Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A fost pediatra la Andrei azi, am vazut si eu acum ce diagnostic a scris pe reteta, angina virala. Nu ne-a dat antibiotic, doar antitermice si chestii pentru gat, adica albastru de metil si Homeogene.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Ingrosam si noi randurile bolnaviorilor. Ema are laringita.Augmentin+ 3 zile de injectii cu cortizon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga M multumesc pentru urarile la adresa Isabellei . Sanatate multa, sa va treaca repede raceala. Ce mai face tatal tau, cum se mai simte ?

Elly dar motata ta vorbeste serios, ai cu cine sa te intelegi .

Gabitza sanatate multa lui Andrei.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am rasfoit rapid... am venit de la examen tare obosita, am facut... zic eu, stai sa vedem ce zice si profa...

ChrisDun, ecografia este una care depisteaza in proportie de 85% malformatiile congenitale, rezultatul final este cel bazat pe aceasta fotografie si pe niste analize speciale de-ale mamei la singe (in loc de amnio, pe care am refuzat-o din cauza riscului, mic dar existent, de a pierde sarcina). Ma ingrijoreaza ca nu primesc raspunsul, la Agata nu am facut ca eram tinara, la Tudora am primit raspunsul in 6 zile si acum... tot astept, mai mult ca sa-i spun Agatei, ca si eu sint sigura ca nu totul e in regula. Dar parca, totusi, dureaza prea mult...
Adina, dar de ce injectii cu cortizon! Pe mine ma sperie acest cuvint. Si Tudora a avut laringita cind avea trei luni si era grav, pentru ca nu putea sa respire, dar mi-au spus ca injectiile se fac numai daca nu-si revine singura cu respiratia.
Elly, ma inscriu si eu la perle, da' cind o veni vremea, ca deocamdata noi ne intelegem de minune, dar fara prea multe cuvinte. Mi-a placut faza cu am nevoie de tine...

Sanatate bolnaviorilor: Andrei, Ema, Ben, OlgaM...

As mai scrie, dar am uitat ce am mai citit si nu ma mai intorc, pentru ca vreau sa stau intinsa un pic, ca la 3 iau plodul mare de la scoala, plecam dupa cel mic la gradinita, vin acasa si le hranesc, le pasez lu' tati, care sper ca le adoarme inainte de a veni eu de la cursul de seara...

Legat de hranit, mai fratilor, maninca Tudora in ultimul timp de sparge, nu-mi vine sa cred! Cum se scoala dimineata cere mincare, nu-i mai dau nimic din dulapiorul de sus, ok (asa zice), dar mai exista si un frigider, il deschide si sta calare pe el pina pleaca la gradinita. Acolo cica maninca surprinzator de bine in ultimul timp, de se mira si educatoarele, iar acasa cind ajunge rupe... Pina se culca cere mincare intr-una. Orice, nu-i dau una, vrea alta, a ajuns sa roada si morcovi, brocoli, conopida, tulpina de telina, mere, pere... dar absolut orice se poate rontai. Daca nu-i dau nimic, plinge dupa periuta de dinti, pe care daca o prinde o roade ca un iepuras. Da' sa-i pun si pasta!

Va spuneam ca ma duc cu Agata la dentist, i-a cazut dintisorul al doilea inainte de a ajunge la el, si din pacate dintisorul din spate nu e deloc in regula, daca a iesit pentru ca nu avea loc din cauza celui de lapte care nu mai cadea, atunci se poate rezolva de la sine. Daca nu, se poate spune ce e cu el doar dupa ce ii avea pe toti cei patru de jos crescuti. Am programat-o peste 6 luni sa vedem care e situatia si daca nu e bine, asteptam... Nu se poate face nimic pentru indreptare decit dupa 9-10 ani, adica dupa ce ii va avea pe toti cei defintivi iesiti.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Adina, cum a reusit Ema sa faca laringita acum ?! Febra are ? A mea a facut laringita in noiembrie, cand era frig afara... Vezi poate nu e cazul sa ii faca trei zile dexa, poate scapati doar cu o singura injectie Emi a facut o singura injectie cu dexametazona (cortizon), si apoi si-a revenit... Bine, o saptamana i-am dat ospamox, plus claritin (sau ventolin sau ketof... am luat o sacosa de medicamente atunci, nici nu mai stiu ce i-am dat). Multa sanatate Emei
Elly, si noi cred ca am renuntat la Vigantol (cred, pentru ca de obicei bunicile erau cele care ii dadeau fetei picaturile)...
Cornelia, zi-mi cand ajungeti voi in Mamaia (si cam in ce zona), ca sa imi fac o idee de cum sa imi planific ziua

In legatura cu intalnirea de la Bran, bineinteles ca nu vom putea sta impreuna tot timpul. Dar macar sambata (zic eu) am putea sa ne strangem la Vila Alisa, unde e o curte maaare, pentru copii...

Multa sanatate puiutilor bolnaviori ! ... si nu numai!
Ma duc la nani, noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

moooama ..... da stiu ca v-am molipsit

gabitza si noi tot angina, dar "acuta eritematoasa". iar eu un ceva asemanator cu inceput de bronsita bla, bla ... nu stiu ca nu eram atenta

si tocmai am vb cu barbata-miu care era in varf de pat bolind si vaitandu-se de mama focului a luat-o, asta e. partea proasta e ca este singur si nu avea in casa decat paracetamol si aspirina. mi-era mila de el dar tot mi-am facut numarul de tipat ca de la 5 de cand a ajuns acasa se simtea rau si i-am zis sa se uite ce medicamente mai sunt acolo si abia la 10 cand i-a ajuns cutitul la os s-a uitat! iar daca face forma urata pe care am facut-o eu, zau ca nu stiu cum o sa se descurce noaptea asta deja ma gandesc ca maine sa o las pe gaga la ai mei si sa plec spre cta

sanatate multa puiutilor

mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, ANA ILEANA, DIANA, BIANCA,SARA !!!!!!!!!!!!

Sanatate bolnaviorilor...Olga, si copilasii Andrei,Benica si Ema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Ana Ileana!
La multi ani, Diana Maria!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Buna fetelor !

Stiu ca sunt taare in urma . Ca sa ma revansez putin va rog primit urarea mea de "LA MULTI ANI CU SANATATE!" pentru toti sarbatoritii !!

Azi e prima zi de concediu !!! E prima oara dupa 6 ani cand pot sta linstita 7 zile - fara sa tresar la fiecare apel de frica sa nu fiu chemata la serviciu . Dar cred ca voi plati scump luxul asta .
La serviciu situatia prezinta umflaturi - deci trebuie sa-mi caut dinnou de lucru .
Ne pregatim de imprastiere - Alex la bunici deja in vacanta de vara , eu cu Freya la muuuunte !!!! De luni ne gasiti o saptamana la Calimanesti !
Avand in vedere ca e primul concediu in care plecam singurele am foarte mari probleme cu bagajul - ce sa iau si ce sa las ?

Voi ce crema de soare ati folosit pentru copii ? E o mare dilema tinand cont ca e diagnosticata cu dermatita atopica si mi-e tare teama sa n-o dau in bara cu cine stie ce maglavais care sa-i faca pielea varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei al meu este bine, Doamne ajuta. N-a mai facut temperatura, este vioi si scandalagiu Dimineata a facut scandal monstru ca nu i-am dat olita Era cu pampersi pe el si se tinea sa nu faca pipi Eu speram sa mai dorm 15 minute pina suna ceasul, speram sa faca si el in pampers, dar n-ai sa vezi, s-a dat jos din pat, s-a dus la taica-su si a inceput sa se jeleasca pe acolo si sa se bata cu mana peste pampers. Dupa aia facea pe suparatul si ma impingea cu tot cu olita cat colo. Dupa cateva minute s-a linistit, s-a asezat pe oala si a umplut-o pe jumatate

Asa ca ne-am facut curaj si plecam totusi maine de dimineata la Constanta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput