Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 10
patriciaRO spune:
BIANCA
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa si sa fii cuminte... Te pupam mamica draga!
Beatrice, mami de
Alex pifos
babygirl spune:
Ne-am intors de la INTALNIREA din Muzeul Satului. Am culcat papadia si acum descarc pozele. Cred ca in 30 de min. vi le pot arata. Oricum, veti vedea multe poze din Muzeu pt ca toti eram cu aparatele foto.;) A fost o intalnire tare reusita, ne-am si strans in numar mai mare de data asta. Data viitoare va asteptam si pe voi!
Mamicilor, puneti pozele in albume yahoo ca sa le putem descarca unii de la ceilalti.
S-aveti un sf. de saptamana frumos!
Ruxel spune:
Va multumesc din suflet tututror. Sa va traiasca si voua copilasii si voi pe langa ei.
Eu sunt in mare graba deoarece fac pregatirile pentru petrecerea de maine a Biancai.
Pupici
nelia spune:
La multi ani, Bianca Teodora!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Ada_74 spune:
N-am reusit sa ma tin de cuvant si sa urez fiecare copilas de ziua lui, asa ca le urez acum tuturor celor care au implinit doi anisori SA CREASCA MARI, FRUMOSI SI SANATOSI, SI SA AIBA O VIATA FRUMOASA SI IMPLINITA.
Andreea si Crissu, felicitari si sa va bucurati de copiii vostri.
Va multumesc pentru mesaje si telefoane, mi-au prins tare bine, v-am zis eu ca desi stiam ca e o operatie usoara nu mai puteam de frica. A fost de fapt muuult mai usor decat a fost data trecuta, mi-am revenit dupa cateva ore aproape complet si a doua zi dimineata eram acasa. Am cerut concediu medical doar pentru o zi, dar medicul mi-a spus ca pentru interventie chirurgicala minimul pe care il poate da este 5 zile. Da' cine se pune cu nebuna? Luni eram deja la munca, ce-i drept, cu tubul de dren dupa mine (cu care am defilat o saptamana), de marti am condus masina, desi din cand in cand mai bag in viteze cu stanga, si de vreo doua ori am fost nevoita sa-l iau pe Sergiu in brate. Primul rezultat dupa operatie a fost bun, si am promisiunea doctorului ca si biopsia o sa fie buna
.
Fran, eram datoare cu un raspuns de acum o luna, nodulul a ramas dupa ce am terminat cu alaptatul, deci avea o vechime de vreun an jumate, doar ca nu a scazut deloc in dimensiuni. Inainte de prima operatie mi-a spus un medic ca nodulii de felul acesta (fibroadenom), chiar daca sunt benigni, pot evolua in timp intr-un mod nefavorabil, si de-asta mi-am facut curaj sa-l scot.
Elisor, sper sa-ti fi raspuns oarecum si tie, du-te la un doctor sa vezi despre ce e vorba. Mamografia e neplacuta, mai ales in cazul meu, ca nu prea am ce baga intre placile alea si risipesc un ditamai filmul pentru un colt de poza
, dar te sacrifici o data ca sa stai linistita dupa aia. Daca galmuta e chiar sub piele e posibil sa fie ce spune Laura.
Ca sa vedeti ce parinti zapaciti suntem, va spun ca i-am luat copilului role de ziua lui. Si pentru ca Sergiu sa nu faca nota discordanta cu noi, chiar i-au placut. Acum astept momentul cand se va tine bine pe propriile picioare, sa defilam toti trei pe role.
In rest, toate bune, olita e tot la locul ei pe post de mobilier, biberonul e de baza pentru laptic, vorbeste din ce in ce mai mult, repeta tot, inclusiv injuraturile, sau mai ales pe alea.
Si MI-AM DAT DEMISIA!!!! si ma intorc la firmulitza noastra. Acum sunt in preaviz 30 de zile. Inseamna ca de la 1 iulie o sa am timp mai mult sa intru pe aici.
Va pup
Lili
Danelutza spune:
La multi ani, Bianca-Teodora !
Sa cresti mare ingeras, sanatoasa, fericita, norocoasa si sa aduci multe bucurii parintilor !

babygirl spune:
Sa-ti traiasca fetita, Ruxel! LA MULTI ANI, Bianca! S-aveti o petrecere reusita!
Pozele mele inca se descarca. Sunt 200..mai dureaza:)
gabitzam spune:
Am descarcat si eu pozele de la Muzeul Satului, le puteti vedea aici.
A fost trupa destul de mare de mamici, nici nu ma gandeam de dimineata ca o sa ne strangem atatea. Cand am ajuns acolo, Chris cu Razvan si Emi sosisera deja. In scurta vreme a aparut si Adina cu Ema. Doua iedute zvapaiate, care l-au speriat definitiv pe Andrei, dupa ce era el ciufutel din start. A fost, la fel ca saptamana trecuta, uracios, plangacios si salbatic. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el, cum sa-l fac sa se apropie de copii, sa se joace cu ei.
Dupa o vreme au aparut Florentina cu Maya, Patrick si o prietena. Si, surpriza...Nefertari cu Freya si Alex. Imi pare bine ca mi-am dat seama sa-i zic si ei de dimineata de intalnire.
Ca sa nu fie Andrei singurul baiat, a venit familia Androix, in formula completa, inclusiv puiutza mica-pitika Georgia, care este o frumusete cu parul negru si cercei ![]()
Dupa cum se vede si din poze, copilasii au fost foarte relaxati, au misunat prin toate partile, au mancat fiecare din punga celuilalt ca era mai bun decat din traistuta lor. Florentina a adus la toata lumea tubulete cu lichid de facut baloane. La timp ca sa le inlocuiasca pe cele aduse de Chris, si varsate cu spor pe rochite si sandalute.
Noi ne-am instalat intr-o curte umbrita, care avea si un sopron cu o trasurica, bancuta linga gard, iarba numai buna de alergat prin ea.
Pe Andrei l-a plimbat Costi pe alei si a adormit in final, si daca el n-a vrut sa se joace cu copiii, m-a lasat pe mine in locul lui la joaca.
La sfarsit cand deja parte din copii plecasera a aparut si Elly cu frumoasa Annelies, o dulcica si o desteapta foc, mi-a placut rau de tot de ea. Si de parintii ei, pe care nu-i stiam inca ![]()
In concluzie, sper sa repetam curand formula asta, chiar largita daca se poate, fie tot in Muzeul satului, fie in alta parte.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

La multi ani BIANCA TEODORA!