Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetelor,am si eu o problema..Alessia are pe buze mai in interior ca niste afte,asa albe ca niste besicute,poate fi candida?am vb cu pediatra si a zis sa pun glicerina nistatin si sa curat cu ceai de musetel si bicarbonat.de azi dimineasta am pus deja de vreo 3 ori,sper saii treaca,e si indispusa putin micuta..offf,sper sa nu fie grav ca si mooor,s-a mai confruntat cineva cu asta?

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

anateo, incerca Cheile Nerei, e f. faina zona si sunt pensiuni super ok, sau cabane de inchiriat... si noi ne gandim sa mergem, dar prin august cand or fi caldurile mari
trimis pm cu magazinul

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinazot

Fetelor,am si eu o problema..Alessia are pe buze mai in interior ca niste afte,asa albe ca niste besicute,poate fi candida?am vb cu pediatra si a zis sa pun glicerina nistatin si sa curat cu ceai de musetel si bicarbonat.de azi dimineasta am pus deja de vreo 3 ori,sper saii treaca,e si indispusa putin micuta..offf,sper sa nu fie grav ca si mooor,s-a mai confruntat cineva cu asta?

Alessia luna 7

adina, cred ca sunt afte, da-le cu glicerina si vor trece.. ideea e sa nu se inmulteasca ca o s-o doara si n-o sa mai mance ... in principiu stiu ca trec repede, noi n-am avut, dar am mai auzit pe forum de la fete ca foloseau glicerina pt afte

despre activity ball: oana se joaca deja de o ora cu ea tot mai descopera cate ceva nou la ea, o intoarce pe toate partile si o aud cum chitzaie cand ii place cate ceva la ea e mooortala

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

[
adina, cred ca sunt afte, da-le cu glicerina si vor trece.. ideea e sa nu se inmulteasca ca o s-o doara si n-o sa mai mance ... in principiu stiu ca trec repede, noi n-am avut, dar am mai auzit pe forum de la fete ca foloseau glicerina pt afte

despre activity ball: oana se joaca deja de o ora cu ea tot mai descopera cate ceva nou la ea, o intoarce pe toate partile si o aud cum chitzaie cand ii place cate ceva la ea e mooortala

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

DIA,mersi,sper sa ii treaca repede.Super jucaria minune,cred ca ii iau si eu..imi place!
Stiu ca s-a mai discutat ,dar readuc subiectul in discutie daca sunteti de acord:PREMERGATORUL,il folositi deja?nu stiu ce sa fac,sa iau sau nu,Alessia are deja 7 luni si..poate ar trebui???

Alessia luna 7

Mergi la inceput

ortopezii zic un NU clar premergatorului! dar pan si eu ma gandeam eu ieri la el si ce tare m-ar ajuta bineinteles ca n-o sa-i iau, dar ce-ar mai zburda oana prin casa in el ... off

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

inca una si ma duc: in revista baby e o pagina cu cupoane de reduceri la anumite magazine pt copii... la chicco e reducere 10%.. am fost la mag in tm... credeti ca dau reducerea aia? nuuuuuuuu

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu sunt impotriva premergatorului.
eu sunt de parere ca copilul atunci cand incepe sa mearga intai trebuie sa invete sa si cada.
prietenii care au cumparat copiilor premergatoare au spus ca mai mult de 2 luni nu l-au folosit. cand copiii au inceput sa mearga de-a busilea nu au mai vrut in premergator.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi dimineata am cantarit copilul. are 8600g.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

inca una si ma duc: in revista baby e o pagina cu cupoane de reduceri la anumite magazine pt copii... la chicco e reducere 10%.. am fost la mag in tm... credeti ca dau reducerea aia? nuuuuuuuu

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

niste nesimtiti si niste neseriosi... nush care din ei, ca aveam cuie si pe chicco, si pe baby... si io salivam la cuponu' ala si ma gandeam la ditai sacu' de jucarele ce-o sa-i iau :) poti sa le scrii astora de la revista, sa le bati finut un obrajor.. nu c-ar folosi la ceva, da' asa, ca sa mai treaca niste timp.....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by m_monique

eu sunt impotriva premergatorului.
eu sunt de parere ca copilul atunci cand incepe sa mearga intai trebuie sa invete sa si cada.
prietenii care au cumparat copiilor premergatoare au spus ca mai mult de 2 luni nu l-au folosit. cand copiii au inceput sa mearga de-a busilea nu au mai vrut in premergator.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

CORECT

Alessia luna 7

Mergi la inceput