Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani BIANCA !!!

Ruxel, multa fericire cu fetele tale iti doresc!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Bianca !! Sa fii fericita alatur de o familie iubitoare, si de prieteni adevarati !

Am fost ieri in Herastrau sa vad cu okii mei daca mai exista taxa foto... si nu mai esteeee ! Asa ca o sa venim si noi cu aparatul foto...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

mai are loc azi intalnirea de la muzeu? cine vine pana la urma?

Mergi la inceput

Deci vin eu cu Andrei si Costi, vine Chris&co, si vii si tu. Poate si Elly. Si Florentina s-a exprimat ca ar veni.
Putem merge si in Herastrau dupa Muzeul Satului, daca sunt chestii organizate de 1 iunie.
Am vorbit acum la telefon cu Laura, plecase si ea la drum, dar a zis ca e foarte aglomerat si la Medgidia zicea ca se intoarce la Constanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

si eu vin cu toata trupa

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Uraaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

LA MULTI ANI BIANCA ! Sa cresti mare si sanatoasa si sa aduci numai bucurie in familia ta !

Distractie placuta la intalneala, noi nu mai ajungem ca vine soacra in vizita...ca de, a fost ziua kupilului...bla, bla...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!

Distractie placuta la intalneala, sa aveti vreme frumoasa!
La multi ani Bianca!

Sa cresti mare si cuminte, sa fii sanatoasa, sa ai noroc si fericire in viata!

Elly gasesti scutece pentru apa de la Huggies in Carrefour si probabil in toate hipermarketuri.

Florentina nu am mai spus nici ca vin nici ca nu, dar probabil s-a inteles ca nu mai vin. Am fost gresit informata in privinta trenurilor, asa ca nu aveam decat tren care sa ajunga la 9 in Buc. sau in jur de 12, nici una din variante nu e buna, plus ca am zis ca mai bine stau pe "ala" al meu ca tot vine sora-mea maine si parca n-as vrea sa fiu prea obosita.
La torturi eu nu ma bag ca nu-mi ies. De aia am cautat de-a gata si am gasit mai mult pentru baieti. Masinuta, panza de paianjeni cu paianjen...dar al tau e...n-am mai vazut asa ceva pe-aici, in tara...SUPERB!

Nelia nu pot deschide mesajul despre fetita Laurei, daca ai timp spune un rand aici, daca e mai bine, cum a reusit op., daca sunt sanse...

Clara daca ai timp sa ajungi, 10.30 la Muzeul Satului. Teodora e o papusica cuminte de cand o stiu eu, daca ar fi si Bianca de ziua ei macar jumate de cum a fost Teo as sta mai relaxata.

Imi sufla Dan in ceafa sa o luam si noi din loc, intr-un parc nou vrem sa mergem cu locuri de joaca, sper sa nu vina ploaia.

Pe seara sper sa vizionez si eu pozele de la Fran, Clara si fetele cu intalneala

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nelia am reusit sa citesc mesajul...sa dea DD sa mearga spre bine, sa se poata face ceva mai mult pentru ea, sa se faca bine...sanatate Dianei si tatalui ei le doresc din tot sufletul!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Bianca Teodora! Iti dorim mult noroc, sanatate si o viata cat mai frumoasa!

Nu apuc deloc sa scriu, de citit nu mai vorbesc. Sunt in urma rau de tot. Maya nu se adapteaza prea bine la trecerea la patut normal. A descoperit ca se poate da jos si veni la noi in pat si in fiecare noapte daca se trezeste ne trezim cu ea la noi in dormitor si greu o mai convingem sa se culce singura, dar nu cedam. Asa ca de cand am venit s-a sculat aproape in fiecare noapte si a mai adormit dupa vreo 2 ore, incat sunt cam zombi. Raceala este pe sfarsite, dar tot mai suntem putin. Din cauza asta nu am vrut sa venim azi la Muzeul Satului, desii tare mult mi-ar fi placut sa va cunosc.

Incerc sa raspund la ce imi mai aduc aminte.

Eli-te nteleg foarte bine cu gargaunii, ca si eu am o mie legat de sanatatea mea si a celor din jur. Eu imi fac control anual la san si Papanicolau. De cand a murit mama mea si eu si sora mea ne tinem serios de chestia asta. De cat sa te perpelesti acasa, mai bine du-te la dr si vezi ce ai. Si eu stiu ca nodulii care dor nu sunt cancer. Sanatate si pupici Biancai. Am vazut-o in poza cu pisicuta si este o scumpa.
A, si vorbeai de asparagus(sparanghel). Eu de cand l-am descoperit, in State, gatesc cu el foarte mult. De fapt acolo ei mananca foarte mult.

Gusta-refacere rapida! M-am bucurat tare mult sa aud ca esti bine.

monu-cum ne trece raceala de tot sper sa ne vedem. De fapt Maya nu mai este racita, dar eu mai sunt putin.

Am vazut o multime de poze, dar am si uitat ce am vazut. Imi amintesc parca o poza artistica cu Tudora, foarte frumoasa, pozele de la ziua lui Andrei, a Emei si Alexiei. L-am vazut si pe Mateicare seamana fantastic de bine cu mamica lui. Cred ca am vazut eu mai multe poze, dar am uitat.

Va las acum ca am de gatit. Daca ati stii ce rau imi pare ca nu am fost azi cu voi!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput