de ora. intre timp, am mancat, si speram sa adormim.....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Se pare ca si-a revenit internetul meu!

Miro eu m-as duce la lucru la asa program. Oricum Karina iasa la plimbare cu taticu - n-ai de ce sa-ti faci procese de constiinta. Mai faci niste bani in plus - asa program mai rar.

Pa, Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Nu am mai sunat-o vom merge luni la un alt pediatru,am incercat sa ma uit eu in gat dar am vazut doar un pic omuletul mai jos nu am vazut

Tocmai s-a trezit a papat 140 ml laptic si a adormit la loc,poate e din cauza caldurii sau nu-i era foame ori ii mai iese vreun dintisor

luna 8

Mergi la inceput

Vazut poze cu "motan" din ce in ce mai frumos
Mai dar ce au crescut fulguletii nu-mi vine sa cred

Miro-daca te plateste bine si e programul asta eu zic ca e Ok mai schimbi si tu peisajul

A folosit cineva chiloteii absorbanti de la Pampers?Ma gandeam sa-i iau din aia pt. ca pampersul cu greu reusesc sa il pun se intoarce pe toate partile

luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

...eu ma pronunt..."patalamaua" e un test de sarcina pozitiv!
Dandusa, sa nu ma bati!!

quote:
Originally posted by a_deju

dandusica noastra, la claudiu pleaca sigur. carnetul inca nu l-a obtinut, dar e pe drumul cel bun, inca manuieste schimbatoru' si se lupta cu legislatia... "supriza" e una de zile mari, merita cepuit butoiu' de visinata de-aia nobila.. dar nu-mi permit sa fur laurii, cand o sa aiba "patalamaua la mana", va zice ea ce si cum..

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput