Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 17
crissu spune:
Hello,
Am intrat sa va spunem si despre noi ca suntem bine, dar nu prea am timp sa mai scriu si eu cate ceva
.
Amalia este un bebe cuminte care plange doar daca o doare burtica si daca ii este foame. Iulia este bine sanatoasa dar stiti voi cu energia lor facem fata cu greu.
Eu parca incep sa-mi revin desi mai am ceva dureri si am avut si niste frisoane de m-au bagat in sperieti (probabil de la sani)......ei o sa treaca si o sa uit sunt convinsa.
Am luat-o de la capat fetelor...............
Cand ma uit la Iulia cat a crescut si apoi vad mogaldeata asta mica de la sanul meu ma ia plansul................rabdare multa imi trebuie.
Androix spune:
Nu am apucat sa mai intru, ca Filip cum vede o poza cum incepe sa urle ca vrea sa le vada pe toate, si culmineaza cu filmul cu dansul, daca l-ati vedea cum urla in gura mare DANSUUUUULLL. Ii place sa se vada ceva de speriat
se uitase Mihai mai devreme si el mi=a zis ca le-am pus de mai multe ori. Nu stiu ce-o fi vazut el. Se incarca greu, eu pun cate 10. Zi-mi si mie ce programel ai ca sa incarci la gramada? Ca eu de-aia imi place mie dropshotsul...
Andreea, mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Andreea, chestia se cheama Easy Upload Tool, si a fost o optiune undeva pe pagina de yahoo unde incarcam pozele.
Uite aici tutorial, cum se instaleaza: http://help.yahoo.com/help/us/tutorials/photos3/ph/ph_upload1.html
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
OanaC pentru 3 iunie ca n-am apucat ca nici nu mai stiu... Sa fii iubita si tot ce-ti doresti sa se implineasca
ANTHONY
pentru azi 4 iunie...
Eu sunt in continuare cu calculatorul busit. Astept sa vina seara cand vine Seb cu laptopul lui sa ma bag repede pe forumuri. Am in timpul zilei un PDA insa are ecranul mic si ca sa intru pe DC imi ia nespus de mult, asa ca astept cumintica...
Iar pana il reparam mai avem de asteptat, caci am comandat una lata insa n-au venit!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Tdi spune:
eu sunt de garda!

Alyssa iar n-a dormit de pranz si s-a culcat la ora 21.00 (mai bine zis a picat lata!
), astept cu "interes" sa se trezeasca iar ca o aud de aici cum miorlaie in surdina si se invarte in pat, deci cred ca o sa am iar o noapte frumoasa.
azi cu mancarea am fost pe baricade, n-a primit nici macar un biscuite, ciudat e ca nici n-a cerut, parca stia ca sunt suparata pe ea. prima masa a luat-o la ora 16.00
...i-am tot oferit mancare inca de cand s-a trezit insa a refuzat cu incapatanare, apoi am facut o portie de macaroane si cand m-a vazut cu farfuria s-a urcat singura in scaunelul ei de masa.![]()
sa va zic o faza haioasa...s-a pus harnicia (Alyssa, evident, ca de ea vorbesc) sa-mi scoata toate de prin frigider si sa le puna pe masa, din prea mult elan a rasturnat cutia cu laptele si i-a venit direct in cap![]()
...s-o fi vazut ce shokata a ramas si striga mamaaa, mammaaaaa sii curgea laptele (receee) printre carliontzi!![]()
Album Alyssa
loreen spune:
LA MULTI ANI ISABELLA... 
...pui mic si scump ce as putea sa-ti spun eu tie intr-o asa zi importanta...sa-tipastrezi copilaria toata viatza, sa te bucuri cu sanatate de fiecare clipa a vietii, sa ai noroc atat ca ai nevoie, sa-ti iubesti si respecti parintii pentru ca merita mai mult decat oricine...
A...si sa te lasi de fumat ca nu-i ceva extraordinar...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
fran spune:
LA MULTI ANI PRINTZESA ISABELLA !
Sa cresti mare si sanatoasa si sa ramai mereu la fel de frumoasa !
Tdi-io ti-as da sfaturi pentru educatia lui pitik da' nu-mi vine nimic in cap
Ca daca mi-ar veni as aplica si la mine in casa...
Problema cu "gustarile" cumparate-gen biscuiti, pufuleti,snacks-uri etc nu e numai ca le strica pofta de mancare ci si faptul ca au potentiatori de arome. La fel ca orice mezeluri, cartofi McDOnalds, unele iaurturi cu fructe...Si duc rapid la un fel de dependenta de gustul accentuat si refuzul alimentelor care nu contin asa ceva. Eu am pus piciorul in prag-cu Paul, nu cu Iepu'
-si nu mai cumparam asa ceva, ca si a mea tragea la biscuiti, chips-uri si alte de astea. De mezeluri inca nu s-a atins ca mi-e teama ca nu o sa mai vrea carnitza sub alta forma...Inca incerci sa-i "tai" ceva cu care s-a obisnuit primele zile sunt cele mai nasoala-la noi a fost destul de stresanta dezobisnuirea de filme dimineata(ca dupa pranz oricum baga la greu). Se trezea si nu mai avea rabdare nici sa stea pe oli, fugea la calculator -in sufragerie- si se instala la film
. In perioada aia umblam noi de chiauni pe la psihiatri si la un moment dat una dintre ele ne-a zis sa o mituim-adica atunci cand cere ceva ce nu vrem sa-i dam sa-i oferim altceva ce stim ca-i place-in cazul nostru o functionat cu mici jucarioare-gen baloane clasice, tuburi cu solutie de baloane, plastelina, carticele, modelino, scobitori cu umbrelutze
(de infipt in plastelina), carioci etc...noi toate evident. Am un depozit secret pe balcon cu prostioare din astea
La noi a functionat...
Si apropo, Iepu' mananca de sparge ficat dupa reteta ta. Aia cu macaroane cum e?![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
Danelutza, sa va traiasca printesa ISABELLA- ANTONELLA!!! Sa creasca mare si frumoasa si sa va aduca numai bucurie in casa.
La multi ani si puiutilor Bianca si Tony!!! Sa ceasca mari si sa fie cuminti si sa va bucurati de ei.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
La multi ani, principesa Isabella
!
Sa fii sanatoasa, puiutza lu' mama, sa cresti frumos, sa ai parte de tot ce e bun in viata, sa fii in continuare sufletul casei si al parintilor tai!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cornelia spune:
La multi ani fericiti, principesei noastre, Isabella!!!
La multi ani Oana! Multa fericire iti doresc, sa te bucuri de cei dragi!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze