Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

alexandra, pt mamele care au alaptat mult timp pediatrii recomanda milumilul, ca e mai apropiat la gust de laptele matern, e un pic dulceag si bebelusii il accepta mai usor ... sper sa fie alarma falsa si sa nu aveti nevoie

dianocica, chiar azi vreiam sa-i iau lampa cre proiecteaza... am ochit una de la tomy, din set cu caruselul nostru... cu winnie, of course

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ieri nu am avut timp sa scriu, nici azi nu prea am, dar repede repede merge un mesaj...sper sa mai apuc diseara sa intru...asadar:

Roxanica, Doamne Dumnezeule, cat de rau imi pare ca ati fost nevoiti sa treceti prin cosmarul acela...Doamne, ce oameni....nu stiu cum de ai rezistat acolo si nu i-ai spus vreo 2 tampitei aleia care-si mai zice si sefa de la pediatrie!!! idioata!!! Si toti sunt niste oligofreni!!!! De cand am citit postarea ta imi pup baiatul in continuu...Bine ca ai avut putere sa treceti peste toate si sunteti bine acum...Il pup tare pa Davidutu' tau puternic!!!
Lorym, sfaturi ai primit deja de la fete...sunt intru totul de acord cu postarea Diei!!! Aveti mare grija de voi!!! Va pup si astept vesti mai bune de la voi! ...inca o data: NU TE NEGLIJA, daca ai nevoie de ajutor CERE, ca altfel nimanui nu-i pasa! To-am mai spus asa: trebuie sa ai si tu prieteni, apoi nasii Rianei, cineva pe care sa platesti, macar cateva ore pe zi...CERE si nu lua totul asupra ta! Te mai pup odata

Mamaana, fetele tale sunt doua frumoase...FELICITARI din suflet ca ai reusit sa alaptezi la dublu...Mare lucru!!!! ...hai cat de des poti pe la noi cu vesti...chiar daca nu citesti tot, nu conteaza, te intelegem, dar da-ne vesti despre voi! Bafta cu diversificarea!

Dianocica, felicitari pentru deschidere capitol nou!!! Fara intructiuni ai reusit?!? Bravo, desteapta fata! Stiam eu ...Cum adik: A sters cineva instructiunile lasate de Mirona????...Si pozele cu denumirele sunt total anapoda???? Sper ca e de la yahoo, ca nu vreau sa cred ca cineva dintre noi face glume proaste!...mda, am verificat si eu...intr-adevar mail-ul Mironei de la inceputuri nu l-am mai gasit in niciun fisier! Hmmmm...urat!

Carla, parca tu erai cu mucisorii...Noi am folosit Mar Plus si batista bebelusului la greu! Sanatate multa...
Laura13, pentru ca o sustii de atata timp pe Lory a noastra!
Dolores, sper ca David e mai bine azi!!! Dar hai scrie-ne ce a avut? Ca doar asa invatam una de la alta! Il pup pe curajosul mic!
Alex, ti-am lasat offline!
Danita, succes cu carnitza!

Gata, tre sa plec...noi suntem bine! Si mai pe Kokorina si harbujeii!!!

pentru toti copiii!!!!!
pentru baietelul accidentat al mamicii din Canada!!! Sper sa-si revina repede si sa-si bucure din nou parintii cu un zambet nevinovat!

Scuze daca sunt greseli...din graba...v-am pupat!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani tuturor copiilor!!!! Sa fie sanatosi si sa aiba o copilarie fericita!

La multe lunisoare pentru frumoasele Crinuta de Dandusa, Antonia de Bamboletta si Georgia Helia de Cristina1974! Sa fie sanatoasesi voioase!

Dianocica, si mie imi lipsesc mult postarile Dandusei! Vai, ce ma bucur ca ati gasit pisicul!
DeeaA, Radu.anca, M_monique, felicitari pentru dintisori!
Flore, zambareata ta e o dulce!
Lorym, cred ca sunteti morti de oboseala, saracii de voi, dar nu trebuie sa-ti pierzi rabdarea, pentru ca Rianna te simte si devine si mai agitata. Sfaturile pe care ti le-au dat fetele mi se par foarte bune. Rianna cea frumoasa.
Aelita, bine ca e larga rochia si nu e stramta, bre! Lasa ca o sa fii frumoasa oricum la botez, stai linistita!
Alexandra, am ras de era sa cad sub birou cand am citit comentariile de la pozele tale. Dar totusi cum naiba s-o fi intamplat chestia asta?
Dolores, ce saptamana ati avut si voi! Multa sanatate lui David!
Aka, eu vreau sa va votez, dar unde sunt stelutele?
Madaluta m-ai facut sa rad in hohote de cuibul tau de barza, dar imi dau seama ca tie atunci nu prea iti venea sa razi!
Ktrinel, “chinico, iti dai seama ca in parcurile din ro, daca faci asta...te fura cu tot cu copil” Corect!
Donia, Roxana e bestiala, mai! Multumim pentru link-ul despre micuta Diana.
Mamaana, ai doua printese frumoaaaase foc!!! Sunt delicioase imbracate in rochite! Ce mandra trebuie sa fii de ele! Felicitari pentru ca ai reusit sa le alaptezi exclusiv pana acum si bafta multa la diversificare!
Luly

De doua saptamani Alexia nu a mai vomitat DELOC! Doar mai regurgiteaza putin, dar nu la fiecare masa! Asa de tare ma bucur ca am scapat, sper, de voma aia nesuferita! Deh, suntem fetite mari!

Pupam toate mamicile si toti bebicii!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Cata nedreptate si cata tristete e in lumea asta....Si tristetea e cu atat mai mare cu cat nenorocirile se abat asupra unor fiinte fara aparare. :(
Dupa ce am bocit azi noapte citind mesajul Roxanicai, azi am citit si despre fetita accidentata...si iar m-am pus pe plans. Am vrut sa-i scriu Roxanei, azi noapte, un mesaj de incurajare, dar nu m-am simtit in stare....toate astea imi amintesc de o perioada f. dureroasa a vietii mele. :((

roxanica2006, multa sanatate puiului tau! Sa va fereasca D-zeu de a mai trece prin asemenea situatii si de a va mai lovi de rautatea si incompetenta unora care-si zic "medici"!

Multa sanatate si celorlalti bebei care-s bolnaviori! Si... tuturor copiilor de aici si din lumea-ntreaga!

Editez pt. ca am pus un "de" care nu-si avea rostul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

salutare! sunt si eu o mamica de dec 'o6 si va citesc din aprilie trecut.nu v-am scris pana acum ptr ca nu am f mult timp si nu vreau sa para ca va neglijez (am mai incercat sa particip la un topic acum 2 ani si am fost ignorata, asa ca am renuntat).
Acum mi-am facut curaj ptr ca tot citesc despre lorym si pot sa spun ca am trecut printr-o situatie similara. fetita noastra a fost "diagnosticata" inca de la nastere hiperactiva. E f complicat si greu sa te descurci cu un copil de cateva luni care nu doarme nici 8 ore /zi.asa ca , dupa o perioada in care nu mai stiam ce sa mai fac, nu mai dormeam, ma certam cu sotul (i-am zis ca divortez), copilul urla nonstop, manca si la 1 ora (alaptat), eram cu nervii la pamant. cateodata ii spuneam sotului sa o ia de langa mine, caci nu mai suport sa o aud, caci nu stiam daca o sa ma mai pot controla-imi era teama, sincer-.asa ca, de 1 luna ne-am luat bona - 4 ore. a fost greu la inceput, dar acum e mult mai bine.acum sta deja 8 ore cu ea, caci eu luni incep munca.
ca o concluzie, faptul ca are cine sa ma ajute, sa o scoata in parc, sotul vine pe la 19 acasa si mai iesim si in 3 la o plimbare, a reglat lucrurile. suntem aprope de normalitate.
Incearca, oboseala nu e buna si nu duce nicaieri.
PS eu te "stiu' de la miresici 2005 si stiu ca poti, ai demonstat-o de mai multe ori. Curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

eri_ka bine ai revenit! Hai, fa/ti curaj si putin timp si pentru noi!

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Hai ca am iesit din butoiul cu melancolie s ialte alea...noroc cu minunea mea, care s-a trezit f. vesel. Ne-am jucat, am rās cu lacrimi de gesturile pe care le face.
Tre` sa ne laudam cu intoarcerea de pe burta pe spate, de doua ori la rand a executat-o....in cadrul partidei de joaca.:) Cred ca untem ultimii care reusim performanta asta, da` io tot ma bucur de progres.:)
Aaaa....si a mai facut o chestie simpatica : stand pe burta, flexeaza piciorusul ca pt. a se tārī, numai ca, dupa ce il indoaie, se intoarce pe o parte...i s-o parea lui ca asa se poate deplasa mai simplu, cine stie.:) Bine, nu se deplaseaza....ramane cateva sec. in pozitia resp., dand din piciorus inainte...apoi il aduce (piciorusul) in pozitia initiala. Cand ne jucam, daca e pe burta, baga cap`soru-n pat....cica el se ascunde.:)) Si multe alte chestii tare simpatice : scoate limbuta si zambeste strengareste, da din cap atunci cand se alinta (cum dau adultii cand evita raspunsul (verbal) "nu", doar ca o tine asa cateva sec. bune; isi plimba pumnul in gurita scotand sunete de genul "a-ba-ba-ba", tot mai des zice "da-da", "nda", "a-da", etc., scoate sunete mai explozive gen "bv"...si ar mai fi multe pe care nu-i chip sa le reproduc. Mai e vreun bebe care da din cap la modul ala (cum face Andrei)? El da si din manute, picioruse f. energic....cand are chef de plimbare, banuiesc.:)

Teutz, nu stiu ce probleme ai avut cu Alexia...ca n-am prins firu` cu voma, care-i cauza, etc. Iti pot spune insa ca si eu noi ne-am confruntat cu regurgitatii destul de abundente pana la 3 luni jum. ....stiu cum e. Ma saturasem sa tot am grija sa nu lipseasca prosopelul de la gatul lui Andrei (sau alaturi de el cand dormea), sa-i tot schimb scutecelele care n-apucau sa stea curate nici juma` de ora (eu l-am infasat pana la botez, 2 luni si vreo 5 zile). De multe ori imi varsa in timp ce-i dadeam scutecele/hainutele curate sau imediat dupa ce-l imbracam pt. a merge la medic sau mai stiu eu pe unde... Adaug ca nu l-am infasat o perioada atat de mare pt. ca as fi eu de moda veche....asa am facut la inceput...si se obisnuise, nu adormea cu manutele libere sau, daca adormea, se speria prin somn si se trezea. In plus, mi se parea prea moale/fragil....ca sa-l imbrac cu hainute, eram tare fricoasa la inceput.
Alexiei....si s-o tina tot asa, fara voma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani tuturor copiilor
sa fiti sanatosi, voiosi, voinici
Crinuta si Antonia, Bianca-Andreea, Georgia Helia

bine ai venit eri-ka. sa ne spui mai multe despre fetita ta, aveti dintisori? v-ati diversificat?
am sa va arat pe Cristinici ciufulici, cum ne uitam in oglinda si cum cantam.

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4, luna 5, luna 6

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

La multi ani! fulguletii nostri dragi. Sa ne traiasca si sa creasca mari si frumosi, sa ne aduca numai bucurie in suflete.
si celor ce adauga o lunishoara in buchetel.

Dolores-cum mai e Davidutul? ii dorim multa multa sanatate si tie multa putere

Lorym-iti doresc multa putere si rabdare cand nu mai poti - mai suna-ma sa vb.

Flore-multa sanatate printesei Asteptam cu mare interes piciorusele fara gips.

Un bun REVENIT Almo si Mamaana.

Alex - si noi recomandam cu caldura NAN.

carla2005 apa de mare si batista bebelusului. Ai mare grija sa nu aibe si rosu in gat - daca zici ca nu mai mananca asa de bine.

dianocica ma bucur pentru tine si pisicul tau.
daca nici de data asta nu ma bagi in seama pun pe tine, ma auzi?

Danita - te-am luat - noi papam deja carnita de vitel. Suntem mari - da? A acceptat-o mult mai usor ca si carnea de pui. O fi fost vitel de lapte - asa de fraged era ....

eri_ka bine ai venit pe topic - aici nu vei fi ignorata - scrie-ne. Sa-ti traiasca printesa!

am vazut multe multe poze - nu as putea sa-i enumar pe toti fulgushori pe care i-am vazut - asa ca-i pup pe toti si mai als pe mamicile lor.
V-am pupat.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

PROPUNERE:

de azi inainte, zilnic, una din mamici va posta un MENIU al zilei. Aici este vorba de mamicile care au deja diversificate 3 mese pe zi.

De genul
MENIUL ZILEI:
masa de fructe: pireu de fructe cu piscot (biscuiti, mar ras, branza calcica, etc.)
masa de pranz: pireu de dovlecel cu carne de vita (de pui, alt fel de pireutz ... etc.)
masa de seara: cereale Y(orez cu caise, ...etc.), marca X.

Deoarece asta poate duce la polemici de genul - cum ii dai copilului asa ceva la x lunishoare - meniul zilei nu se va comenta. Treaba fiecareia ce-i da sa pape la copilul ei - ideea aici este sa te poti inspira din alte meniuri ce sa-i mai prepari copilului. Acum inca este simplu si avem idei multiple - dar in curand chestia asta ne va fi de folos.
Sa incercam totusi sa nu avem doua zile la rand un meniuri identice.
Daca una din mamici a postat deja meniul zilei - celelalte nu vor mai posta. Asta implica sa se frunzareasca paginile forumului inainte de a posta meniul. Meniul sa se scrie cu ROSU pentru a iesi in evidenta (pt cele grabite), iar daca se intampla sa scrie doua mamici in acelasi timp - mesajul care apare pe forum primul - acela ramane - celalalt va fi sters de catre userul respectiv.

Ce ziceti de propunerea asta? you all.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput