Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gabitza, sanatate lui Andrei!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza sanatate multa lui Andrei.

Elisor nu mai zici nimic, am aparut eu si ai disparut tu ?

Laura luna viitoare sa ma treci si pe mine pe lista salariatilor, ca am de gind sa scriu mai mult la subiectul nostru . Nu mai zici nimic de domnisoarele tale ?

Oana C cum se mai simte Eva ?

Teddy, Isabella a incercat dupa aia sa stinga luminarile, ma punea sa le aprind, iar ea sufla. A prins experienta pentru anul urmator.

Elly daca a facut doar un pisu in patut, nu-i nimic. Noi facem la greu in pampers, deocamdata stau cu olitele ascunse in podul casei, poate uita de ele, iar dupa aia o sa vrea sa le foloseasca.

Cuscra ce mai face Dragos, cum se mai simte ? sper ca nu sinteti iar la spital. Sanatate multa

Hmmmm, cam liniste pe aici, cind am si eu limbarnita.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Inca ceva: facem o lista cu cei care s-au inscris pt. Bran?

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ANA ILEANA si DIANA MARIA!!!

Sa fiti sanatoase si iubite, sa cresteti mari si sa va bucuarti de o viata frumoasa.

Gabitza, multa sanatate lui Andrei. suna a ceva viral din pacate.

Tdi, domnisoarele mancau de zor cartofi prajiti.

AVEM BONA DIN DATA DE 18!!! dna dragutza ce am agata-o in parc s-a hotarat sa vina la copii mai cuminti respectiv ale mele Abia astept sa vina. Alexia a dat semne ca o place. pentru inceput va sta cu Alexia ca la Antonia a zis ca e prea mica si i este frica. oricum sunt si eu acasa.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

ANA ILEANA si DIANA MARIA Sa fiti fericite !

Bravo pentru bona, Monule, sa fie intr-un ceas bun !! Am dedus ca v-ati insanatosit, asa-i?

Cornelia, ce fac copilasii tai ?? Nu iesiti sambata la plimbare prin Mamaia ? Unde mergeti voi in vacanta ?
Danelutza, yummy tortul amandina .. iar principesa e o dulceata !
Nelia, ce "rezultat" trebuia sa iti dea la eco ? ... mie imi dadea poza pe loc, si dicta niste parametri pe care asistenta ii trecea imediat in fisa... De ce iti faci griji si pe tema asta ? Spor la invatat si bafta la examene !
Elly, scuze intrebarea idioata: Willem e sotul tau ? Are un nume tare frumos ! In alta ordine de idei, m-ai dat gata cu "mami am nevoie de tine" Multa sanatate printesei tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo, Monu! Sper ca asa o sa-ti fie si tie mai usor, chiar daca o sa stea doar cu Alexia.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor, Laura multumesc, mi-ati facut ziua frumoasa cind am citit mesajele voastre .

Monu felicitari pentru bona, sa fie intr-un ceas bun.

ChrisDun multumesc

Nelia spun si eu ca Teddy, mai usurel cu subiectul de la generale, asta-i viata ce putem face, mie mi se face rau de cite ori citesc, dar cind eram insarcinata nu ma apropiam de subiecte care ma faceau sa pling. Ai grija de burtic si de flacaul care creste acolo. Succes la examene.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Cristina, pai iesim, cum sa nu. Smabata asta? Maria merge la inot sambata in Mamaia, dar nu stiu inca exact ora.

Copiii sunt bine, dar cam alintati .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Noi nu putem spune ca ne-am insanatosit. Aia mica inca mai are muci. Alexia se pare ca totusi e mai sensibila la raceli. si ni le da si noua ca e darnica.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

corneliaaaa.. imi cer scuze, nu la bran are andutzy ci la busteni!!! Mii de scuze pt incurcatura!

Monu, cu cit o platesti pe bona, ce atributii are, cite ore?

gabytzu, asa mi a facut si ana la un oment dat.. a venit pediatra si nu s a putut pronunta... apoi, intr un caz a trecut asa cuma venit, dar in altul s a dovedit a fi o otita... Pe de alta parte am m intilnit cazuri la niste pretenari, ai caror copii faceau febra mare, citeva zile, fara nici un alt simptom.. cica asa se exprima virusul cu pricina!! Muuulta sanatate si rabdare cu carul!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput