Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani Isabella sa cresti sanatoasa, fericita si frumoasa alaturi de familia ta .

Tdi- am citit ieri postarea ta referitor la ce sa mai faci cu alyssa sincer nu stiu sa ti raspund dar iti dau si eu un ex. de ieri ce am aplicat cu succes la bia.
Bia mea adoarme f greu astai marea problema la noi in orice caz dupa ora 22 sa nu zic 23, in comparatie cu cristi care la ora 21 e in pat si doarme. Am puso ieri in patut urla ca din gura de sarpe ca ea vrea sa iasa afara ca vrea in pat cu noi.... , am incercat sa o linistesc si pana la urma a cedat( cam o jumate de ora a tinuto intruna cu circul).

Fetele, pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aici sunt

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

si io ...de la 6 a.m.

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Credeam ca ati dat bir cu fugitii din cauza caldurii...

loreen- vezi sa nu lasi pe vreunu fara leafa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La mine in birou se sarbatoreste o zi de nastere, la ora 13 alta intr-un birou alaturat, zi grea

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

gabitzam- asai cu gemenii astia is cam multi, nu i bai va dau si eu cate ovirtuala desigur saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabi da ce i-as lasa sa vada ca-i nu-i asa usor sa stai cu curu pe scaun 8-10 ore...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

La multi ani principesei Isabella Antonella Sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa, presarata cu impliniri si multa fericire !

Monule, cum va mai este ?
Cornelia, nu mai zici nimic de voi ?
Eli, iar ai disparut ?
Andreea, am intrat si eu aseara olecutza si am vazut ca mai erau si dubluri... eu trebuie sa imi fac timp sa le incarc la dimensiunea originala, pentru cine doreste sa le descarce...

Azi nu fac nici o rezervare (ca e marti ), dar maine ma bag la Vila Alyssa ... si la eximtur - sa fac rezervarea pentru concediul mult-visat, la mare
Simiena, merci de PM , pana la urma mergem la Mamaia

Mergi la inceput

elisor- tu, pe unde esti, cum merge cu slabitul? cu bia ati rezolvat problema cu bubitele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani ISABELLA!

Album Alyssa

Mergi la inceput