Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

SARA (sufletzica), IOACHIM (Cris_kim) si ALEXANDRU (Florentza) Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de fericire si prieteni adevarati!

Nefertari, noi folosim cu succes Avene cu factor de protectie 40. Si a mea a fost diagnosticata la 11 luni cu dermatita atopica, dar nu am avut mari probleme pe tema asta
Elly, la capitolul "perle" mi-am amintit si eu una de saptamana trecuta: eram in baie, incercam sa sapunesc copchila, care cerea insistent spuma sa se sapuneasca ea. La un moment-dat o aud ca zice: "acum 'palam picioiushele funoase" (acum spalam piciorusele frumoase ) ... noi ii zicem mereu "Cine e fata mea frumoasa ?" sau "Cine are picioruse frumoase si dulci?" etc... si o pupam de o tocim
Gabitza, chiar vroiam sa te intreb daca mai plecati maine la Constanta ... Drum bun ! Poate ne detectam pe autostrada

Eu sper sa reusim sa plecam devreme maine, asa ca in seara asta ar trebui sa fiu cu toate pregatite... si as fi vrut sa ajung la o intalnire (cu niste baieti de pe alt forum) care e seara la 10... clar ca n-am cum ... plus ca nici barbatul n-are kef sa mearga (desi sunt mai mult amicii lui)... ufff
In plus, tocmai azi sunt de serviciu la munca (adica fac ore suplimentare de la 15 la 18.30)

Sa aveti un week-end relaxant!

@later edit: se pare ca mi-am "setat" gresit data ... las' ca nu se supara fetele ca le-am urat in avans... ca maine tot n-o sa fiu in Bucuresti ...si sa urez si pentru azi, nu? Bianca (redi), sa fii fericita si sa ai o viata frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Bianca !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani puilor ANA ILEANA ,DIANA MARIA BIANCA, SARA, IOACHIM si ALEXANDRU sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familiile voastre.

Fiica mea mai nou ma exaspereaza cu olita. Stiti ce face? se pune pe olita face un pic se ridica si urla de fericire ca a facut si facem traseul camera -baie sa aruncam la WC iar asa sa se distreze mai se mai pune din nou..... in total ieri de 4 ori mi a facut aceasta faza una dupa alta. Ma terorizat eu vroiam sa iesim iar ea nu si nu ca ea face la olita. Olita mi a trebuit

Corail- felicitari, sa ai o sarcina usoara!

Pe unde va perindati fetelor???

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si lui Andrei ii place traseul asta, dar din cauza de tras apa la toaleta E pasionat de butonul ala de tras apa la wc.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! am reusit s-o adorm pe pitika, asta dupa ce am plimbat-o de am consumat cauciucurile la masina.
Am vazut ca sunteti unii bolnaviori, si multa sanatate sa va faceti bine repede!
Gabitza, si Aly e pasionata de butonul de tras apa! se urca in picioare pe capacul wc si trage apa de zeci de ori tzipand fericita "apa, apa!"...sunt curioasa ce factura o sa ne vina, cred ca il trec apele pe tac-su!.
Elly, nu stiu de ce pasari ziceai ca ai dat, probabil am pierdut post-ul, oricum cred ca te-ai scapat de o grija si de munca in plus! si eu am avut periodic pui cazuti din cuib sau pasari ranite gasite pe strada si in parc, am incercat sa-i salvez ca-mi era tare mila sa ii las sa moara fara a le da o sansa, cu toata parearea de rau renunt la "sportul" asta pentru ca rezultatele sunt cam nule, sufar degeaba si mai si riscam sa luam ceva boli.
ChrisDun, si eu zic sa ne strangem sambata (11/08) la vila alisa, sper sa fie timp frumos ca sa zburde copilutii prin curte, daca ploua cred ca au spatiu de joaca acoperit ca asa scrie pe site - sa ne confirme cine a mai fost acolo. parca Androix a zis de gratar la iarba verde (cine n-ar vrea?!), nu cred ca e posibil totusi sa ne caram cu plozimea dupa noi, cu gratare si tot tacamul, apoi sa fugim dupa ei pe pajisti pana se arde carnea sau ne-o fura vreun cutzu comunitar!

Nefertari, bine ai revenit! referitor la crema - avem Mustela fps60 (nu ti-l recomand pentru ca se intinde greu pe piele si ramane albicios mai mult timp) si Nivea (este si 50+ ultra protectie).

Apropo, a folosit careva Nivea kids, spray sau crema? oare sa iau?

Album Alyssa

Mergi la inceput

ha ha...am uitat sa sa va zic o faza nostima: azi m-am luptat cu un dragon de komodo versiunea micro!...ei, glumesc, sunt soparle comune nu chiar de komodo. in perioada asta ies puii care sunt tare prostovani, unii se baga pe sub usa si nu mai stiu sa iasa, am gasit cativa in garaj si in hol asa ca zilnic iau matura la ei sa-i scot afara! azi am gasit unul in fatza usii si l-am invitat sa se care, el nu si nu si era cat pe ce sa mi se bage in papuci, atunci am luat un servetel si l-am impins...moama ce s-a ofticat, a deschis un guroi mare cat el si suiera la mine de mama focului, cred ca m-ar fi luat la bataie...daca putea...avea cam 25 de milimetri cu tot cu coada!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Bianca!

Carolinah, am citit "reteta" ta de eliberare de stres. Trecand printr-o faza asemanatoare (aia cu "sub-patul", am zis ca as putea sa o aplic si eu . Mai trebuie doar sa gasesc forta sa fac ceva pentru mine.

Va scrisesem un mesaj lung cu multe bocete , dar am preferat sa nu il trimit si sa scriu lucruri mai frumoase.

Si cum lucruri frumoase nu pot spune in momentul asta decat despre copii, uitati cum ma alinta Stefan:

"Mami frumusica mea" si ma mangaie

"Nu o iubesc pe Timeea (mi-a vorbit intr-una de Timeea - Corni in ultimul timp), o iubesc pe mami"

Noaptea se trezeste: "Mami vreau sa te pup!"

Perle, cat cuprinde, dar nu prea mi le mai amintesc.

Vorbeam de gradinita. Incantat, spune ca si el merge la gradinita ca Maria. Si ce o sa faci la gradinita? "O sa plang"

Si, mi-am amintit citind despre "piciorusul frumos" al Carinei . Stefan spune despre diverse lucruri si parti ale corpului lui, ex. picior "piciorul meu preferat" . Sau ii spune mamei mele, despre un lemn pe care se straduia sa il ia din mana: "Nu, ca e lemnul meu preferat de la mami"

Daca am timp si dispozitie va mai scriu. Mie chiar imi pare rau ca nu mi-am notat perlutele lui si ale Mariei, dar sunt prea comoda pt. a le scrie.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Fetelor...Alyssa mea de ce nu vorbeste???
ba in ultima vreme parca regreseaza
ma bucur si mi-e tare drag ca ceilalti copilasi vorbesc, nu sunt deloc invidioasa, doamne fereste, dar ma consum si ma ingrijorez din ce in ce mai mult ca a mea NU...(si ma gandesc ca poate nu m-am ocupat suficient de ea si sunt o mama).
scuzati dar nu mai pot sa tin, ma roade prea tare.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Teddy si Isabella vorbeste putin in romana si aceleasi cuvinte le spune si in italiana, dar eu sint multumita. Cel mai mult ma distreaza cind vorbeste chinezeste . Ai rabdare cind o sa turuie, ai sa te plingi ca nu-i mai tace gura.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tdi, am vrut sa iti trimit pm, dar nu ai optiunea activata.

Imi pare foarte rau daca postarea mea te-a facut sa rabufnesti. Nici nu stiu cum e mai bine. Sunt perioade cand nu scriu nimic, apoi mai imi scapa si mie cate ceva si uite ca te-am suparat indirect.

Nu are nici o importanta cand incepe copilul sa vorbeasca. Alyssa este si bilingva, iar asta sigur stii ca e un motiv sa isi dea drumul mai greu la vorba. O sa vezi ca o sa turuie si ea, o sa ne distram aici cu faptul ca o sa te plangi ca vorbeste prea mult.

Ai incredere si nu te invinovati ca nu esti o mama buna. Pacat ca nu poti citi ce scrisesem eu in mesajul pe care nu l-am mai trimis , sa vezi ce catastrofa ma simt cateodata ca mama.

Noi planificam o excursie in Italia la vara (fara copii), ce ne recomanzi ? Eu m-as "multumi" tot cu Florenta, ca am vazut-o prea putin si prea repede , dar ma tenteaza si Roma. Doru vrea Milano, Torino. Daca am avea timp si bani as vizita-o de la nord la sud, ca e destinatia mea mult visata dintodeauna.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput