Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
lizzy spune:
ne-am trezit la 6. de atunci citesc si scriu, aveam vreo 7 pagini. deci, cronologic:
diana, cu bucurie primim pe toata lumea! numai sa facem rost de niste paturi pliante pt mamici, sa poata sta si ele la soare! 
am o lampa de proiectat lumini dar inca nu am folosit-o. o primise ianis cadou, tre' s-o caut, ce-o fi facut cu ea... pe unde-i... care-i ideea cu lampa? ![]()
ma bucur ca ati dat de matza aia, erai asa catranita... ![]()
mamaana, tu esti una dintre super-mamicile noastre!
extraordinar ca ai alaptat la dublu asa mult, felicitari!
ai niste fete dulci de tot, sa-ti traiasca!
mamicile cu 3 copii sunt eroinele mele! cum reusiti?! 
antonia si crinutza!!!
carla, sumetrolimul e de fapt biseptol. nu e chiar antibiotic. lui ianis ii face f.bine, de mai bine de 1 an nu a mai luat antibiotic, doar sumetrolim, la fiecare rosu in gat.
donia, nu am apucat sa intru sa vad ce s-a mai intamplat cu diana, fetita accidentata. imi spui tu, te rog frumos? doamne-ajuta sa fie bine...
aelita, distractie placuta la botez! cum a iesit rochia in final? 
teutz, ma bucur enorm ca scapati de refluxul ala pacatos.
stiu ca te simteai naspa sa vezi cum varsa si sa ai rabdare... ti-am zis eu, pe masura ce creste... ii trebuia ei un pic de exercitiu cu semi-solidele. tare ma bucur pt voi...

eri-ka, daca vrei sa participi la discutii exista un singur mod sa nu fii ignorata.
ne scrii despre voi, pui intrebari, raspunzi intrebarilor altor fete... inceputul e mai greu, uite eu scriu aici doar de prin ianuarie 07 dar acum ma simt tare bine,
mai aud de alti bebici ce si cum, mai invat una-alta de la mamici... 
miro, n-am prea inteles regulile cu scrisul meniului, inca dorm pe mine
io stau cuminte si nu ma bag. da' scrieti voi si io ma inspir, ca ideea in sine e buna... 
laura, eu ii ma dau ceai inainte si in timpul mesei, max 30-40ml la o masa; se intampla de regula daca doarme in curte inainte de a manca, atunci se trezeste insetat. nu e bine sa bea multe lichide gen apa, ceai in timpul mesei. supa chioara (apa in care au fiert legumele) nu o bea,
.
dolores, am citit acum explicatiile. imi pare tare rau,
cat a suferit saracutzul... si tu alaturi de el...
si toate astea au venit fix o data cu vaccinul?? acum sunteti mai bine, da? 
si iaca am ajuns si la mesaju dandusei... pai zi mai repede surpriza, ce ne tii in suspans?
ce motive de fericire maxima ai?
haaaaaai, nu ne mai tine pe jar!
si
crinutzei, ai donsoara mare si frumoasa!

flore, rezultate post-gips? se vede vreun efect benefic? 
asiza! castigat?! carucior?! braaaaaavoooooooo!!!!!!! 

somleac, mi-ai dat o idee f.buna sa nu-l mai las in scoica la inaltime. ever. bine ca s-a terminat cu bine... ca e sanatos. 
dianocica, te-ai tuns scurt de tot?? unde-i poza?!
baga repede, lasa visinata...
![]()
fetelor, eu incep sa ma panichez cu vaccinul. am facut pentaxim si nu a avut reactii urate nici la 2 nici la 4 luni. un pic de febra seara aia si atat. acum la 6 luni pot face infanrix-ul, ca vad ca au fost reactii urate la pentaxim-ul de 6 luni...
ieri n-am mai intrat, am facut bagaje. azi mergem la o cabana pt 2 zile, la munte. e la 60km de mures. oricum, car toata casa dupa mine avand in vedere ca merg cu 2 copii. noroc ca avem masina mare... sunt curioasa cum ne vom descurca, mai ales cu marc. daca avem timp poate pozam cate ceva.
va doresc un w-end linistit, sanatate celor bolnaviori si ne auzim luni! 

pe toate!!!!!!!
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
adinazot spune:
CRINUTA si ANTONIA,

cu intarziere!!!sanatoase sa fiti ca restul...se rezolva!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7
adinazot spune:
ASIZA,bravo,norocoaso!!!
DIA,faina achizitia voastra,si eu vreauuu!!!
DIANOCICA,si eu vreau sa vad poza cu noul look,ACUM
DOLORES,imi pare rau ca ati trecut prin clipe grele,bine ca e bine acum!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7
Yagmur spune:
Buna dimineatza, soare (oare pe unde e de fapt ascuns).
Dupa o noapte de maraieli si 4 ore de somn efectiv, iata-ma pe santierele patriei... Nu stiu de ce maraie Luchitza al meu, dar sint fericita ca atunci cand se trezeste imi zambeste atat de frumos, incat uit ca nu am dormit bine. E minunea mea ....
Dolores, acuma am citit ca David a fost bolnavior.... chiar ma doare sufletul cand citesc de bebei bolnaviori. Multa sanatate!!!
Miro, super chestia cu meniul.... o sa stiu si eu ce sa gatesc cand ajungem la legume si fructe
Erika, bine ai venit; nu este deloc usor sa mergi la job si sa lasi pe cel mic cu bona, dar eu sint multuminta de bone; cred ca am noroc; mai este si danutz care lucreaza, dar cel mic nu sta cu bona; in situatia asta cred ca sint doar eu.....
Laura, ce bine papa chick magnet.... noi mai avem pana ajungem la legume cu carnita; acuma ne luptam cu cerealele... si alea doar un pic
Flore, ce bine ca ati scapat de ghips; URA!!!!!! Si ce frumos si-a "regasit" piciorul
Leyla, ce mai face micul print? De fiecare data cand vad o postare de a ta mi se face un dor nebun de o plimbare nocturna pe malul Bosforului
WOW........... 

Welcome back Dandusa.... eu ma bag la o visinata.... mai ales ca e atat de rece in container dimineata devreme ![]()
Dorsilia, nu am facut inca vaccinul de 6 luni, dar pana acuma nu a avut nici o reactie la Infarix (si nici macar nu i-am dat paracetamol preventiv); peste 2 saptamani ne pregatim si noi de vaccin
Dia, pupici de la noi... ma cam bate gandul ca dupa ce ajung la Diana la Tg. Mures, sa vin si la Timisoara
Are you ready? Dar asta prin august... ca in iulie merg la Bucuresti la concert; ce fain cadou; vrem si noi ![]()
Nu am mai scris de multa vreme asa un carnat...ma apuc si eu de munca, n-am nici un chef
Pupici multi de la noi si un weekend super alaturi de familie...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
asiza spune:
dianarus, distractie frumoasa la munte! 
yagmur, wwooww, ce mesaj luuung!!!!
...
Erika, bine ai venit in
...La multe mesaje!!!!
Somleac, ma bucur ca Matia n-a patit nimic!
Doniiiiiaaaa, ce faci????
Denis inca doarme de aseara de la 9.30...cu o trezire la 3.30 si una la 8.00 pentru tzitzi...
...
Am bagat un bol de cereale si eu si ma apuc sa strang putin din casa! Va pup...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
anateo2004 spune:
buna dimineata!
imi pare rau ca intru asa de rar,dar n-am incotro,sunt ff populara
,nu stiu de ce dar ai mei copii ma vor incontinu doar pt ei

imi pare rau ca au fost fulguleti bolnavi,le doresc insanatosire grabnica.
lui seba inca ii curge nasul,de fapt nu exteriorizeaza nimic,doar se ineaca cu ei.ii scot cu batista bebelusului,de doua ori pe zi si asta e.nu pot mai des ca face scandal rau,se zbate,trebuie doua persoane obligatoriu.sa o vedeti pe teo cum face.cand ne vede.zice"ce ii faceti copilului meu?"e un pic speriata cand vede ca ne apropiem cu aspiratorul de fratisu,mai ales ca asta tipa ca din gura de sarpe.
acum legat de vaccin.eu i-am facut pentaximul,si nu a avut nici o reactie(la 2 si 4 luni).ce ziceti de un sondaj?cine ce a facut si ce reactii a avut.
am si eu o oproblema,stringenta.initial ziceam ca mergem la mare.dar am stat si m-am gandit-curios ca sunt blonda
-si mi-am zis.unde ma duc eu cu un bb de 9 luni,care se va tara la greu-asta fiind indeletnicirea favorita,si mai mult ca sigur ca se va perfectiona
-si va alunge la nisip una doua si va degusta la greu.eu si tasu ne vom criza si uite asa se va duce pe apa sambetei vacanta.plus ca nu putem sta la paja decat 1-2 ore dimineata si seara si in rest sa stam inchis in camera cu ei atata timp
.si pt asta sa mai dau si o caruta de bani
.deci renuntam.o sa se duca el cu fisa un weekend la mare si gata.si acum vine marea dilema,unde mergem?vrem la munte-exclus Valea Prahovei,Moeciu,Cheia si Valea Oltului.daca are cineva idei va rog mult impartasiti si cu mine una sau macar doua.noi am vrea o pensiune 3-4 stele,curte mare,daca ar avea si un loc pt copii amenajat ar fi ideal.astept sfaturi va rogggg!
dia super jucaria.o fi si in alta parte ca in bucuresti nu exista magazinul asta?
miro ideea ta e buna,noi cred ca vom putea participa pe la sfarsitul lunii a 8 cred ca inca manca doar tztz.
pupici
m_monique spune:
buna dimineata!
aseara am citit ce ati mai scris, dar eram prea obosita ca sa mai scriu.
dolores imi pare rau ca david a fost bolnavior.
flore cum e dupa ghips? ti-au zis sa-i faci masaj cu insistenta? ca noi cu masaj cu insistenta am scapat de runda 3 de ghips.
cineva intreba de lapte praf dat completare (imi cer scuze ca nu am retinut persoana, dar nu am acum timp sa caut). eu ii dau lui andrei milumil si vad ca-l accepta. in ultimele 2 saptamani i-am dat odata pe saptamana completare lapte praf la masa de seara, cand parea ca nu se satura.
noi de o saptamana am inceput diversificarea, cu mar. la inceput suc, iar apoi mar ras. vad ca andrei are gaze. a mai patit cineva?
azi mergem la o nunta. la inceput mergem cu copilul dupa noi, ca fara vacuta milka ce se face? pe la 9 seara venim acasa, spalam copilul si-l culcam. il lasam cu sora mea si noi mergem inapoi la nunta. sper ca planul sa nu fie dat peste cap.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Dia1609 spune:
anateo, este magazinul asta si in bucuresti, deschis de curand
... cauta pe site 
editez ca m-am uita eu pe www... si e pagian in constructie... sorry... daca te intereseaza, da-mi pm si eu caut ca am primit undeva un mail cu deschiderea magazinului si iti zic 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
Dia1609 spune:
asizaaaaaa, cum e caruciorul castigat de Denis? baga rpd o poza
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a