Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 21
ChrisDun spune:
Felicitari Biei, Mercedes! S-o tina tot asa !!
Gabitza, a mea s-a trezit pe la 6 fara 10
... in felul asta am reusit si noi sa fim gata la timp, ca aproape mereu intarziem la serviciu 
Am facut rezervare la Vila Alisa, pentru 10-11 august
Mi-a zis ca nu e musai sa platesc in avans, asa ca stau cuminte ![]()
gabitzam spune:
Mercedes, nu stiu daca ne-ai zis, sau n-am fost eu pe faza, cum a fost cu premiul pentru Crsti de la concursul acela online. L-ati ridicat? Ii place? Am vazut ca e ceva cu Harry Potter.
Chris, ce camera ti-au dat? De 130 sau 160? Ai cerut tu una anume?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Hello,
Ce inseamna 130 sau 160? Pretul camerei? Pana la urma in ce moeciu mergem? ala de sus?
sunt depasita de evenimente ma scuzati...
Andreea, mama de Filip si Georgia
Mercedes spune:
gabitzam- n am mai scris doar atat referitor la cristi ca e intre primi trei si bine ca n am scris deoarece votarile tb sa se incheie la ora 12 si s au prelungit pana la ora 18. In fine de pe locul 1 la ora 12 a ajuns la ora 18 dupa nr. de voturi pe locul doi iar dupa juriu pe locul 3. Ori eu nu mi vad copilul ori nu stiu... cert este ca de trei ani tot pe locul trei ajunge, asta e. Da ii place jocul( nici nu vroia sa mearga sa si ia premiul de suparat ce a fost) si ne jucam atata timp cat bia nu e prin zona
Bia nu a intrat in cei trei cum probabil ati si vazut avea aprox 35 de voturi si alte fetite peste 600, asta e.
Sotul s a suparat f tare si mi a atras atentia ca la anul sa n o mai inscriu ca se supara, dar sper eu sa i treaca.
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
gabitzam spune:
Andreea, da, acela era pretul camerei. Vila Alisa este in Bran/Predelut.
Dar eu zic ca nu-i musai sa stea toata lumea doritoare la Vila Alisa, nici nu o sa fie locuri de altfel, parerea mea.
Zona Bran-Moeciu de Sus-Moeciu de Jos-Simon este destul de mare, se pot gasi multe locuri de cazare.
Ganditi-va ca impreuna oricum nu o sa putem tine copiii prea mult, deci program comun pe o zi intreaga nu se poate face in nici un fel. Fiecare are dichisul lui, orele lui de masa-joaca-somn. Iar cand sunt in deplasare oricum sunt imprevizibili.
Asa ca daca lumea este impreuna la acceasi vila sau prin zona apropiata, este la fel de bine.
gabitzam spune:
M-a sunat bona noastra ca Andrei are temperatura. Deocamdata fara alte simptome. Mi-a bagat asa, un cui, n-am stare acum. I-am zis sa-i dea nurofen deocamdata si sa urmareasca daca scade sau mai creste. Este foarte vioi, nu e apatic, dar n-a vrut sa manince fructele.
Tdi spune:
Ciao! la noi iar a venit vremea urata asa ca stam prin casa...
Gabitza, sanatate lui Andrei, sper sa nu fie nimic serios!
ChrisDun, si eu am rezervat 10 si 11 august, m-a intrebat ce camera vreau si am zis ca nu stiu
...o sa mai sun o data sa spun clar, sa nu ma trezesc cu surprize, adica fara camera...tie ti-a spus concret ce camera iti da? am incercat sa le trimit un mail ca sa am o confirmare scrisa insa imi da error.
Fran, inca mai tzine figura cu ficatzelul?!
Alyssa nu mai vrea si n-am mai incercat, mananca oricum (prea) multa carne. Macaroanele ii plac simple, fierte in apa cu sare (ii dau barilla, o sa incerc si din alea integrale ca sunt mult mai sanatoase). Mananca si cu diverse sosuri (ton si rosii; ragu'; ciuperci), sper sa imi fac timp sa scriu retetele.
Elisor, ai slabit aproape 15 kile...felicitari...n-am cuvinte! Cura mea vrei sa stii cum merge?
Ma bucur ca si-a rezolvat sora ta actele si a gasit rochia preferata, nu e usor nici cu una nici cu alta. Daca data nuntii nu s-a schimbat, asta inseamna ca pe 11 august esti prin zona, nu?
Mercedes, cum pisici sa aiba 600 de voturi?
ma intreb cum au facut...noi am votat cam toate fetele pe aici pentru Bia ta si are doar 35...aialalti au mobilizat armata sau ce?
Corail, bine ai revenit! sa ai sarcina usoara si bebe perfect!
Nelia, imi pare rau ca nu te simti bine si nu te poti bucura pe deplin de burtik. daca imi permiti sa-ti dau un sfat, incearca sa te detasezi de probleme, mai ales care nu sunt ale tale personale...ma refer la fetita Diana, pentru care m-am rugat si eu si am plans de multe ori, este tragic ce li s-a intamplat insa fiecare are destinul lui si problemele lui si cred ca totul depinde de vointa lui D-zeu. In acest moment ai nevoie sa fii linistita si senina pentru bebe mic, e uman sa iti pese de necazurile altora dar pana la un punct, nu le lasa sa te copleseasca!
Si eu sunt exagerat de fricoasa in ceea ce priveste siguranta Alyssei si a noastra, daca inainte puteam sa mor si nu-mi pasa nici mie, ca sa nu mai vorbesc de altii, acum ma panichez de fiecare data cand mi se face rau pentru ca am responsabilitatea copilului si ea are nevoie de mine. Stau tot timpul cu frica sa nu i se intample ceva si sotului, in primul rand pentru ca il iubesc si n-as putea trai fara el, apoi nici economic n-as putea, mai ales cu un copil de crescut. Pe Alyssa nu o prea las cu nimeni, stiu cat de nastrusnica e si mi-e frica, daca merge cu sotzul la plimbare ii fac capul calendar sa fie atent desi saracul la varsta lui stie si singur sa traverseze strada
. De multe ori visez ca o scap de la balcon si traiesc niste senzatii cumplite, am fixul asta cu balcoanele si geamurile si vad ca se reflecta "bine" si in vis, mai ma tem de iesitul in strada, de inghitit obiecte (am prins-o de cateva ori indesandu-si in gura capace de la sticlele de plastic, acum ajunge cam peste tot in bucatarie si poate si sa deschida sticlele
), orice gaseste prin casa suficient de mic ca sa incapa in gura si-l indeasa pe gat si sta sa se inece apoi se distreaza de reactia noastra disperata. Iar de boli sa nu mai vorbesc, cred ca nu ma intrece nimeni la ganduri negre.![]()
Hai ca incep sa bat campii.
Album Alyssa
Danelutza spune:

gabitzam spune:
Daneluta, iesi de dupe canapea ![]()
Andrei pare sa fie bine, doarme acum, dupa ce mi-a facut si o criza de isterie. N-a vrut sa manance deloc.
Mickyyy spune:

Si eu tot dupa canapea, a trecut aproape o saptamana de cand n-am mai apucat sa citesc ceva!
Cu scuzele de rigoare,
La multi ani
tuturor celor care si-au serbat zilele-n ultima vreme
.
Si-o rugaminte maaaaaaaaaaaare, dati si la mine un PM cand mai puneti de vreo intalneala, ca pe forum mai intru cate-odata, dar n-am timp de citit, insa un mesaj imi sare-n ochi (plus ca-mi trimite si mail de avertizare). Mi-ar fi placut sa vin si eu sambata la muzeu, dar daca n-am stiut, am citit abia azi ca v-ati vazut, si mi-e ciuda, ca eram in Bucuresti si nu faceam nimic special 
. Valabil si pentru intalnirea cea mare de la Bran, daca ati stabilit varianta finala, dati si la mine un mesaj, ca poate pot sa apar. Noi inca n-am planificat concediul, si mi-e greu sa spun acum daca da sau nu, insa mi-ar place sa mergem.
Si sa nu uit, felicitari corail pentru sarcina, e singurul mesaj care mi-a ramas din multele pe care le-am rasfoit!
Eu am o saptamana supeer full, o colega gravida a inceput deja cu concediile medicale, si-am preluat si bucatica ei....si nu mai am timp de nimic 

Pupici, si sper sa mai pot sa intru sa va salut din cand in cand!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!