Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dandusica noastra, la claudiu pleaca sigur. carnetul inca nu l-a obtinut, dar e pe drumul cel bun, inca manuieste schimbatoru' si se lupta cu legislatia... "supriza" e una de zile mari, merita cepuit butoiu' de visinata de-aia nobila.. dar nu-mi permit sa fur laurii, cand o sa aiba "patalamaua la mana", va zice ea ce si cum..

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bai, asa de week-end, una foarte tare (si tare adevarata :)) ):
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1144

am ras cu lacrimi, si m-am recunoscut in "n" ipostaze...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dianocica

m am tuns. asta ca era, evident, cel mai important

si tu Brutus???? si eu - la care zice sotul seara - stinge lumina ca nu vreau sa cred ca-mi insel sotia mea draga cu parul lung.

in alta ordine de idei - M-A SUNAT SEFUL!!!
are nevoie de mine la servici - he he he - s-a intors roata.

am intors-o pe toate partile si am decis asa - imi vine sotul acasa pe la ora 17. Oricum pe la 18 il trimit pe afara cu Kara la plimbare - uneori merg cu ei - alta data stau pe acasa si mai fac ceva in casa - asa ca am decis sa merg intre 18 si 20 la lucru. Plata neoficial - la ora si munca va fi deocamdata ocazional - doar cand e nevoie de mine (uneori saptamani intregi, alta data - deloc.)

Ce ziceti? pareri? idei? oare o sa rezist? oare o sa se obisnuiasca Kara si cu ta-su? oare nu o sa-mi fie dor de ea? oare gresesc?
plizzz nu dati cu rosii - vreau pareri.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Salut!

a deju, si eu am ras cu lacrimi...mai pe infundate, ca doarme Andrei. Cele mai tari mi s-au parut "sfaturile pt. <dependenti>". Bineinteles ca si eu ma regasesc in multe din situatiile expuse de ei. Cica eu ma vindecasem de "dependenta de calc.", ce se mai bucura zmeu`....mai ales ca asa avea si el loc sa mai joace o tabla, ceva. Acu`, doar daca am treaba sau stau cu copilu`, joaca , etc. ....poa` sa se aseze pe scaunul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

a_deju, super limku'. chiar daca abia am intrat la voi, eu va citesc zilnic si ma regasesc in fiecare comentariu de acolo. nu de putine ori visam noaptea continuarea discutiilor dintre voi, sau lasam laptopul deschis sa sa pot citi in timpil noptii, daca nu putem dormi sau daca trebuia ca una din voi sa vina cu vreo veste, ceva.

Dia, poti te rog sa-mi trimiti si mie pm cu adresa magazinului din buc. sunt innebunita dupa astfel de jucarii "inteligente". i le-as lua pe toate.

miro, eu zic sa incerci. daca nu mai poti , renunti, dar eu cred ca o sa-ti faca bine sa mai iesi din rutina iar kara se va simti f bine cu dani. succes!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Revin cu intrebarea pusa ieri : mai sunt bebei care dau din cap (in timp ce se joaca, cand se alinta, etc.)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

miroeu zic ca rau nu are ce sa faca... doar un ban in plus. iar dani se va descurca.... doar e tati. si sunt si gura ca si Kara e topita dupa el. parerea mea. in plus iti va face bine sa faci si altceva in afara de copil 24 din 24. parerea mea, repet.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30

Revin cu intrebarea pusa ieri : mai sunt bebei care dau din cap (in timp ce se joaca, cand se alinta, etc.)?

Bogdan Andrei (29.11.2006)

nu stiu f exact la ce te referi, dani cand e pe burtica si ne jucam cu el, baga nasul in pat/paturica parca s-ar ascunde. dar cam atat.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Laura13, am explicat in mesajul de ieri care e miscarea. O sa descriu din nou acum : Andrei da din cap (stanga-dreapta sau invers...ca nu-sh` cum sa descriu altfel); e asemanator cu negatia adultilor, cand nu se foloseste cuvantul "nu", adica simplu, dand din cap.
Deci, nu-l doare nimic...ca am verificat. In plus, gestul respectiv nu e insotit de plans. Il face de cateva ori pe zi...atunci cand se joaca sau cand i se acorda atentie la maxim (cand il alintam noi).

Mergi la inceput

Aaa...si Andrei isi baga nasucu` in pat atunci cand e pe burtica...si ma joc cu el. (am zis si asta intr-unul din mesajele de ieri, parca)

Mergi la inceput