Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

roxanica, biata de tine... ai vazut si tu ce e aia branula, perfuzie de hidratare si gelatina aia de orez. vai tie! si vai de bietul copil... am trecut prin toate astea la 7 sapt si te inteleg perfect. nimic nu se compara cu suferinta de a-ti vedea copilul in halul ala. si degeaba... nu-mi vine sa cred nici acum ce am citit. offfff, bine ca sunteti acasa si ca s-a terminat... sti, te tot strigau fetele pe-aici, presimteau ca s-a intamplat ceva nasol cu voi. sanatate multa si pupici!

flore, imi pare rau ca sunteti cu febra si otita. chiar nu stiu care sa fie legatura cu gipsul. zici ca vrei sa-l scoti, cat a trecut de cand e cu gips? pune-i atele, cum zicea dolores, alea le poti scoate la nevoie...

lorym, fa cumva si plateste o vecina, o bona, pe cineva care s-o plimbe 2-3 ore/zi in care tu sa DORMI. e crunt pt tine, stim, iti suntem alaturi. daca te consoleaza cu ceva iti garantez ca va trece cu timpul. asta in cazul in care nu e bolnava, totusi. sa o consulte un dr, poate are totusi ceva... oricum, cauta solutii sa te odihnesti, chiar o iei razna altfel.

vaaaai, dolores, si voi bolnaviori, si cu tratamente?? sanatate multa si sa treaca cat mai repede!

kokorina, parerea mea cu morocovii proaspeti: am fost la piata, la tarani, si i-am ales pe aia care aveau inca frunzele verzi atasate. si se vedea ca nu sunt ofilite, clar au fost scosi din pamant cu max. 1 zi in urma. cu siguranta nu gasesti morcovi de-astia in supermarket, acolo sunt curati, portocalii si mari, cum spui tu. si las' ca nu e dracul asa negru, va veti descurca voi. unde exact vii sa stai in ro?
borcanele - iti recomand hipp, costa aprox.3ron ala de fructe, de 125g. azi am cumparat din metro. sunt diverse combinatii de fructe pentru peste 4 luni, sunt vreo 4-5 variante. in farmacie, acelasi borcanel a costat 6ron 1ron=10.000 lei vechi. 1 euro=aprox.3.3ron. asta ca sa-ti faci o idee de costuri. cerealele de la milupa, cu lapte inclus, care se prepara prin adaos de apa, costa 11-15ron cutia. sunt de ex. cereale cu mar si morcov sau cereale cu banane - astea merg la peste 4 luni; cereale cu biscuiti - merg la peste 6 luni.

alexandra, lapte praf nan. din mai multte directii am inteles ca seamana cel mai bine la gust cu laptele matern. cu primul copil am incercat humana, similac, milumil (in decursul a 2 luni) dar am ramas la nan ca pe asta l-a acceptat.

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

draga mea LAURA....dar cum as putea sa te confund.cand am spus de botez,m-am referit la albumul pozelor a lui PORUMBITA,in care apari si tu printre poze,ce-i drept tu nu esti la botezul acela,dar pt ca eu m-am dus special sa vad pozele de la botez,am ramas fixata pe cuvant.se vede ca nu esti la botez....scuze,dar sa stii ca NU TE POT CONFUNDA.tocmai vorbeam de privire si fata blanda.

si iti multumesc din suflet pt toate sfaturile care mi le-ai dat.chiar am sa tin cont de ele si sa stii ca...mi-ai cam dat mura in gura ce si cum.de ce am avut nevoie,mi-ai scris in cateva randuri.multumesc!

hai du-te la somn,sau deja doarme si patul sub tine,acu?

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

kokorina nu doarme nici patul nici eu, doar fiu'miu. deja are 2h avans! eu ma uit la .... telenovela! e in reluare clona, chiar mi-a placut si ma mai uit si eu din cand in cand. dar cum au bagat astia reclame.... fug! pupici!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

Offff, Doamneee, Roxanico prin cate ati trecut. Ce sa zic, si asa nu sunt eu prea vorbareata de felul meu dar chiar mai lasat muta. Sanatate multa si sa nu mai ajungeti niciodata in spital!

Lory imi pare rau de ce ti se intampla. Stiu ca privarea de somn/odihna e f. grea, am patit-o si eu la Di, care nu dormea bine decat afara in carucior, iar noaptea ca sa ma pot odihni cat de cat dormeam cu ea langa mine (eu am avut insa noroc ca ma mai ajuta si mama). Din pacate solutii n-am, dar incearca sa te odihnesti cat poti de mult, lasa treburile din casa ca mai pot astepta.

A_deju o zi am lipsit din minunatul parc si atunci te-ai dus tu. Pe noi ne gasesti aproape zilnic intre aprox. 11 si 13 (exceptand we).

Dianocica super scaunul . Va doresc sa-l folositi cat mai mult.

Dolores, Flore sanatate multa la puiuti.

Donia mersic pt poze. Ma amuza mereu povestirile tale cu Roxana (in sfarsit am spus-o ca ma chinui de mult dar nu apucam). Hai sa spun si eu ultima perla a lui Di. Azi ne-am luat AC si tati ii spunea lui Di ca o sa faca in casa frig ca iarna, la care replica lui Di a fost "Si o sa ninga?" (a suferit tare mult ca iarna asta nu am avut zapada)

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Dianarus sotul meu e din Tg Mures. Voi in ce zona stati? Poate ne intalnim vara asta daca ma indur sa o vizitez pe soacra.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Somleac

Dianarus sotul meu e din Tg Mures. Voi in ce zona stati? Poate ne intalnim vara asta daca ma indur sa o vizitez pe soacra.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

mi-ar face mare placere! toamna trecuta ne-am mutat in afara orasului, la cativa km de cartierul unirii. oricum orasul asta e minuscul, il strabati in 20 min... va steptam la curte, la aer curat si flori si livada si tragem si-un gratar!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna mamici de fulguleti,

va doresc un 1 iunie fericit alaturi de puii vostri

v-am mai citit din cand in cand, dar e tare greu sa tin pasul cu voi la ce ritm de scris aveti
am vazut ca sunt ceva copilasi bolnaviori - multa multa sanatate!!
fetele mele sunt bine, am reusit sa le alaptez exclusiv pana acum si sunt tare fericita ca am putut, iar de sambata sau duminica incepem diversificarea si noi (cu cereale); imi este un pic teama, sper sa accepte fara probleme masa solida; ne pregatim de diversificare asa si asa
am fost ieri la vaccin si a trecut cu bine: nu au plans decat cat au avut acul in picioruse, iar febra nu au facut;Stephanie are 7kg iar Isabelle 6.5kg - diferenta de la nastere se tot mentine dar sunt tare vioaie si vesele; imi umplu viata de fericire

aveti grija de voi si de copii,

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mamaana, vai ce minunate sunt fetele! si par atat de active!! super !!! felicitari ca ai putut alapta atat si doi deodata.... bafta la diversificare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by luly
Azi ne-am luat AC si tati ii spunea lui Di ca o sa faca in casa frig ca iarna, la care replica lui Di a fost "Si o sa ninga?" (a suferit tare mult ca iarna asta nu am avut zapada)

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Ce dragut! Adevarata sora de fulgulet... de fapt tot un fulgulet e si ea, doar putin mai mare...

auras si flore, multa sanatate micutelor, sa auzim de bine cat mai repede!

mamaana si almo, ne bucuram de vesti, bine ati revenit... si stati pe aproape!

Fetelor, mie imi e si frica sa mai strig pe cineva, ca am strigat-o pe roxanica si uite de ce lipsise ea, saraca... dar totusi imi incerc norocul... Ruxandra? Nici bebyta n-a mai scris de mult...

Arunc scutecul... cine il prinde?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

La multi ani tuturor copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie! Sa fie sanatosi si norocosi!

dianarus78 ma inscriu si eu, ca prin vara o sa ajung la tg. mures la parintii mei.
mamaana bravo tie ca ai reusit sa alaptezi pana acum, si mai ales gemene. ce scumpe sunt.
Donia am prins au scutecul, ca la noi canta cocosul la 6 dimineata ca vrea tzitzica.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput