Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
Laura13 spune:
deci... dianocica jap jap tie... pai nu am scris ca e urgent
!! na.. ca i-am dat supa (de la legume doar, bineinteles), nu a baut mult, ma consolez cu ideea asta. dar totusi, daca zeama aia de la legume nu e buna... voi cu ce subtiati legumele? ca eu ii pun zeama din aceea si in blender. nu mult, dar vreo 15 ml tot pun!
in alta ordine de idei...a papat baiatul meu 140 gr de legume cu carnita
. e recordul pana acum. si dimineata a papat cam tot atatea fructe cu branzica si cereale (de maine nu mai pun si cereale... nu dati cu jap jap
). deci sunt tare fericita azi!
sa vedem maine. a! si din moment ce sunt fericita... va dati seama, da? a dormit si la pranz!
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
mamaana spune:
multumim frumos de re-primire
fetele dorm, dar sigur in 10-15 min se trezesc sa manance; nu am avut timp decat sa calc in dimineata asta
va ziceam ca incep diversificarea in weekend - ei bine al meu sot nu a mai avut rabdare si de dimineata le-a pus in scaune si a preparat cerealele (la Tudor nu a facut asa ceva niciodata...), asa ca am inceput: cea 'mare' (Stephanie), asa cum ma asteptam, nu prea a vrut, mai mult a scuipat si s-a strambat, in schimb cea 'mica' (Isabelle) a mancat mai bine si a ras mai tot timpul.
da, Tudor e tare incantat de surioarele lui ('soarele' lui asa cum spune el in 'romaneste'), le iubeste foarte mult si s-ar juca cu ele tot timpul; iar ele sunt numai un ras cand il vad ca vine de la scoala;
ma duc ca se aud...
inca o data LA MULTI ANI pentru azi !!!
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
flore26 spune:

Am scos ghipsul!!
asta am facut prima data dupa ce am scos ghipsu!![]()
dianocica acum esti mai linistita ca ati gasit pisicu. o fii avut si el nevoie de putin timp singur, sa se regaseasca...daca l/ati "abandonat" pe moment...
laura esti o fericita! ai vazut ce baiat cuminte ai!
dia nu stiam ce probleme ai avut si tu. Stiam ca la Odobescu se aproba greu cezariana, dar in cazul meu, a venit anestezista pentru cezariana si eu am vrut peridurala pentru nastere normala, de s/au mirat toate asistentele pe acolo, cum de refuz cezariana. NU/mi pare rau, dar ma gandesc ca poate era mai bine cezariana, avand in vedere ca a avut circulara de cordon, si s/a chinuit saracuta.FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
leyla spune:
Ktrinel, surpriza nu a fost asa mare pentru ca atunci aveam vreo 12-13 sapt si la inceputul ecografiei Iosup ne-a spus ca e baiat dar nu stiu de ce s-a razgandit ca l-a final ne-a spus ca e de fapt fata. Asa ca la urmatoarea eco la 16 sapt si pana la sf sarcinii ne-a tot spus ca e baiat. dar am eu o verisoara careia i s-a spus pana la sf sarcinii ca are fata si cand colo a nascut baiat de n-o credea nici sotul![]()
La multi ani la toti copilasii pt 1 iunie, la multi ani pt sarbatoritii zilei si sanatate multa la fulguletii bolnaviori. Am trecut si noi cu brio de vaccinul de ieri, am facut Penta si pana acuma nici o reactie, de altfel niciodata n-a avut nimica dupa vaccin dar acuma tot citind pe aici imi era oarecum frica.
Dianocica, da Milumil e ala cu vanilie
Leyla & bebe Kaan
Poze bb Kaan
quote:
Originally posted by Ktrinel
numai stiu cu ce vroiam sa incep....
in fine...iar m-a trezit la 6
aka, multumim de amintire...ce vremuri!! auzi, Leyla zicea atunci ca va avea fetita...si parca are baiat , Kaan, asa ceva, nu? Hei , Leyla, nu ne povestesti cum a fost supriza?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
desiree spune:
SUPER IDEE, MIRO
am pregatit deja pixul si foaia sa-mi notez...
.... capsuni?
great idea !![]()
![]()
![]()
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs
flore26 spune:
dolores imi pare tare rau 
pentru "puiul de om" sa fie bine. Cum mai sunt piciorusele? Marti mergem sa vedem daca si/au revenit ale noastre.
FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
dandusa spune:
,puuupam toti bebelusi de ziua lor
...,sa creasca mari si infloritori...
M-am luat de val...,cu multe treburi si am uitat complet ca ,azi bubulina mea a facut 7 lunisoare...,de ziua copilului...,nici nu mai zic...,m-am dus cu capul...
...,sper sa ma ierte pitika si miine promit sa ma revansez...
Ne este dor de voi,tare,tare...,ne lipsiti...,de aceea va trimitem mutel imbratisari...si promitem sa scriem mai des...,ca de acum am mai scapat si de treburi...
Sintem foarte bine...,am facut si vaccinul de 6 luni,totul a decurs super...,de mincat nu prea mai mincam...,de dormit nu prea mai dormim...,dar se compenseaza...,ziua cu noaptea...si titza cu diversificarea...
,fata mea se mentine in forma buna...,ca masa'
...,sanchi ca am cam pus pe mine...,da' pina' la viitorul portofoliu le dau eu jos...,sa ma prindeti in forma mea cea de altadat'...![]()
Avem citeva motive de fericire maxima
...,dar va las putin in asteptare,sa le vad indeplinite si apoi desfacem sampania
sau daca va este dor putina visinata
,sa ne machim ca pe vremuri...![]()
La multi ani Antonia
si Georgia
,sa cresteti mari si sanatoase.
Luna 6-a,a Crinutzei 
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Dorsilia spune:
helou!
si LMA tuturo fulguletilor de 1 iunie !
azi am aflat ca sunt puiuti ce papa Danonino de la 2 luni jumate si de la 4 luni lapte de vaca si gris si orez cu lapte si sos de usturoi, sos de marar cu cartofi....si gusta din toate de pe masa adultilor. Eu una m-am crucit zar, pt ca am copil care are probleme cu apetitul probabil, dar sa stiti ca respectiva copila nu parea defel sa se simta rau acum la 6 luni jumate dupa turul de forta prin danonino si lapte de vaca & restul bunatatilor cu care o defata familia ei. Dimpotriva. Asa ca stau si ma gandesc cat ma strafoc eu cu morcovi tineri pasirati si cereale d-alea sau d-alea si formule si borcanele si uite altii cum cresc si cresc nene nu se-ncurca]- no comment, oricum, luati-o ca un monolog
si acum trebuie sa editez ca sa reiterez intrebarea : NU VI SE PARE CA VACCINURILE ASTEA NOI SI SCUMPE DAU EFECTE NASOALE ? nu mai tin bilantul dar deja multi fulguleti s-au resimtit de pe urma lor. Eu asa percep, dar daca ma insel, corectati-ma
edit pt Mirona, special:
deocamdata eu va pot ajuta numai cu meniuri pe care le-am facut Danutului, cu Andreea am ajuns doar la supa crema de legume scuipata in mare parte:(
Laura13 spune:
baiiiiii a revenit dandusa cu promisiuni de visinata si voi nu aplaudati???
bine ai revenit!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dia1609 spune:
ia uitati ce a primit Oana cadou de 1 iunie de la tati: www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=30" target="_blank"> aici
e dementialaaaa
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a