Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
eri_ka spune:
Multumim mult de primire!
Dintisorii inca nu se vad, dar balutele si maraielile de rigoare sunt din plin.ne-am diversificat doar cu cereale de la nestle, dar mi-e ca a luat cam mult in greutate, intr-o luna 1.2 kg. e mult?oricum, dupa vaccinul de 6 luni incepem adevarata diversificare,cred, si atunci o mai rarim cu cerealele.noi respectam ceea ce ne spune pediatra si pana acum nu au fost probleme.
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
aka spune:
Fetele cucuietele daca aveti radbare si un pic de timp cititi ce faceam anul trecut pe vremea asta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77063&whichpage=5
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4, luna 5, luna 6
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
porumbita80 spune:
Salutare la mamici si bebei frumosi

Antonia,Crinuta,Bianca Adreea,Georgia Helia

Multumesc la mamici de felicitari
Kokorina 

Miro aprobat ideia
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
Ktrinel spune:
numai stiu cu ce vroiam sa incep....
in fine...iar m-a trezit la 6 
aka, multumim de amintire...ce vremuri!! auzi, Leyla zicea atunci ca va avea fetita...si parca are baiat , Kaan, asa ceva, nu? Hei , Leyla, nu ne povestesti cum a fost supriza?
mirona eu sunt de acord cu propunerea ta.
fetele din timisoara : la parintii intreaba , parintii raspund este o postare a unei fete din Tm cu o fetita nascuta in dec 2006, deci fulguletz de=al nostru...saracutza are multe probleme din csauza nasterii (cel putin asa am inteles eu) si asteapta niste sfaturi . poate o contactati voi .
Dia1609 spune:
ktrinel, dc ai timp baga un link cu postarea fetei din tm ca nu mai apuc sa caut 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
simo29 spune:
Salutare mamici si bebelusi frumosi!!!
LA MULTI ANI ! la toti copilasii din lume si toti fulguletii nostrii sa creasca mari,frumosi si mai ales sanatosi!
Va pupam dulce,
Simo si David (9noiembrie 2006)
Ktrinel spune:
eri_ka, bine ai venit! lory, sper sa citesti povestea ei!
m-a miscat si pe mine tragedia Laurei din vancouver...Donia, ce putem face?
Ktrinel spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101393
aici, Dia.
se pare ca problemele sunt pt ca nu au aprobat cezariana la timp 
...iar ma enervez, de dimineata 

simo29 spune:

Revin pentru ca am citit si eu mesajul Roxanei: nu am cuvinte decat ca traim in secolul 21 dar la noi 

....
Groaznic! - iti doresc multa,multa putere sa treci peste acest episod. Eu nu pot sa ma pun in pielea ta dar cred ca a fost inuman ce vi s-a intamplt in spital. Il pupam cu drag pe puiutul David.
Si ca o paranteza - luni si noi am facut Pentaxim si noaptea David a facut febra 39. I-am dat Nurofen marti de trei ori si si-a revenit! Am scapat de vaccinuri pana la un an.
Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101393
aici, Dia.
se pare ca problemele sunt pt ca nu au aprobat cezariana la timp...iar ma enervez, de dimineata
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
din pacate aprobarea cezarienei la maternitatea respectiva e o mare provocare... si eu trebuia sa nasc acolo si seful de clinica nu a aprobat cezariana pt ca avea un cui impotriva clinicii la care lucreaza sotul meu ... si eu aveam indicatie de cezariana ... si atunci medicul meu a zis ca nu e de pierdut timpul si a sunat un ginecolog de la cealalata maternitate din Tm (bega) si m-au asteptat acolo si in jumate de ora Oana era nascuta ... daca sotul meu nu lucra in domeniul medical, la ora asta respectivul era cu un proces cat casa pe cap
editez ca sa spun ca dobitocul ala de sef de clinica n-a aprobat nici o ceazariana in ziua aia din cauza mea, adaica ca sa nu fie nevoit s-o aprobe si pe a mea ... cine stie cate or fi suferit atunci si cati copii cu probleme au fost din cauza lui

Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-6-a