Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 20
patriciaRO spune:
Isabela
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai tot ce ti-ai dorit!
Corail, moama ce veste. Sarcina frumpoasa si usoara!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
Va multumesc din suflet pentru urari, acum vreo ora au plecat musafirii, n_au fost multi dar au fost buni
.
Va
-icesc dulce pe toate si sper sa-mi reintru in normal si sa scriu mai mult.

Oana C spune:
La multi ani, ISABELLA!!! 
Papusa scumpa si frumoasa, sa cresti mare, cuminte si iubita si sa le aduci numai bucurii parintilor!
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
nelia spune:
Elisor, nu am primit rezultatul de la ecografie, astazi am sunat si la doctor si la clinica privata unde am facut-o si cica nu e gata, desi mi-au spus 5-7 zile... au trecut mai multe, dar dupa aceea m-am gindit ca poate zile lucratoare, deci ar trebui sa vine pina la sfirsitul acestei saptamini.
Nu ma mai doare capul, dar tot nu ma simt foarte bine, ma mai ia cu ameteli, am dureri de burta, de ovare, de spate... baba, ce mai. Dar cel mai rau ma simt psihic, sint si stresata cu examenele, dar am asa o stare... Sint foarte trista si imi vine tot timpul sa pling, cred ca si de la hormoni mi se trage... Imi vine in minte imaginea Dianei imobilizata in pat si viata ei de acum incolo si imi vine sa urlu de durere, mi se pune un nod in git si lacrimile sint in barbie. Plus ca m-a apucat paranoia rau de tot legat de fete si cum sint mai tot timpul singure cu ele, mi se face rau daca ma gindesc mai departe...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
ChrisDun spune:
Corail, super veste !! Sa fie intr-un ceas bun si sa duci sarcina fara probleme pana la capat 
Tdi, nici eu nu stiu pentru cate nopti sa fac rezervare, dar cel mai probabil pentru doua nopti (in week-end-ul 10-12 august), adica plecam de vineri din Bucuresti
si stam pana duminica. Ma gandisem ca ne-ar fi prins bine vreo saptamana la munte, inainte de concediul la mare, dar nu sunt sigura pe concediul sotului.
Pana la urma ai luat ieri teapa cu somnul Alyssei ? ![]()
Cam liniste pe-aici...
fran spune:
Buna !
Corail-sarcina usoara,bine ai mai trecut pe la noi
Nelia- si eu ma tot gandesc la Diana ba chiar o si visez, nu-s vinovati homonii tai de starile prin care treci...in ceea ce priveste frica legata de copii, de asta nu cred ca o sa mai scapam vreodata. La mine cel putin a aparut din ziua in care am nascut si nu cred ca o sa mai treaca...Dar tu incearca sa te linistesti caci puiul tau cel mai mic nu are nici o vina, eu am un fix mare cu gravidele stresate de cand ma tot intrebau psihiatri daca am avut suparari/ examene si alte de astea in timpul sarcinii
In alta ordine de idei am citit ceva intr-o revista si m-am gandit la tine-conform feng-shui dezordinea de jucarii e aducatoare de bucurie in casa![]()
Elisor-pe cuvant de navetist ca nu e chiar asa de rau la serviciu
-s-ar putea chiar sa-ti pice bine sa mai iei o pauza de acasa. Dar e mult mai obositor-fizic-pentru ca treaba din casa tot aia e-doar ca trebuie inghesuita in mult mai putin timp. Sau incearca de pe acum sa mai delegi din treburi-eu asta am facut, ca oricum nu mai am timp de aproape nimic...Dar sincer, psihic mi-e mai bine decat acasa...
Cand aveti nunta?
Loreen-gata salariile?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
gabitzam spune:
'neatza! Hai sa mai salt eu putin topicul nostru pe prima pagina.
E inchis si uratel la Bucuresti azi, mie in continuare mi-e somn, copilul asta al meu tot la 6 m-a sculat si in dimineata asta, cu chef de vorba si de ras. Ma duc sa mai bag o cafea ca0mi pierd capul pe sub birou.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
Hai sa va spun ceva sper sa nu se schimbe bia dar de cateva zile s a facut mai cumintica.Ieri de ex. s a cerut singura in patut seara probabil a fost f obosita si tot ieri a reusit performanta sa nu faca pisu pe ea aprox 2h jumate cat am fost in parc sigur fara pampers. Cum am ajuns acasa s a rezolvat ,,problema,, in olita.
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
gabitzam spune:
Cred ca incepe sa aiba control asupra momentului cand da drumul la pishu. Si e deja domnisoara mare de 2 ani ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla