Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
Donia spune:
Fetelor, o mamica din Canada are nevoie de rugaciunile noastre pentru fetita ei:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101404&whichpage=1
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Yagmur spune:
Roxanica, prin ce ai trecut.... Doamne, nu stiu cum as fi facut fatza..... aveti grija de voi..... il pupam dulce, dulce pe David cel curajos... si pe mamica lui eroina..
Atata am apucat sa citesc... acasa trebuie sa-mi reinstalez Windowsul ptr ca sa am net din nou, la job e munca multa..
Mi-e tare dor de voi...
Pupicesc toti sarbatoritii pe care ii ratez.. mai ales acuma cand fac 6 lunisoare sau mai mult...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
danita spune:
roxanel : pupam pe David si pe mama lui ! sa va dea DD sanatate si sa nu mai ajungeti pe acolo !
azi as vrea sa ii dau carne de pui . sa vedem :)
pupici ca tzipa
D
desiree spune:
mi-e dor de voi, nu mai pot intra asa des ca mere netu ca racu...un pa inainte, doi inapoi, c-asa-i hora pe la noi ( brevetat Donia
)![]()
roxanica, o mie de flori pentur mamica ca puternica si o mie de pupici pentru fulguletz...
lorym, fetele ti-au dat mult sfaturi bune, te rog incearca sa vezi intai ce are rianna, si daca are doar pitici activi, cauta o solutie pentru tine, trebuie sa te odihnesti ca sa faci fata jobului...asa cum bine zicea ruxandra noastra odata..putin egoism nu strica si nu poate decat sa iti faca bine si implicit bebelusului..daca esti odihnit esti mai rabdator, mai calm si vezi situatia cu alti ochi ..mult succes
sanatate ci celorlalti puiuti bolnaviori...Dolores, ce are David?
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs
alexandra_25 spune:
Buna dimineata...s-a trezit si rata...si rastusca mica...face nanica...!
Ce "poiata" sunt de dimineata...!![]()
Multumesc de raspunsuri....Dianarus,Laura,Bambo,...
....cred ca Nan cumpar...!
Almo.....bine ai revenit....sa ne scrii mai des..
Mamaana...ce printese...ce scumpe sunt...si ce mari au crescut!Si chiar te admir ca ai reusit sa le alaptezi pe amandoua pana acum...bine ca a fost laptic!
Roxanica...cum sunteti???Sa ne dai vesti despre voi...si lasa-ne un numar de telefon...!
Donia...
...si mersi de linkul cu fetita bolnavioara!
Asizaaaaaaaa....unde ai fugit???
Acum de cand cu Roxanica cum nu mai apareti cate una deja imi trec tot felul de prostii prin cap!
Yagmur..ce mai face Luchita?Tu cum te mai simti?

Lorym...ai primit atatea sfaturi bune...stiu ca e greu...si cred ca fiecare dintre noi a trecut prin asa ceva...trebuie sa fii tare...si ai nevoie de cineva care sa te sustina...
si curaj!
LA MULTI ANI TUTUROR FULGULETILOR!!!!!!!!!!
upsssssss si de fapt nu am fost eu....![]()
Editez si imi cer scuze ca am latit pagina!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
carla2005 spune:
Fetelor nu v-am citit din urma fiindca scrieti nebuneste!!!
AM O PROBLEMA goanga are muci...dar multi, nu mai mananca, nu mai doarme...si maraie intr-una...ii dau izomer a mai folosit cineva asa ceva...voi ce le-ati facut bbilor cand au avut probleme ca ma lasa nervii! Pediatra mi-a dat sumedronil si izomer or fi bune? Am inceput azi tratamentul desi cu inima cam indoita fiindac izomerul se foloseste la copii mai mari si sumedronilul da multe reactii secundare!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Nu uitati de ANAMEA detalii pe mailul comun!
adinazot spune:
ROXANICA,dragii de voi,aseara am citit postarea ta si toata noaptea numai la asta m-am gandit,si acum ma apuca fiorii,si nervii si disperarea ca avem parte de asa tratatie,valoarea umana la noi este 0 barat.Moooor.Jeguri umane aia din spitale,personalul incepand de la femeia de servicii pana la directori.Dar ai avut putere mare sa treci prin toate astea,eu nu stiu ce as fi facut,cred ca sugrumam pe cineva...
pup toate fetele,fara exceptii!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 7
dianocica spune:
sunt pe fuga ca tre sa iau prima de nastere...
dupa 6 luni..
carla pui sterimar sau orice alt spray cu apa de mare si tragi si de 7 ori pe zi. cat de des e nevoie. tragi cu batista bebelusului adica. cat de des
ma duc sa vad daca oi reusi sa iau banii............
diana si david ( 03.12.06 )
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
a_deju spune:
prin dianocica, despre ruxandra, va zice je: e bine, sunt bine, doar ca n-are net :)
la multi ani de ziua cupiilor :) asta in primul rand.. si in al doilea, la multe lunisoare crinuta ochioasa, te iubim si ne lipsesti de pe forum!!!!!!!!! 

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
flore26 spune:
tuturor copiilor si tuturor mamicilor si taticilor care inca se mai simt copii! 
Crina de dandusa
Antonia de bambolettaFLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)