Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 19
Cloreta spune:
La multi ani printesa Isabella!
Papusica scumpa, se cresti mare si frumoasa, cumintica si cu noroc.
Gabitza, esti tare cu telecomanda, nu incerci pe la vecini sa le schimbi canalele la tv?:)
TDI, ioi dar nazdravana mai e Alyssa, o baie cu laptic i-a prins numai bine:)
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
Tdi spune:
Da, Clara, o fi auzit ea ca face bine la frumusete, dar poate spera sa fie mai cald!
![]()
Fetelor, am culcat-o in sfarsit pe atomique de pranz, nu mai fac greseala sa o las de capul ei ca dupa 2 nopti frecate pe ridiche nu mai nimeresc nici butoanele la tastatura de cheauna ce sunt. Acum as mai sta cu placere sa vorbesc cu voi dar nu-s in stare de nimic, ma duc direct la nani, sper sa nu iau tzeapa.
Ah, uitam...azi am sunat la vila alisa sa fac rezervare, au camere libere acum dar august va fi full, e bine sa va grabiti. Intrebare (indiscreta): voi pe cate zile va faceti rezervare? sper ca s-a mai schimbat ceva la bran, acum 4 ani cand am fost ultima data era cam aiurea, f. putine magazine, restaurante mai nimic (si cu pizza naspa
), locuri de plimbare prafuite si pline de masini.
Multumesc inca o data pentru sfaturi, sunteti de milioane!
Album Alyssa
gabitzam spune:
Luna auguste este super plina la Bran si cu siguranta nu o sa gaseasca toata lumea doritoare loc la Vila Alisa. Daca suntem toate in acelasi timp in zona Bran/Moeciu pe data de 11 august si tot este bine. Locuri de intalnit s-or gasi pe acolo.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Florentina G spune:
La Multi Ani Tony!
Sa fi sanatos, sa ai parte de o viata frumoasa, plina de satisfactii si noroc, sa ii bucuri viata mamei tale in fiecare clipa!
La Multi Ani Issabela!
Sa cresti mare principesa noastra, sa ai o viata fericita, cu noroc si impliniri, sa aduci numai bucurie in viata celor din jur!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
nelia spune:
La multi ani, Tony!
La multi ani, Issabela!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
corail spune:
La Multi Ani pt copilasii care au avut ziua de nastere!

.
Multumim si noi de urarile de La Multi Ani pt Sophia!
Eu nu am mai intrat de mult! Intre timp am reusit sa raman insarcinata , iar dupa tratamente si injectii am trecut cu bine de primul trimestru(sa speram ca de data asta reusesc sa duc si sarcina pana la capat!)
Sophia creste, inca nu am reusit sa scapam de pampers, dar ne straduim!!
O sa incerc sa citesc din urma, sa vad ce mai fac copilasii de mai-iunie 2005.

gabitzam spune:
Bravo Corail! 

Sarcina usoara!
Imi pare bine ca ai mai intrat si ne-ai dat asa o veste buna.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
LA MULTI ANI ISABELLA-ANTONELLA!

Sa fii sanatoasa, sa ai o viata frumoasa si lipsita de griji, sa fii norocoasa si fericita, sa-ti iubesti parintii si roag-o pe mami sa-ti faca si un printisor!
Daniela sa-ti traiasca principesa si sa te bucuri de ea pana la adanci batraneti!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Buna seara!
Vad ca ati intrebat de mine, Teddy
, Mercedes
, Cristina 
Sunt pe aici, seara imi fac un piculet de timp sa ma pun la curent cu noutatile, ca toata ziua alerg cu sora-mea, ieri si-a scos certificatul international, deci gata, e batuta in cuie data casatoriei si azi si-a cumparat rochia de mireasa.
E fericita ca a terminat ce era mai greu si eu sunt fericita ca si-a gasit rochia visurilor ei si cu un buget mai mult decat rezonabil, in comparatie cu preturile de la ei.
Ma intrebai Mercedes cum e Bia cu bubitele, au trecut aproape complet, inca mai este cicatricea, dar e plina de piscaturi de tantari si cand o intreb cine-a piscat-o spune senina "doco" (doctorul). Cu kg ce sa zic ca nu mai apuc sa bag in gura prea multe, nici chef, nici pofta nu mai am, am dat jos 14.6 si mai am inca 4 saptani jumate, multumesc ca ai intrebat de noi.
Teddy am citit pe diagonala ca ai avea ceva probleme cu Alyssa suntem si noi in top, si eu cred ca mai am putin si cedez nervos, astept serviciul ca si cum m-as duce in vacanta
, NU mai pot!!!
Corail felicitari!!! Superba veste, sa dea domnu' sa ai o sarcina fara probleme si sa ai un copilas sanatos!
Elly sanatate si tie si Gazei!
Monu sanatate si voua!
Nelia sper sa te lase durerile de cap cat mai repede sa te bucuri de samburel...inca n-am vazut
si am trecut de ziua copilului...
Cam atat mi-au ajutat neuronii...
Va pup si sa aveti grija de voi!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"