Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

aelita:vezi si patrea buna a lucrurilor:
- bine k e larga si nu stramta-deci se mai poate face ceva
-e doar joi si pana sambata gasesti tu o solutie...
Eu , in ziua nuntii mele, am descoperit k nu ma mai incapea rochia...si eram si in intarziere la cununie ... Nu iti pot povesti prin ce clipe am trecut...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius 5 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

buna mamici,

am intrat sa va salut si sa va felicit pt prestanta voastra pe forum. fara voi noi nu am exista aici. a trecut mult timp de cand nu am intrat si nu v-am citit. am ramas singura fara ajutor si sincer nu am gasit timp sa intru sa vorbesc cu voi. apoi am plecat in ro pt 5 saptamani. a fost frumos. acum m-am intors si sper sa gasesc timp mai des sa intru, sa mai vorbim.
noi suntem bine. nicole are acum 7 luni. la 6.5 luni avea 8kg si 66cm. mananca f bine. mancam doar fructe, cereale si piure de legume, formula iar titi este desertul favorit. doarme cu titi in gura. se trezeste noaptea si nu scap de ea pana nu ii dau titi. nu de foame ci de alintare. ma ingrijoreaza dar se pare ca nu prea sunt solutii.
roxanica imi pare rau prin ce ai trecut.
adevarul e ca in romania spitalele si sistemul sanitar mi-au lasat un gust amar. avem un prieten in coma de mai multe luni in spital in ro. e groaznic.

7 saptamani
Sep 28, 2006
by Adrian
View Album

Message from Adrian:
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani/photo?authkey=rBhwKTcjFhM#s5011557165555648642
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dolores,te inteleg perfect!!!
eu doar ca a fost constipata si plangea ca nu iesea si plangeam si am zis ca turbez!!!!!!! dar sa iti vezi copilul bolnav!! iti doresc sa nu mai treci niciodata prin ce ati trecut!!!!! pupici pt Davidut!

madaluta
,vaaaaai,dupa cate ai patit tu cu rochia,normal ca la mine e flaore la ureche! una,ca era NUNTA,nu cununie,deci eu pana la urma pto lua alta rochie,chiar am una noua,nue ea chiar de ocazie,dar merge la un botez.doar ca voiam eu rochia pe care o cumparasem pt botez.
si nu mai e nimeni saimi faca,aici nu cunosc centre,am fost si eu la doua si nu au timp.
singura speranta imie la prietenul asta.
asa ma pricep si eu la tras,dar nu ma bagc,a e finuta rau si cine stie ce dracu ii fac,si e pacat de ea!

am probat si rochia cealalta,pe care am luat-o asa de moft ca mi-a palcut,si aia nu e larga,ca am luat-o acum o saptamana,dar deja am intrat in crize si ma vad naspa rau !!!!!!
eu fac crize la aglomeratie! aglomeratie in creier,vreau sa spun.nu rerzist sa ma invart dupa toate cele,sa fac aia si aia si aia,sa alrerg,sa se apropie ziua si sa nu fiu gata,stiti voi cum e,dar eu nu sunt buna deorganizat,le afc varza si incep sa renunt la multe.

dar tu cu rochia de mirerasa ce ai facut???????

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dolores ti-e bolnav puiul???!!! si eu unde eram cand ai povestit? offf, imi pare tare tare rau, multa multa sanatate!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

a adormit-o citindu-i din revista Money. asa ca am revenit. pentru ca am vazut-o pe Aelita o sa-i spun ce e cu poza din concurs. cei de la situl cu pricina in fiecare zi adaugau alta poza si se schimba ceva in adresa de internet. eu nu mai schimbam si d`aia aparea tot timpul alt copil la semnatura mea .
stie cineva ce mai face Ruxandra? ca nici ea nu a mai scris de ceva timp.

si daca mai vreti sa ne votati puteti sa o faceti aici.intai se evalueaza poza cu stelute si apoi se scrie un comentariu. pupacim votantii si dam multe

poate se mai trezeste cupilul sa-i fac baie in seara asta...

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4, luna 5, luna 6

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

laura erai pe forum, numai ca eu nu am povestit nimic..

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Flore poate nu e otita, ia tu bebele de o aripa si consultati un orl-ist!

Dolores mai si voi bolnaviori...ma ia jalea cand citesc cati copii au probleme...

Lorym situatia ta e serioasa...ai mai scris tu ca nu ai pe nimeni sa vina sa te ajute...lasa supa si ia borcan, ca nu pateste nimic fata daca e hranita cu pireuri gata preparate de cateva ori pe saptamana, te scuteste de munca...fa supa in cantitati mari si pune-o la congi, uite, de la ruxandra parca, prin miro - pahare de plastic inscriptionate.
Sotul tau nu poate sa isi ia concediu 2 saptamani? Sa stea el cu Rianna 2 nopti,sa dormi tu 12 ore legate...sa impartiti munca in timpul zilei...sa incercati sa rezolvati problema pana nu ia amploare..
Dormi cand adoarme Rianna in timpul zilei, chiar daca e numai jumatate de ora (iti vine sa mori cand te trezeste iar...) dar se aduna, juma acum, juma mai tarziu...
Bea se trezeste de obicei la 4 dimineata. Adoarme tun la 7 seara, orice ii fac..asa ca , vreu nu vreu, la 8 cel tarziu sunt si eu in pat, macar de 2,3 ori pe saptamana. Chiar daca nu am terminat curatenia, chiar daca as ridica si eu picioarele in sus si m-as holba la o carte ...
Sunt convinsa ca ai citit deja tot ce era de citit..toate sfaturile legate de stabilirea unui ritual, de mediul in care copilul adorme si doarme. Faptul ca tu esti la capatul puterilor nu face decat sa inrautateasca situatia, iar Rianna, daca doarme atat de putin e prea obosita ca sa mai doarma profund si sa se odihneasca. In afara de ceai de tei.....nu stiu. Consulta un medic. Poate au si alte solutii in afara de fenobarbital . Cauta un medic homeopat.
Ce sa iti doresc...8 ore de somn, tie si Riannei.

a. o prietena de-a mea din münchen (bebe nascut in dec 06..) imi povestea ca acum o saptamana, cand era cald inca aici, a iesit cu bebele din dotare la plimbare, si cat a dormit el in carucior a dormit ea pe o banca. o ora juma.

Beatrice (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

aelita: pai ce sa fac??..in primele momente imi venea sa ma catar pe pereti...( fusesem la 2 coaforuri in prealabil, deci ma coafasem de doua ori pt k prima data mi-a facut un cuibar de barza in cap-si de-aia eram si in intarziere...)..Chestia cu rochia a fost cireasa de pe tort...
Rochia nu ma mai incapea in zonata sanilor, caci eu cand ma ingras, ei parca se umfla cu pompa...asa k in primul rand am renuntat la sutienul cu burete pe care il aveam,si apoi mi-am ridicat tzatzele-n gat (adica aproape le-am scos din decolteu)..si a dat domnul sa ma incapa...nu am mancat nimic toata noaptea k imi era frica sa nu pocnesca fermoarul...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dolores zi-ne ce ati patit!

mai fetele e o furtuna in Iasi......... s-a trezit puiul din somn de la tunete, ai impresia ca se rupe cerul in doua! e drept ca ne era dor de ploaie.... dar si cand vine...

fugim si noi la baitza!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

aka

madaluta bine ca ai rezolvat rochia!!
haha am ras de cuibarul tau

S.

Mergi la inceput