Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Gabitza, si eu cred ca e ceva viral. noi am patit asa, sa faca febra mare (nu 40-ul ei obisnuit ci max 39.5) fara alte simptome, era doar mofturoasa la mancare probabil ptr ca avea gatul putin rosu. febra scadea cu antitermice dar revenea destul de rapid, dupa vreo 3 zile a trecut complet si pitik a inceput sa vomite, apoi diaree, n-a mai mancat si baut nimic 5 zile de am ajuns la spital. era un virus intestinal mai bataios, i-a afectat si gatul si urechile, plus ca avea saracuta dureri de burta. sper din tot sufletul sa nu fie cazul la voi! iti recomand sa-i dai preventiv fermenti lactici (1-2 doze pe zi), rau nu-i face iar daca e sa fie enteroviroza scapa mai usor organismul de virus.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Isabella, printesa mica, La multi ani! Sa fii sanatoasa, desteapta si sa ai tot norocul din lume!

La multi ani, Ana Ileana!

La multi ani, Diana! Sa ai o vacanta cat mai frumoasa in Romania, sa ai multe bucurii si zile fericite!

V-as scrie mai mult dar sunt complet lipsita de chef. DE cand am venit in Romania sunt bolnava in continuu, o raceala care nu mai imi trece. De fapt am ramas cu o congestie nazala foarte puternica, nici nu stiu daca-i alergie sau sinuzita. M-am pricopsit cu raceala asta in Franta si nu mai scap de ea.

Va pup si poate voi intra mai des ca pleaca Mircea in Canada pentru 9 zile si-mi lasa mie laptopul. Altfel nu am loc de el si sunt tare in urma cu cititul.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

LA MULTI ANI ANA ILEANA!

LA MULTI ANI DIANA MARIA!

In sfarsit am reusit sa ma asez de azi-dimineata. Am inceput ziua bine. M-am trezit destul de ... „binisor”. Si cel mai important a fost ca am reusit sa dau pasarile Nu am nici cea mai mica urma de regret. M-am crispat putin cand m-a intrebat gaga „unde e pasarica mea?” dar i-am explicat ca e bolnavioara si ea si ca trebuit sa mearga la doctor si s-a rezolvat. Sper sa uite repede.
Dar .... In sfarsit e curat in casa. Daca de sambata am zacut, nu am fost in stare nici vasele sa le spal, nu va imaginati ce era la mine. Plus pasarile care nu vreti sa stiti ce mizerie faceau Si am intrat in priza de curatie. Eram la 220. acum in sfarsit se poate respira aer curat. Tare bine e. Ma rog, mai putin durerile care simt ca ma iau ca am tras tare de tot astazi

Nelia, bafta la examen. Nu-ti face griji de rezultat „no news is good news”

Gabitza, sanatate multa lui Andrei

Danelutza, o sa vina si timpul olitei. Le mai scoti de la naftalina peste o saptamana, doua

Monu, felicitari pt bona. O sa ai si tu acum momente de respiro

Chris, nu e idioata intrebarea Pana acum l-am ascuns cu tati sau sosu’. Willem il cheama. Multumim

Am si eu niste intrebari „tehnice” :
Voi ati oprit Vigantol/Vigantoletten? Si cum o sa-l dati de-acum inainte?
Ati facut vaccinuri suplimentare in afara de cele din schema? Mie Stanciu mi-a recomandat Viarilix si pneumo ....nu stiu cum dar nu le-am facut ca s-a nimerit de fiecare data gaga racita, rosu in gat sau mai stiu eu ce.

Si inca ceva pt cele care se pricep ca eu sunt total paralela : Exista vreo posibiliate sa facem un „caiet online” cu perlele copilutilor? Este perioada cand toti incep sa vorbeasca si se intrec in prostioare. Ar fi haios sa facem ceva de genul asta. Ori sa poata fiecare dintre noi sa le scrie acolo, ori sa le adune cineva si sa le treaca la fiecare copilut in parte.
Eu mi-am promis de mult ca ma apuc sa scriu din ele ca deja incep sa nu le mai tin minte. Cel putin pe cele de la inceput „maimutza era macuta” „papuc – pacuc” „cazut-calut” „iepurashul si veveritza – papaiashu si papaitza” si nenumarate altele
Iar de cele de acum nu mai vorbesc ... astazi spalam in cada un capac de la un cos mare si am dat cu dusul peste el. Gaga era in usa si se uita siderata la ce fac si m-a intrebat „mama, de ce faci dus lu capacu?”
Si asa mi-a venit ideea ... si acum dar mai ales peste ani o sa ne amuzam sa citim din perlele fiecaruia. Ce ziceti?

mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Fetelor nu am citit din urma nimik am intrat doar sa va spun ca noi suntem relativ bine...Benica este racit iar eu am fost ocupata cu o gramada de chestii legate vivici,,,imi pare rau ca nu am apucat sa urez LA MULTI ANItuturor copilasilor care si-au sarbatorit zilele de nastere de cand nu am mai intrat.si sper sa reusesc sa mai intru si sa citesc pe indelete tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elly_b, se poate face asa ceva cum zici tu, apropo de perlele copiilor. Am incercat si vad ca merge.
Pe contul nostru comun de mail daca intri, in bara de sus te duci pe "Notepad". Acolo am creat eu un folder "De-ale copilutilor", si am adaugat o nota "De-ale lui Andrei". Daca vrei, mai poti adauga o nota, cu ce vrei tu sa scrii acolo, daca te duci pe "Add note"(stinga jos). Buna idee, chiar o sa-mi notez si eu acolo un "dictionar" cu zicerile lui Andrei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Dragelor,

Foarte faina ideea cu intalnirea de la Bran. Am veni si noi, dar imi propusesem sa ducem copilul la Cluj in per asta. Mai vedem. De ce nu luati legatura cu Vila Alisa sa rezervati mai multe camere de pe acum? Ar fi si pacat sa fiti raspandite prin tot Branul. Rezervati 10-15 camere si anulati rezervarile inainte, in caz ca nu va strangeti atatea. Noi mergem la Bran in 20-23 iulie, dar daca schimbam programul poate reusim sa ne intalnim in august.

Stiti cum se poate goli dropshots de poze si filmulete? Vreau sa fac curat, sa pun altele noi si sunat asa de multe incat mi-e greu sa le sterg una cate una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A fost pediatra la Andrei, am vorbit cu bona. I-a zis ca e ceva viral, dar nu mi-a zis la telefon prea multe. O sa vad acasa ce i-a mai zis exact si ce reteta de medicamente trebuie sa cumpar. Si i-a zis ca bantuie acum oarece virusi, putea sa ia de oriunde, de prin parc, de la alti copii.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

gabitza o sa te rog sa-mi trimiti si mie parola

mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Elly, eu am renuntat la vigantol putin inainte sa implineasca Filip 2 ani. In continuare nu-i mai dau nik ca stiu ca se da pana la doi ani.

In ce priveste intalneala la bran, noi venim sigur in formatie completa ca Mihai e in concediu pana pe 15. Nu rezervam camera de-acum ca mi-e lene sa caut, om gasi ceva. Nu cred oricum ca vom putea sta non stop impreuna, asa cum a zis si Gabitza, fiecare kinder are tipicul lui. Din cele doua zile de weekend eu zic sa stabilim una in care sa ne intalnim cu totii. Iar locul de intalnire sa fie ori o curte cu spatiu de joaca pentru astia mici, ori poate facem o drumetie si punem de-un gratar pe-acolo prin vreo poienita sper sa fie, eu mai mult decat moeciu de sus nu prea cunosc zona.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Pentru toti parintii bucuresteni care au copii de gradinita, in acest week-end (8-10 iunie) va fi un targ de gradinite particulare la Palatul Copiilor, cu multe surprize si petrceri pentru copii!

Este si un topic deschis pe aceasta tema: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101711

Madalina

Mergi la inceput