Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monu de 3 x sanatate!

Laura multumim de felicitare !

Raluca nici tu...nimic?

Nelia cam cat dureaza operatia? In scaunelul de masina s-a intamplat o asemenea tragedie?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

A venit Agata!!! Vesela si fericita, au facut plaja... pe ploaie, s-au bagat si in apa! Si eu am stat cu ala in fund toata dimineata! Of!

Elisor, nu stiu cit dureaza, ma invirt pe linga telefon, sa o sun sa n-o sun, parca as mai astepta, ca o operatie de genul acesta dureaza si pina isi revine din anestezie la fel... si apoi parca as lasa pe altcineva sa sune prima, mai sint fete de pe DC care au vorbit cu ea. Mi-e teama tare de ce as putea sa aflu, eu sint tare de obicei, dar totusi... sint gravida. M-am gindit ca dupa ce aflu ca a trecut totul, sa o sun si eu mai pe seara. Dau refresh din 5 in 5 minute si de fiecare data simt ca mi se face rau.
Nu stiu nici amanunte despre accident, aseara cind am vorbit cu Laura nu am avut curajul sa o intreb cum s-a intimplat... dar cred ca era in scaunel, pe aici nu prea circula copiii altfel, in primul rind din cauza amenzilor foarte mari. Si mai stiu ca-si luasera acum doi ani parca o masina noua sau aproape noua si sint sigura ca aveau si scaun bun... dar cum s-a intimplat accidentul chiar nu stiu.

Spunea cineva la Generale ca a miscat un piciorus, dar medicii nu pot inca spune ce a fost cu acea zvicnire. Situatia e fff grava, au mai fost inca doua cazuri in spital in situatii atit de grave, care au supravietuit operatiei dar nu si primelor doua luni de dupa... Si am cautat si pe net, in speranta ca gasesc ceva... cit de cit incurajator, dar din pacate, nu prea se poate face mare lucru in situatii de genul acesta. Cel putin nu pina acum, dar cine stie... speranta moare ultima. Astept...

Edit: Am sunat pina la urma, dar suna tot ocupat. Sper ca vorbeste cu o alta mamica de aici si aceasta ne va da si noua de stire.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Gabitza poti sa-mi trimiti pe pm mobilul tau? Tati zice c-ar veni dar depinde de ora la care ne trezim Ce nu stie inca e ca gaga la 7:30 e in picioare. Dehhh, gradinita ...
Ma gandesc ca poate ajungem mai tarziu si sa va sun sa-mi spuneti unde sunteti sau ... diverse variante

Andutzy ... vroiai monopol? Pai daca atatea culori au ... am incercat diverse variante. Crede-ma ca nu mai stiu cu ce font am scris. Da macar pe ala il schimb, promit

Monu, sanatate multa

Nelia ..... „pampersi de apa?” eu pe ce lume traiesc fratilor ca nici n-am auzit de ei. Eu acum ma dau „barbata” si experimentata ca noi am scapat usor

Hai ca nu mai am cum sa scriu ca tipa al meu sot ca din gura de sarpe sa ajung si eu in noaptea asta la culcare

Am fost pana la urma la kiddyland ... va povestesc maine

mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Venim si noi maine la Muzeul Satului desi sincer as fi preferat un loc de joaca undeva, ca asa o sa ma vad alergand odata cu Maya care nu are stare un minut!

Elisor, tu cand te-ai razgandit cu privire la intalnire - nu am vazut, ai scris despre asta si mi-a scapat mie?
Tortul a fost mascota cu diplomat si ne-am carat cu el de aici. Si chiar astazi am descoperit un magazin unde au de vanzare niste accesorii pentru cofetarie de ramai masca! Poti face acasa cele mai minunate torturi si prajituri, in forma de ursuleti, masinute, animale, chiar si forma de carucior a tortului care ti-a placut, plus tot felul de decoratii si lumanari in forme deosebite!

Laura, poate ne faci o surpriza... tare mult m-as bucura!

Dan e plecat la Brasov si am ramas singura cu amandoi. Patrick e cam agitat - cred ca l-a tras curentul azi ca am stat la o terasa unde batea vantul ca pe faleza... se tot zvarco;este in patutz si mi-e teama sa nu o trezeasaca si pe Maya.. asa ca ma retrag repede.. va pup!
Multa sanatate bolnaviorilor!

Abia astept ziua de maine,

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello, numai 2 minute intru ca are nevoie barbatul la calculator. Nu mai vin maine ca a lansat tata invitatie sa mergem la tara, ajungand si el in zona, si nu am putut sa refuz ca stiu ca se oftica. Dar va urez petrecere frumoasa si astept poze! Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Si noi avem febra insa tot scade cu nurofen si o ia din nou.. I-am facut o frectie cu spirt acuma, sper sa-si revina.

Simona, imi pare tae rau de ce-ati indurat prin spital.. Sanatate multa si sa auzim de bine..

Laura, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste operatie. Suntem alaturi de tine...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elly, sint niste pampersi speciali pentru piscina (protejeaza si micutul de infectii, dar te scapa si pe tine de grija ca poate sa faca ceva prin apa). Eu am folosit si la Agata si acum pe cei de la Huggies, sint pe kilograme, pentru baietei sau pentru fetite. Sigur sint si pe acolo. Aici nici nu ai voie sa intri cu copil mic in piscina, daca inca mai are pampersi normali pe el, fara acesti pampersi speciali. Sint ca niste chilotei, dar din hirtie si nu se umfla in apa ca cei normali.

Edit: Am reusit sa vorbesc cu Laura, ca sa nu mai repet ce am scris, gasiti un mesaj aici despre situatia Dianei.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI BIANCA TEODORA ...

...sa cresti frumos iubita mica, sa te bucuri de viatza asta frumoasa, sa traiesti cu sora ta cea mai frumoasa copilarie, sa fi sanatoasa...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI tuturor copilasilor sarbatoriti saptamana asta si
LA MULTI ANI Bianca Teodora!
Sa cresteti mari, cuminti si frumosi, sanatosit si plini de noroc.
Sunt in urma rau cu ce s-a mai spus pe aici, am incercat eu sa citesc cate ceva dar ati scris nu gluma.

Am avut ultimele doua saptamani extrem de incarcate la job, cu stat dupa program si nervi dar sper ca s-a terminat balamucul.
Am sarbatorit si gargarita in familie, bunici, prietene si verisoara ei Ilinca. A iesit nesperat de bine, fetele s-au distrat de minune, s-au tinut una dupa alta si s-au jucat, au fost cumintele si nu am avut nici un incident. Teodora a mai fugit de verisoara ei din cand in cand pentru ca era imbratisata prea des pana la trantit:) dar nici un scancet nu am auzit de la ele.
La suflatul in lumanarica in schimb parca era hipnotizata si nu a vrut sa sufle sub nici o forma EVident ca s-a culcat multa dupa ora ei de culcare, adica la pea 15.30 si a dormit doar ora dar a recuperat. Am avut si problema cu kk atunci ca nu iesise de vreo trei zile si nu sta la supozitor, in final a facut dar am avut o seara putintel mai agitata.
Vreau sa intreb pe mamicile ale caror copilasi mai rup niste porpozitii scurte: in public vorbesc?
Am vazut ca puneti de o intalnire dar nu am inteles unde. As fi venit si eu desi tati pleaca pe la ora 9 insa mai mult de doua ore nu as putea sta ca avem ora de somn in jur de ora 13.
Va pupacim cu drag!

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI BIANCA TEODORA!!!

Sa cresti mare si frumoasa, cuminte si sanatoasa si sa te bucuri de viata. Ruxel, sa va traiasca fetitza.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput