Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by chinico

si pentru ca m-am enervat mi-am comandat ultima suflare a lui harry pe amazon.

Beatrice (13.12.2006)

aoleu... si io-l astept pe potterila, de numa numa... eu mi-s fan inrait, am citit cap-coada pe nerasuflate (si pe nedormite, pe alocuri... cum ma lasa mihai seara, asa ma gasea dimineata :)) )

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

...am nevoie de un sfat....ce lapte praf imi recomandati???????

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

kokorina sotul meu a inceput sa rada. mama blanda incerc din tot sufletul sa fiu, dar sotie blanda, ca sa zici fericitul sot.... ei, aici e mai greu. dar iti multumesc din suflet pt apreciere, mai ales ca vine din partea ta!
cat despre legume/fructe uite parerea mea: mie mi s-a spus sa iau morcovi "romanesti", adica plini de pamant, cica cei spalati ar fi de import. mere... de preferinta cat mai "urati" (bine... nu cu pete si plini de viermi, dar intelegi ideea), cica cei "ochiosi" sunt super tratati. in rest ce mai pun la supa: patrunjel (din piata de la tarani), telina (desi am pus numai o data ca nu a suferit-o Dani) tot din piata, dovleac au aparut acum (sper ca sunt "romanesti"), ardei (sunt sigur din import).acum au aparut si rosiile de galati dar inca nu am pus in supa. ce ar mai fi..... pere folosesc de la borcanel (borcanele folosesc doar de la nestle sau hipp, nu am incredere in alte marci), caise, piersici tot de la borcanel. daca mai vrei info cere concret ca eu cam atat folosesc. acum e drept ca ne stresam cu legumele si fructele, dar nici nu are rost sa ne scoatem peri albi... parerea mea. pana la urma la cate porcarii o sa pape la viata lor...... dar sa spunem ca macar acum incercam sa ii ferim.
cica ma dus la somn

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dolores, si voi?

o fi ceva in aer..ce e cu atatea probleme la bebei..ca acu ma apuc de infofolit copilul..

"minunea mea"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexandra_25

...am nevoie de un sfat....ce lapte praf imi recomandati???????

poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

noi am folosit, in rarele ocazii, humana si nan. pot sa iti spun ca nan este mai dulce si Dani l-a acceptat mult mult mai usor decat humana! de ce???

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kokorina

LAURA....da-mi voie sa-ti spun,ca in toate pozele in care apari,si ma refer aici si la pozele care nu-ti apartin numai tie,cu iesencele,botezul uneia dintre iesence....ca ai o privire si o fata de mama tare blanda.acum,toate mamicile sant blande,dar tu in ochii mei apari ca o persoana si nu numai,ca o mama,tare tare blanda.nu te cunosc personal,dar sant sigura ca asa esti si in realitate.fericitul daniel,dar si fericitul sot!va pupam!

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

esti sigura ca despre mine e vorba? ca eu nu am fost la botezul nici uneia dintre iesence!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Laura13.... si mersi de raspuns...am impresia ca,cauza starii lui Mark de cateva zile...de agitatie nu se datoreaza numai dintilor...eu cred ca ii e foame si tzitzi nu prea mai este....papa numai cereale si eu cred ca nu se satura...asa ca vreau sa o incerc si pe asta sa fiu linistita!

poze cu Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

mamici si bb-ii

Noi suntem bine,azi am avut o zi cam incarcata multe de rezolvat

Avem si noi scaun de masa(cadou de 1 iunie) nu este de la chicco dar seamana f bine

Roxanica-nici nu am cuvinteimi pare tare rau ca ati fost nevoiti sa treceti prin acest cosmar esti o super mamica sa dea D-zeu sa nu mai treceti niciodata prin asa cosmaruri,multi multi pt David

Dolores-of si Davidut e bolnavior ii dorim multa multa sanatate si tie multa putere

Lorym-iti doresc multa putere si rabdare

Flore-multa sanatate printesei

fug la somnic ca sunt rupta de oboseala n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dianocica-felicitari pt capitol nou

Alexandra-noi papam Humana 2

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Roxanica imi pare sincer rau prin ce-ai trecut. Asa ceva am patit si eu cand era Alex mic. Eu insa am avut norocul sa fiu fost cadru sanitar si sa stiu cum sa le iau pe nesimtitele alea. Am plecat cu Alex din spital, insa m-au pus sa dau o declaratie ca mi s-a adus la cunostinta ca poate muri si ca accept moartea copilului pe raspunderea mea. Sunt convinsa ca daca as fi fost mama la primul copil si fara experienta de asistenta m-ar fi invins si pe mine cu chestia asta si as fi cedat. Era asa o mizerie crunta acolo, incat il tineam pe Alex non stop in brate, mi-era greata sa-l pun in patut, patutul lui Alex era lipit de al unui copil abandonat care avea cruste pe el de mizerie, mancare, excremente, pe pereti goange nu era decat un singur WC pentru apartinatori si copii fara chiuveta . Cerceaful era numai pe jumatate de pat iar salteaua invelita in musama. Cand am vazut asta mi-am zis ca mai bine il injectez singura de 100 ori pe zi decat sa-l mai tin acolo.

Lorym neaparat cautati pe cineva sa te ajute cu Riana macar 2 ore /zi. Sa o scoata la plimbare, sa va gateasca o mancare calda. Apoi incearca sa cauti cauza, pentru care este fata asa agitata. Cauta un neurolog bun de copii, un pediatru mai deschis la minte, nu se poate in Iasi sa nu fie. Neaparat sa te odihnesti, sa va odihniti amandoi. Daca sunteti in halul asta de epuizati nici nu ma mir ca aveti probleme in casnicie si nici nu cred ca le puteti rezolva pana nu va reglati cu oboseala.

I-am luat lui Matia ( cadou de ziua lui) masinuta Quatro de la Chicco. La inceput a fost speriat in ea, dar la urma radea cu gura la urechi.A prins deja miscarile cum sa se balanseze si sa-si tina echilibrul. Am insa o mare nemultumiri. Si la asta centurile de siguranta sunt prea scurte.Nici macar nu-l cuprind si inca masina e recomandata de la 9 luni. Eu nu stiu la astia toti copii sunt degetei?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput