Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Buna mamici
Nu am reusit sa citesc din urma decit foarte putin.
Pina ajungi la mesajul meu Lorym sper sa-si fi revenit deja fetita ta.
Stiu prin ce treci, am trecut prin aceeasi situatie cu Andreea.
Nici ea nu dormea noaptea decit in reprize de 15 minute dupa care se trezea si asta cam 2 luni. In schimb ziua dormea 2-3 ore fara sa se trezeasca.
Am fost la medic cu ea si medicul mi- a spus rizind "Un copil agitat trebuie sedat".
Cind am auzit mi-a venit sa dau cu ceva in cap la medic, cind am iesit din cabinet am aruncat reteta. Am mai fost la 2 medici care mi-au spus ca nu are fata nimic si mi-au prescris aceleasi picaturi ca si primul medic.
Nu i-am dat copilului nimic si dupa 2 luni si-a revenit si dormea bine.
Sper din tot sufletul sa-si revina Riana.
Alexandra pot sa-ti spun ca am incercat si Nan pe care l-a acceptat Rares foarte bine doar ca se constipa foarte tare de la el asa ca am trecut pe Mlumil pe care il bea la fel.
La multi ani tuturor copiilor si multi pupici fulguletilor
Fug ca ma stiga Rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

bai frate nu mai pot... e disperare cu statul pe burta... care nu ar fi nici o problema, dar nu doarme pe burta, daca il pun pe orice parte se intoarce INSTANT pe burta, in brate nu vrea sa adoarma (ca de' ma'sa l-a invatat ca nu se adoarme in brate) si uite asa e copilul obosit. offffffff. dar sa nu ma plang ca se poate si mai rau!

deci... salutari mamici!
miro eu sunt pro ideea ta, mai ales ca si eu as vrea sa stiu ce se da copiilor la a 3-a masa diversificata.
aka imi place la nebunie cum rade Cristina, e dulcica foc! sa va traiasca si sa va bucure viata!
eri_ka bine ai venit!
LA MULTI ANI tuturor fulguletilor si tuturor fratilor/surorilor de fulguleti! sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati de ziua voastra! a! si sa ii trageti de mana pe parinti sa va cumpere cadouri, da?!
pupici, ca vad ca a adormit.... ma mir... era pe o parte... ma duc la "blenduiesc" piureul!
a! si intrebare urgenta......in timpul mesei de legume de ieri i-am dat un pic de ceai.... vazuse bibe si maaia dupa el, oare sa ii fie sete de la legume+carnita? sa ii dau supa strecurata in timpul mesei? sau ceai? sau apa (nu ca ar bea!!!)?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

On tbe road again... asa si eu, mai citesc o pagina voi mai scrieti 10
Deci, La Multi Ani pentru toti copilasi din lume
Pupici speciali sarbatoritelor Antonia (si mai speciali de la Luchitza) si Crinutza
Offfffffff...... sa nu uit de Georgia
Mamana, super poze, super fetitze.... vreau si eu o fetitza..... cred ca am mai spus asta pe forum
Dianocica, ce bine ca s-a gasit pisicul; am avut si eu motan la Istanbul... dar nu mai povestesc cum a ajuns in campusul universitar cand m-au luat alergiile
Lorym, ai grija mare de tine
Pupici, mai ales celor care ma striga.... nu nominalizez ca va sti voi...
Luchitza e bine.....AAAAAAAAAAAAAA... am inceput si noi sa ne diversificam cu cereale, dar merge greu...
Scuze... de aspect..scriu pe fuga..
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Aka...ce scumpa e "ciufulica"...chiar mi-am reamintit ca anul trecut ingerasul meu era in burtica...eu la vremea aia doar va citeam...dupa 9 zile mi-am facut curaj si m-am inscris!
Mirona...super idea...esti plina de idei utile...!
Multumesc fetelor pentru sfat...am luat Nan2...am vrut sa iau Milumil...dar nu am gasit in 2 locuri si am renuntat!
Dianocica...sa ai grija acum de pisi....!Ma bucur ca ati gasit-o!'
Asiza......dar unde te grabesti asa???Primit mesaj offline!
Teutz...si eu m-am distrat tare...acum nici nu stiu cum sa le sterg!
eri_ka...bine ai venit in grupul de mamici si bebei...ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne scrii...te asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

vineri 25 mai, ora 15 i-am facut vaccinul lui david, infarix hexa. la 2 luni cand i-am facut hexa nu a avut nicio reactie. in seara respectiva a fost totul ok, la fel si noaptea care a urmat. sambata dimineatza la ora 6 ii iau temperatura si era 38.1am ramas masca..in fine ii pun supozitorul de rigoare la 8 ore in primele 48 de ore si ii dau sa manance si il scot afarastau ce stau,nu prea mult,ajung in casa iar febra..si tot asa in ziua respectiva..noaptea ce a urmat febra 38.4 , varsaturi, gemea in somn, se trezea plangand..continui cu supozitoarele..la un moment dat nu puteam sa i le mai pun ca mi se topeau in mana, asa era de fierbinte. duminica dim sun pediatra..ii zic toate simptomele si imi zice sa-i dau nurofenm si eferalgan la 4 ore alternativ si sa vedem cum evolueaza...febra crestea...duminica seara o sun iar...si ramane ca a doua zi,luni sa vina sa-l vada.plangeam amandoi, si eu si david..eu de mila lui, el de durere si disconfort...nu am crezut ca dorinta de a-l alapta poate intoarce laptele unei mame..asta s-a intamplat la mine caci altceva nu accepta decat san si trebuia sa-i dau ffff des pentru a nu se deshidrata.de vineri noapte nu am mai avut somn..ma uitam la el cum gemea in somn,cum atunci cand se trezea plangand se uita cu ochisorii tristi la mine de parca mi-ar fi zis: mami fa ceva, ma doare si eu sunt mic si depind de tine..era palid, trist, moale....continuam sa-i pun sosete cu otet, febra crestea..38.9..l-am impachetat in scutece ude.il tineam la piept si ma rugam sa-i treaca...il vedeam cu sufera..incepuse sa si tuseasca..in fine...luni il vede doctora...diagnostic: viroza respiratorie..rosu in gat...tratament nurofen si calpol la 8 ore alternativ...tantum verde spray pt gat, vitamina c picaturi..iar daca febra continua..trecut pe antibiotic ceea ce s-a si intamplat. ospamox la 8 ore, biotics pliculetz dizolvat in ceai sa nu distruga flora intestinala...si ca sa fie treaba treaba..s-a umplut de bube..am ajuns cu el la budimex...pentru ca tocmai aflasem ca nepoata mea care fusese in casa in urma cu o sapt, a facut varicela..in capul meu erau numai ganduri negre.
am ajuns cu el, l-a consultat, inca era rosu in gat...m-a intrebat daca eu am avut varicela, i-am zis ca da..pt ca in felul asta are anticorpi...e posibil sa fi facut o eruptie ori din cauza antibioticului ori din cauza virozei la care s-a mai adaugat caldura si febra suportate..pt bubitze mi-a dat zyrtec..una peste alta...de 2 zile nu a mai facut febra, dar suntem inca pe tratament...bunul Dumnezeu s-a indurat de davidutzul meu si de lacrimile mele...asta e povestea noastra cu saptamana horror..posibil sa mai fi omis cate ceva...sterimarul pus in nas....si mai mult ca sigur ca o luam de la zero cu diversificarea

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

stiam eu ca am uitat ceva: aceasta reactie nu a fost cauza vaccinului ci viroza se afla in perioada de incubatie..si vaccinul i-a declansat..deci oricum ar fi facut-o peste cateva zile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

offf dolores . de fiecare data cand povestiti de copii bolnaviori imi dau lacrimile. de ce trebuie sa trecem prin asa ceva??!! sunt asa demici... mi se rupe sufletul! va pup cu mult drag, sa ii treaca de tot, sa se faca sanatos si voios!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dolores

stiam eu ca am uitat ceva: aceasta reactie nu a fost cauza vaccinului ci viroza se afla in perioada de incubatie..si vaccinul i-a declansat..deci oricum ar fi facut-o peste cateva zile..

deci totusi viroza a fost - of of - sanatate multa si multi pupici.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

iar am injurat bucurestiu' si alocatia pana mi au iesit ochii....la dus am facut 20 min, la intors o ora jumate . plus ca acolo am dat peste vreo 10 mamici cu bbi, care mai de care cu 2-3-5 straturi de haine . plus copil enervat la intors..... dar, sa revenim:
milumil e ala cu vanilie?
dia pune si tu un link daca o iei de pe net
teutz mama ce ma bucur ca ati scapat de vomitat. bravo alesia! trimit un pm
erika bine ai venit. noi primim cu inima deschisa. fa te comoda
aka mama ce frumusica s a facut cristinaaaaa
mirona uite cum ma provoci sa comentez . mi se pare super ideea cu meniul zilnic, desi noi suntem inca in plop....dar. cam cat de evident era ca o sa fie si un dar . mi se pare nasoala aia cu necomentatu'....pai daca x ii da capsuni la 5 luni (zic si io ce mi vine n cap) sau ii pune sare la friptura sa i dea gust...pai io nu pot sa nu zic...si , pana la urma, de aia suntem aici, nu? sa fim superinformate. daca vreuna din noi alege sa nu tina cont de ceea ce tot noi ne am chinuit sa aflam si sa impartasim...e, pana la urma, alegerea ei. dar, dau al ex. vine o fata noua. citeste. si ce zice? a....capsuni...cum nu m am gandit? repet: ideea e super

am sunat si am intrebat dr noi ce facem si a zis ca infanrixu. pfiu...daca era pentyaximu ma pregatisem sa i zic ca i l platesc da' io nu l fac nici moarta...adica d...

laura jap jap. nu zeama aia odioasa. apa sau ceai. poti sa incverci sa le faci mai diluate un pic. nu cred ca e bine sa bea lichide in timpul mesei da' daca copilului ii e sete...eu una i as da
dolores imi pare rau pt voi. acum sunteti bine, da?

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Multumim onca o data de primire si mesaje si promitem ca oncaercam sa tinem pasul cu voi. Eu luni voi incepe munca si voi incerca macar la serii sa-mi fac timp de voi, ca-mi sunteti tare dragi si folositoare :). e cineva care a inceput serviciul si a lasat copilul cu bona? oare cum va fi? stiu ca yagmur e in aceasta situatie si nu-i e usor.eu mai si alaptez :(
f buna ideea mironei cu meniul zilnic postat. asa ne putem inspira si noi, nediversificatii.
cred ca o sa-mi fie greu, ca va trebuie sa-i dea bona sa pape, sa-i pregateasca , eu doar seara si in weekend.

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput