Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

of of. macar de-as sti sa zic ceva inteligent... lory, desi banuiesc ca le-ai luat pe toate la rand, mai ia-le o data.. in primu' rand, trebuie exclusa situatia in care rianna ar avea ceva. deci, daca pediatrul (..asta presupunand ca e unul din doctorii adevarati, nu de-astia de plastilina cum avem cam majoritatea...) a examinat-o pe toate partile si considera ca este ok, inseamna ca buba e in alta parte... desi, chiar si in situatia asta, ti-as recomanda cel putin inca o parere... de ce insist pe chestia asta, pt ca mi-a ramas pe retina ce scria laura, ca situatia se prezinta astfel de cam o luna.. deci daca rianna avea cat de cat un program acatarii pana la acel moment, sau din acel moment au survenit anume schimbari majore in comportamentul ei, inseamna ca totusi e ceva, starile astea coincid cu ceva... nu stiu, poate fi orice, inceperea diversificarii, schimbarea laptelui (daca e pe formula...), mutatul in alta camera, schimbarea programului ei (poate i-ai mai bagat o plimbare in plus, si nu-i convine ora aleasa... nu stiu, iti dai seama ca acuma mi-am pus si eu imaginatia la lucru...).
parerea mea, ca sa poti sa-ti asezi cat de cat gandurile in ordine si sa-ti faci un plan de bataie, si in primul rand, sa te poti linsiti, e sa duci fata s-o vada un medic. in momentul in care vei sti ca totul e in ordine cu ea, vei realiza ca problema poate nu e asa de grava (si..poate nici nu e la ea...), si poate vei reusi sa te mai linsitesti si tu. si automat, si ea... pe bune acuma, chestia asta cu legatura intre mama si copil nu e o balarie, chiar exista, si ea iti simte toate nelinistile, tot stresul, toata oboseala, si reactioneaza ca atare, si nu veti reusi altceva decat sa va invartiti una dupa alta intr-un foarte nasol cerc vicios.....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

lorym, hai sa-mi dau si eu cu parerea, desi cred ca esti satula de pareri deja... eu cred ca si atmosfera din casa o supune pe Rianna unui stres si de aia reactioneaza asa ... eu am mai citit ca o atmosfera tensionata in casa, depresia unui parinte, pot afecta somnul copilului ... am auzit de copii care nu dormeau zile la rand din cauza stresului din casa... eu cred ca trebuie sa lucrati si sa rezolvati problema din interior si o sa vezi ca Rianna se echilibreaza si ea apoi ... tu povesteai mai demult ca aveti probleme in casnicie - le-ati rezolvat? daca nu, trebuie rezolvate si inlaturata tensiunea ... si in plus, tu trebuie sa te odihnesti - luati-va o saptamana de vacanta si dormiti cu randul, stati toti 3 impreuna si o sa vezi ca si Rianna se va simti mai bine si va dormi si ea .
imi pare rau dc o sa ma consideri prea bagareta, dar crede-ma ca stiu ce spun ... daca nu reusiti, sa stii ca exista psihiatrii pt copii care se ocupa de probl din astea... cumnatul meu in franta exact asta face, este psihiatru si lucreaza cu copii pana in 3 ani, si nu o data a spus ca de fapt el lucreaza cu parintii, ca problemele copiilor sunt oglinda relatiilor dintre parinti si a reactiilor lor ... si cea mai frecventa problema intalnita la sugarii care vin la el este somnul si apoi refuzul mancarii
si sper sa rezolvati problema cat mai repede... si mai ales sa te odihnesti

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

chinico, iti dai seama ca in parcurile din ro , daca faci asta...te fura cu tot cu copil

madaluta

toti bebeii sunt mai bine? hai ziceti ca da ...sa ne mai descretim fruntile...aici e intunecat si ploua ...hai cu o raza de soara, Donia, o poanta a Roxanei, ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

si pentru ca m-am enervat am mancat ciocolata.

si pentru ca m-am enervat mi-am comandat ultima suflare a lui harry pe amazon.

nu mai ktrinel..cum poti sa crezi asa ceva...copilu` costa bani..caruciorul copilului aduce bani..plantau copilul pe banca precis.

si gata pe azi ca nu am mai stat atat pe forum de pe vremea celor 90 de kile...

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

lorym sper sa citesti si sa iei seriosin considerare ce ti-au spus fetele!
si pe voi toate care incercati sa o ajutati! eu una nu mai stiu ce sa ii spun sa o linistesc! dar incerc.....
fug la somnic, sper sa adorm si eu repede ca m-am saturat sa ma tot invart in pat!
pupici si somnic usor!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mai bag si eu repede un mesaj ca dupa aceea fug la dentist, si la cat de migalos e omul ala cred ca stau acolo cel putin 2 ore... desi am o carie micuta, micuta, pe care singura nici n-am vazut-o.
Dar daca tot m-a invitat Ktrinel sa scriu ceva de Roxana mi-am zis sa va impartasesc si voua, ca azi chiar m-am distrat... Azi se pregatea pentru gradi si am trimis-o sa se pieptene... Cand am intrat in baie sa vad de ce nu mai iese am gasit-o pieptanandu-se cu grija pe parul de pe maini si canta ceva inventat in engleza cum ca parul ei o sa stea frumos asezat. Mai lipsea sa-si faca vreo codita...
Am fugit, somn usor!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

laura, voi scrie maine ca acum trebuie sa ma ocup exclusiv de david..pup

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

lorym sfaturi vad ca ai primit destule, trebuie doar sa le aplici, atat cat poti. Si eu sunt singura, nu am pe nimeni in Timisoara. Nicu vine tarziu de la lucru, iar joia si vinerea lucreaza si noaptea, iar sambata doar noaptea. E foarte greu. Cateodata imi vine sa ma tot duc...unde vad cu ochii, dar, cum spuneau si alte fete, imi trage Alessia un zambet si/mi trece. Pe de alta parte, la fel cum spunea Dia, trebuie sa va rezolvati problemele voastre ca sa fiti voi linistiti. Draga de ea simte tot, si atunci asta poate fii cauza agiatatiei. Nu ai pe nimeni care sa vina vreo zi sa te ajute? Eu de exemplu am sunat azi la mama sa vina maine neaparat la mine pentru ca am nevoie de odihna.Zilele astea cu febra m/au terminat. Daca nu, plateste o femeie cateva ore (ti/a mai sugerat cineva). TREBUIE SA TE ODIHNESTI!! Si nu dispera uite cate suntem aici sa te ajutam!

Noi tot cu ghips, pentru ca la ora 5 spitalul era pustiu. Pana la 3 e program pentru scos ghips. Asa ca maine suntem programati la 3. DE abia astept! Fug la somn, ca dorm pe mine... Noapte buna, somn usor!!

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

seara buna!

KTRINEL....nu 300 de borcanele cam 100 borcanele.chiar am ras cu pofta cu 300 borcanele....o sa cumpar borcanele din romania,si o sa si fac acasa piureiase,supite...dar m-au bagat intr-o ceata totala fetele.sandokanii mei nu stiu daca mananca NUMAI de la borcanele pt ca nu am facut niciodata eu papica.cand?totusi nu cred sa nu le priasca.chiar sant curioasa,sa experimentez cand sant in romania.

si acum ma refer strict la toate fetele!

AJUTOOOOOOOOOOOOOOR!nu stiu ce produse de pe piata sant bune.care ziceti ca merele sant cu nu stiu ce substanta injectate,care ca morcovii nu-s proaspeti.dupa ce sa ma uit de fapt sa-mi dau seama ca sant bune?sa le caut,de ce anume?ca daca eu ma duc in piata si vreau sa cumpar pt mine iar morcovii sant mari,curati si portocalii ii cumpar,mie mi se par proaspeti.ori poate am inteles eu gresit de la voi.va rog sa ma lamuriti si sa-mi spuneti voi ce cumparati din piata pt papica la bebei?nu sant obsedata sa fie cat mai bio,dar am mai citit pe la voi cum ca unele mere nu sant bune.care?
aoleeeeeu,nu credeam ca ma confrunt cu asa un stres la cap.papica.

LORYM....imi pare rau sa stiu cum esti si ca rianna e cam agitata,ce-i drept.si nu mai spune,sau nu te mai gandi:"mi-e frica sa nu ii fac vreun rau din cauza starii in care ma aduce"....va doresc cat mai multa liniste si armonie acasa!

FLORE....imi vine sa o beau intr-o lingurita cat e de dulce....si cu ghipsuletul care se vede numai o bucatica din el intr-o poza.ii dorim recuperare grabnica!

ROXANICOOOOOO!!!!!!!!.......voi cum santeti?sant sigura ca ati tras o partida de joaca si de ras acasa,si cu mami si cu tati,....asa sa fie!

PORUMBITA....vizionat pozele de la botez!sa fie intr-un ceas bun!frumosi,frumosi,frumosi....si s-a facut un barbat de n-ai treaba....cum sta el pe scaunelul lui,ca un rege pe tronul lui!bravo!

LAURA....da-mi voie sa-ti spun,ca in toate pozele in care apari,si ma refer aici si la pozele care nu-ti apartin numai tie,cu iesencele,botezul uneia dintre iesence....ca ai o privire si o fata de mama tare blanda.acum,toate mamicile sant blande,dar tu in ochii mei apari ca o persoana si nu numai,ca o mama,tare tare blanda.nu te cunosc personal,dar sant sigura ca asa esti si in realitate.fericitul daniel,dar si fericitul sot!va pupam!

da' unde-i ASIZU?BAMBO?AELITA stiu unde e,cauta croitor....
ce ma oftic,trebuie sa o "sterg" de pe net...am de calcat camasi!sper sa mai revin in seara asta macar cu un noapte buna!

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

lorym, hai sa-mi dau si eu cu parerea, desi cred ca esti satula de pareri deja... eu cred ca si atmosfera din casa o supune pe Rianna unui stres si de aia reactioneaza asa ... eu am mai citit ca o atmosfera tensionata in casa, depresia unui parinte, pot afecta somnul copilului ... am auzit de copii care nu dormeau zile la rand din cauza stresului din casa... eu cred ca trebuie sa lucrati si sa rezolvati problema din interior si o sa vezi ca Rianna se echilibreaza si ea apoi ... tu povesteai mai demult ca aveti probleme in casnicie - le-ati rezolvat? daca nu, trebuie rezolvate si inlaturata tensiunea ... si in plus, tu trebuie sa te odihnesti - luati-va o saptamana de vacanta si dormiti cu randul, stati toti 3 impreuna si o sa vezi ca si Rianna se va simti mai bine si va dormi si ea .
imi pare rau dc o sa ma consideri prea bagareta, dar crede-ma ca stiu ce spun ... daca nu reusiti, sa stii ca exista psihiatrii pt copii care se ocupa de probl din astea... cumnatul meu in franta exact asta face, este psihiatru si lucreaza cu copii pana in 3 ani, si nu o data a spus ca de fapt el lucreaza cu parintii, ca problemele copiilor sunt oglinda relatiilor dintre parinti si a reactiilor lor ... si cea mai frecventa problema intalnita la sugarii care vin la el este somnul si apoi refuzul mancarii
si sper sa rezolvati problema cat mai repede... si mai ales sa te odihnesti

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

100% DE ACORD...TOCMAI VOIAM SA INTREB CUM MAI E CU PROBLEMELE DIN CASNICIE..

"minunea mea"

Mergi la inceput