Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Da sunt ff buni si sunt mai finuti, dar... evident mai scumpi.

quote:
Originally posted by bamboletta

Vazut poze cu "motan" din ce in ce mai frumos
Mai dar ce au crescut fulguletii nu-mi vine sa cred

Miro-daca te plateste bine si e programul asta eu zic ca e Ok mai schimbi si tu peisajul

A folosit cineva chiloteii absorbanti de la Pampers?Ma gandeam sa-i iau din aia pt. ca pampersul cu greu reusesc sa il pun se intoarce pe toate partile

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by kikineata

...eu ma pronunt..."patalamaua" e un test de sarcina pozitiv!
Dandusa, sa nu ma bati!!

quote:
Originally posted by a_deju

dandusica noastra, la claudiu pleaca sigur. carnetul inca nu l-a obtinut, dar e pe drumul cel bun, inca manuieste schimbatoru' si se lupta cu legislatia... "supriza" e una de zile mari, merita cepuit butoiu' de visinata de-aia nobila.. dar nu-mi permit sa fur laurii, cand o sa aiba "patalamaua la mana", va zice ea ce si cum..

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

nu nu nu nu nu :))))))))))))))))) hai ca asta ar fi fost super tare...... ehhhh, mai bine taceam io din gurita.... oricum, aia sigur nu e :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

a deju, motanu` se face tot mai dragalas. Cu cine seamana la ochisori? Ce leagan/balansoar aveti (cel din poza)? Te rog, da cateva detalii despre el : cat costa, pana la cate kg e, etc. Tu te plimbi destul de mult....imi poti recomanda un magazin (din C-ta) cu hainute si alte lucruri frumoase pt. bebei? Daca ar fi si la pret acceptabil, ar fi super.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Alex mestereste si sora-sa doarme. Sotu s-a luat de el ca face galagie. L-a dus Alex si i-a aratat ca poate lucra in continuare linistit. Ii pusese Dariei toate pernele pe cap si vreo 2 paturi . Nu mai aude nimic fata.

Anateo eu m-as duce oricum cu copilu la mare. Dar daca nu vrei ia de aici idei: Maramures, Apuseni, Herculane, Sovata, Orsova la Dunare e superb aproape ca la mare doar ca peisajul e mai pitoresc.

Mirona - eu m-as duce . Putina despartire va face mai mult bine relatiei tale cu Karina. Plus ca mai schimbi si tu o vorba cu colegii, iesi in lume cum s-ar zice.

Si eu vreau jucarie din aia ca a ta Dia. Nu pot sa ajung in Timisoara pana saptamana viitoare. Atunci sigur nu mai gasesc ca asa am patit si cu puisorii ca ai Mironei. Uf sunt mai rau decat copii.

Premergator nu. Eu i-am distrus Dariei mersul cu premergatorul Atunci nu stiam despre cat rau face. Cel mai bine e sa nu-l aveti in casa. Nu-l ai nu-l pui. Daca-l ai tentatia e mare, mai ales cand e greu si nu mai stii ce sa faci cu pruncu. In locul premergatorului eu am luat asta http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.067068.000.000&idFascia=23&idSezione=45

Cred ca mai vroiam sa scriu ceva dar sta sotu ca un general in spate ca are treaba. Si noi n-avem mancare.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

bine ma ai dreptate am gresit...de fapt un eco care adevereste ca e un baietel sanatos tun.
Stii ca nebunii au ideile lor fixe!

quote:

quote:
Originally posted by kikineata

Dandusa, sa nu ma bati!!

quote:

dandusica noastra, la claudiu pleaca sigur. carnetul inca nu l-a obtinut, dar e pe drumul cel bun, inca manuieste schimbatoru' si se lupta cu legislatia... "supriza" e una de zile mari, merita cepuit butoiu' de visinata de-aia nobila.. dar nu-mi permit sa fur laurii, cand o sa aiba "patalamaua la mana", va zice ea ce si cum..

nu nu nu nu nu :))))))))))))))))) hai ca asta ar fi fost super tare...... ehhhh, mai bine taceam io din gurita.... oricum, aia sigur nu e :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

super tare linkul. eu chiar asa sunt acum: stau pe forum si alaptez copilul. mama eroina.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

baaaai... numai la mine nu merge linkul ala???????????/
dia tare as vrea si eu jucarie ca a oanei! accepti comenzi??

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Dandusa, sa nu ma bati!!

Dandusa precis nu te bate..dar , Claudiu???Din cate imi amintesc eu, el are mai mult de o luna de cand e plecat...deci ...?!
Dandusa: nici nu stii cat sunt de curioasa..moooor...Asa sunt din fire si tare naspa e...Hai nu ma face sa mor..
Ai luat diploma de stilista, coafeza..??? ti-ai deschis salon???

bamboleta: avem scaun de masa exact la fel...Eu sunt tare incantata de el si darius la fel

Despre premergator: cand am fost eu pe la ortopezi k mi se parea darius exagerat de cracanat,i-am intrebat si de premergator. Unul a zis da, dar dupa ce sta in fund,iar al doilea a zis da , dc nu vreau sa il las sa mearga de-a busilea,

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ia ca ma bag si eu la "loteria surprizelor" sau din ciclul "ce vraji a mai facut Dandusa" ..aia nu , aia nu...pai ce le lipsea lor...o casuta a lor??? nici asta ? da' ce-o fi domne...

noi suntem bine , ieri a fost zi de plimbare cu autobuze, batut centrul cu carutzul, mers pe scari rulante , vizita la serivici, iesit la suc cu colege ...si s-a dus si 1 iunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

vad ca premergatorul naste discutii pro si contra.
pt dezvoltarea musculaturii picioarelor si spatelui, precum si pt a mai elibera si mamicile o ora doua pe zi, eu va recomand www.buybuybaby.com/sdx/H25176.asp" target="_blank">asa ceva de exemplu, nu se deplaseaza ca un premergator, e fix. eu il gasesc f util.

Mergi la inceput