Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, ANA ILEANA !
La multi ani, DIANA MARIA !

Sa cresteti mari, sanatoase, sa aduceti bucurii parintilor, fericirea, zimbetul si norocul sa va insoteasca pe drumul vietii.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Lili, chiar ai fost curajoasa cu operatia si mersul la servici. Am ras ceva cand am citit

Olga, noi am trecut direct la chilotei. Si nu am trezit-o decat in prima noapte. A doua am zis sa vad ce se intampla ... si a functionat. Urmatoarele ... pus pe olita inainte de stingere si primul lucru dimineata.

Andreea, e suuuuper Filip dansatoru’. Pupam bebe Georgia

Corail, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos !

Mercedes, bravo Biei pt olita!

Daniela .... cu tot nemancatul meu de zilele astea da’ zau ca am balit la tort

Tdi, cred ca toate avem momente „limita” cu talibanii nostrii. Nelia are perfecta dreptate si se citeste printre randuri experienta. Numai daca am putea sa o si aplicam ....

Am reusit sa citesc tot, am vazut si pozeee si sunt convinsa ca am mai uitat pe cate cineva dar am creierii zdrente. A trecut ora mea cea noua de somn. Plus ca aud ca tuseste pitica. E ora de siropel.

Ne-am inscrie si noi pe 11 aug dar din pacate nu am idee inca ce program o sa avem. Willem vrea sa plecam in vacanta 3 sapt in iul-aug iar eu ma chinui sa-i explic ca abia ma intorc la munca si ca nu-mi da nici drak liber atat Plus ca o sa lucrez sambetele pe vara. Poate mai scap una, doua dar deocamdata nu am de unde sa stiu. Daca o fi sa fie o camaruta undeva s-o gasi si pt noi.

mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI ANA ILEANA ...

LA MULTI ANI DIANA MARIA ...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetele, va citesc in pauze, am vazut si poze, dar nu mai apuc sa si postez... scriu la subiectul de la generale, imi maninc nervii cu astea ale mele, dar in mine, ca pur si simplu nu-mi vine sa le mai cert pentru toate prostioarele pe care le fac... si mai am miine un examen si scap un timp de stresul cu scoala! Trebuie apoi sa ma apuc de curatenia generala de dinainte de plecare, pe care am inceput-o dar am aminat-o din cauza scolii si a lipsei de chef... si de bagaje! Ca in ultimele doua saptamini inainte de plecare voi fi bagata pina peste cap in examenele finale si nu voi avea timp sa le mai fac.

Nu am primit rezultatul de la ecografie!!! Sper ca e totul in regula, ca dureaza prea mult...

Am vazut tortul Isei, fetele mincind in oras si inca vreo citeva...

Corail, felicitari sa iti doresc din tot sufletul ca de data asta sa fie bine. Sarcina usoara si bebe sanatos!
Fran, pai acum imi spui... ca astazi tocmai le-am strins, dupa vreo saptamina de debandada! Pai de acum le voi lasa, ca am un motiv, si ne vom bucuraaaa... in ciuda faptului ca nu vom mai avea loc sa pasim prin casa.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI ANA ILEANA!

LA MULTI ANI DIANA MARIA!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

[quote]Originally posted by Cornelia

Buna fetelor! Am primit si eu ok-ul si putem veni si noi la Bran. Problema e ca ne-ar cam trebui un ap., iar la Vila Alisa e cam scump 350 lei . Daca aveti vreo recomandare pt. ap. sau camera mare cu doua paturi suplimentare , spuneti-mi, va rog.[quote]

vorbeste cu andutzy, ea merge la o vila la bran, vezi daca te incinta oferta!!

pupicei

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

..si v ati intilnit???!!!!!

chiar ca as fi venit.. dar cum sint mereu pe fuga pe aici, pe forum nu am apucat sa citesc despre aceasta intilneala!!!

poate data viitoare imi da si mie cineva un pm? (stiu, cer cam multisor, dar cine stie, poate cineva cu inima laaaargaaaaa)

sar na pt urari!! voi nu uitati iciodata pe nimeni, nici pe astia care trec pe aici intr o fuga de iepure schiop!

ziua i am sarbatorit o in wke ul trecut, la tzara! de fapt a fost mai mult o zi a adultilor si a copiilor mai mari, dar cred ca i a placut, caci a putut alerga in voie, a primit cadoute... si azi va mai primi ceva cadoutze!

poze? cine stie cind om apuca sa le descarcam!!!

inca o data mii de multumiri si sa aveti puii sanatosi si norocosi di frumosi si fericiti

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Ana Ileana!

La multi ani fericiti Diana Maria!

Tora, Tdi, multumesc.

Eu mi-am mai revenit si am chef de vacanta dar ma asteapata o groaza de treaba pana in august. Cred ca trebuie sa spun stop la un mom. dat, ca vad ca am din ce in ce mai mult de lucru. Lili, cat te admir ca ai renuntat!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani fete frumoase, Ana Ileana si Diana Maria!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tora, Mickyyy, o sa tin minte si data viitoare va dau PM daca ne mai intalnim prin Bucuresti.

Andrei este tot cu febra si azi, fara nici un alt simptom. Scade la antitermice, dupa o vreme creste iar. Azi dimineata a mancat, ca ieri ma tratase cu refuz. Nu stiu ce sa cred, astept sa vad daca apar bube ceva, sau ii trece. Ma gandesc ca daca era vreun virus la stomac avea diaree si varsaturi. Dar el e ok, acum am sunat si facea normal la olita. O sa treaca pediatra lui pe la noi pe la pranz.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput