Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Gabitza, am cerut camera de 130 ron. Cand am dat eu telefon nu era receptionista (mi-a raspuns un nene) dar m-a sunat ea in 10' dupa aceea, sa imi confirme rezervarea , asa ca sper din toata inima sa ne strangem cat mai multe la Bran-Predelut
Sanatate Andreiului tau ! Febra mai are ?
Tdi, nu am cerut un numar concret de camera, insa receptionista mi-a confirmat (verbal) ca e ok. Daca vreau sa anulez rezervarea ma roaga sa sun cu cel putin o saptamana inainte...
Mickyyyy, incerc sa tin minte chestia cu pm-urile ... uite, incerc acum cu unul
Danelutza, nu zici nimic ?? Ce faci acolo dupa canapea??
Mercedes, am crezut ca nu vad bine cand am citit "600"... vad ca vorbeai serios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor! Am primit si eu ok-ul si putem veni si noi la Bran. Problema e ca ne-ar cam trebui un ap., iar la Vila Alisa e cam scump 350 lei . Daca aveti vreo recomandare pt. ap. sau camera mare cu doua paturi suplimentare , spuneti-mi, va rog.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=250199&cdate=20070605" target="_blank">fetele iau masa in oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... am iesit de dupa canapea, sa va invit la o feliuta din tortuletul Isabellei http://family.webshots.com/photo/2556424210080132939pwqwNR , bineinteles ca mai este doar o bucatica .

Revin, ma duc in bucatarie

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

M-am delectat cu pozele sarbatoritei Isabella, se vede din avion ca se simtea in centrul atentiei si rasfatzata cat incape...are si coronitza de principessa! ce simpatica e cand zice cin-cin...pana la urma a suflat in lumanari? tortul e super, mi-a venit o pofta de m-as apuca de gatit la ora asta, cred ca e facut de tine, Daniela, nu? poate bagi si o retzeta sa pupe si retina mea gustativa ceva.

Domnisoarele la restaurant sunt absolut delicioase! macaroane mananca asa cu pofta?...deci nu doar Alyssa mea e macaronara, ca asa o tachinam din cand in cand.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Danelutza, valeu frate ce tort frumos. Moamaaaa! Iau eu felia aia... mi-o dai?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Teddy, Bea ma faceti sa rosesc , e tort Amandina facut de mine, am vrut sa scriu pe el, dar tubuletul cu cerneala (asa-i zic eu) curgea ca la robinet, asa ca i-am mai facut o fatada cu ciocolata si l-am rezolvat.

Teddy n-a suflat in luminari, am suflat eu , dar ea s-a jucat dupa aia cu suflatul in luminare, ca a inceput sa-i placa- uite aici: http://www.dropshots.com/day.php?userid=238198&cdate=20070606&ctime=120436 e cam intunecat filmuletul ca era vreo 10 seara, asa ca... mai multa lumina nu s-a putut.

Raluca, Teddy multumesc pentru mesajele de pe mess

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Buuun .....incerc sa o iau cu inceputul caci ati scrissssss.................

Incep cu noi. Suntem mai bine. Gaga nu a mai facut febra dar nici nu se da in vant cu mancatul. Cerseste mititica fructe si degeaba ca le scuipa Inca o doare gatulul. Dar suntem pe drumul cel bun, ne doftoricim.
Eu m-am dat viteaza. Ca mie trebuie sa-mi treaca, ca eu nu iau niciodata antibiotice, ca oricum nu le suport.... si de bine ce m-am impanat, aseara am ajuns de urgenta la med. meu (va jur, nu ma tineam pe picioare) cu 40 temp. si pulsul 125, care dupa ce s-a speriat de fata mea, m-a complimentat ca altfel, arat foarte bine Nu a uitat sa specifice in schimb, ca sunt muuuult mai bolnava la cap ca am stat atatea zile Normal, m-a bagat urgent pe antibiotice. Altele. Suportabile de data asta. So ... dupa inca cateva episoade azi-noapte si azi-dinimeata de dormit cu pilota si apoi schimbat 3 tricouri pe ora, am inceput sa-mi revin.
Partea buna, sau foarte buna a lucrurilor este ca la gluma asta am slabit 2 kg

O sa fim fresh pt urmatoarea intalneala

Cat despre 2 iunie .... am vazut pozele . din pacate noi nu am avut aparatul la noi ca „desteptul” de tati, ma tot ameninta de cand am plecat din cta ca imi aduce si incarcatorul. Si nici camera la tel ca eu l-am aruncat pe al meu la gunoi din exces de zel la o curatenie. Dar intr-un viitor f scurt le voi "recupera" pe amandoua

Gaga a facut primul pisu in pat Dar nu se pune ca a fost in prima noapte de rau si cum eu ma miscam in reluare in dimineata aia n-am ajuns la timp la ea cu olita. Nu s-a mai repetat

In seara asta m-a dat pe spate. De sambata a dormit cu mine in fiecare noapte si ma culcam si eu odata cu ea si cu gainile. Astazi am zis gata rasfatul si nani singurica. Cand dau sa ies din camera ce-mi spune copilul de-mi scade pulsul la 0: "Mami, am nevoie de tine!" .... nu stiu fraaaaate de unde a scos-o si pe asta da' m-am topit mai rau ca ceara

Acum o sa incerc sa recuperez din urma si revin ....

si nu in ultimul rand, nelipsitul :
LA MULTI ANI!!!

tuturor copilasilor de 2 ani, impliniti zilele acestea!

mami de annelies (30.06.2005)
urmeaza poze noi :D

Mergi la inceput

Daniela, pai de aia te-am intrebat, ca pe tine te-am vazut sufland! Cand am sarbatorit-o pe atomika a suflat tati, ea s-a rusinat de atatia ochi curiosi ce o priveau si si-a pus mainile-n cap.
Elly, imi pare rau ca ati avut probleme de sanatate, bine ca a trecut si acum va refaceti. M-am topit si eu de papusa ta, auzi..."mami, am nevoie de tine!"...fantastica...Aly ma ia cu "mai mama!", nu sper la mai mult.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Cornelia, am inteles ca la vila alisa camerele de 160 sunt foarte spatioase, se poate sigur pat suplimentar (parca 20 ron costa), io zic sa suni si sa intrebi (tel. 0268 236704).

Album Alyssa

Mergi la inceput