Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neazta!
Uite ca am reusit si azi sa intru , imi sunteti tare dragi si parca viata voastra e parte din viata mea...sunt si meteodependenta si cum e foarte frumos afara asa ma simt si eu, frumoasa, buna si fericita!

Pengunica cat e de scump aici, plus ca mi s-a parut ca are si din tine ceva. Ce fain stau tati cu Beni in hamac, cred si eu ca se relaxeaza...am vazut si-un Benica la 4 ace, un Benica haios in punga...va sta bine si cu rosu si cu galben, iar tu te asortezi cu el.
Si fratele tau seamana cu tine sau tu cu el.
Sarumana ca mi-ai risipit curiozitatea, dar sa nu-mi spui ca si fratele tau tot cu dansurile...important e ca te-ai adaptat acolo foarte bine, ca ai gasit omul potrivit, ca ai familia ta si un copilas scump, dragalas si sanatos. Restul sunt culisele vietii.
Mi-am salvat reteta de sparanghel cu cartofi si bacon, sper s-o fac si eu intr-o buna zi. Multumesc

OanaC sa folosesti cu iscusinta cutitele, e placut sa gatesti stiind ca ai tot confortul, dar atentie si la gradul de risc.
Am citit ce mi-ai scris (probabil am uitat sa scriu, dar si eu te-am tot intrebat de reteta de brocoli ), de lampita cu ultraviolete cu care le detecteaza venele si sting lumina, etc. ce mai, sunteti cu ani lumina inaintea noastra, eu m-am bucurat in final ca a reusit relativ repede si fara prea mare circ la al doilea lab., iar conditiile foarte bune pentru Ro anilor 2007. Cred ca seamana cu mine, ca si eu de cate ori imi fac analizele la sange raman cu urme la vena, plus ca si vanataile le fac foarte usor, numa daca ma iei mai puternic de brat hop si vanataia.
De Eva ai si de ce sa fii mandra, la cat vorbeste dar mai ales la ce spune e clar ca e inaintata pentru varsta ei, bravo ei pentru toate progresele, dar (sper sa nu ma intelegi gresit) sunt sigura ca la un moment dat vor ajunge la un nivel cat de cat egal cam toti copilasii.
M-am distrat de cum te striga la Ikea, e mortala!!!

Clara se simte mai bine Gargarita? Am vazut in pozele Florentinei niste instantanee de profil ale Teodorei foarte reusite, un profil delicat si finut...ca mama ei.

Daniela cred ca ai procedat foarte bine cu olita, probabil nu e pregatita. Eu raman la parerea mea ca parintii (mamele) care reusesc sa-i puna pe copilasi la olita in jur de 1 an nu e decat un exercitiu foarte bine sincronizat, asa ca nu te mai necaji ca Isa facea la olita cand era mai mica, iar acum e esuata operatiunea. Inca un an aveti tot timpul din lume, cu intarcarea cum mai merge?
Cu riscul ca ma repet, eu i-am scos lui Andreas scutecul la 2 ani si 4 luni, in 2-3 zile, a mers foarte usor, pana atunci nici nu m-am gandit ca ar fi timpul desi aveam oarece presiuni din partea rudelor (nu a lui mami). Cu Bianca ce sa zic, mi-ar place s-o vad ca cere olita sau sa stea la wc, dar e atat de inversunata impotriva lor incat stiu clar ca nu am nici o sansa in momentul de fata, iar daca as insista ar fi si mai rau.
Dar ce te framanta, probleme de sanatate cu tine, sotul, in familie? Sper ca nu par insistenta (sau poate sunt) dar poate e mai bine sa-ti descarci sufletul aici saun in particoler.
Multumesc de complimente la poze!

Anca sa-ti traiasca nepotica Diana, La multi ani! Cred ca de abia astepti s-o vezi.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andra am vazut pozele de la aniversare, din ce-am vazut eu Dragoselu s-a simtit foarte bine, a bagat si-o partida de sumo, cadourile au fost pe gustul lui...cum s-a descurcat cu lumanarea, a reusit s-o stinga? Tortul arata foarte yami!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Elisorpai nu avea cum si Bobo sa ajunga tot cu dansurile desi ii sta bine pe barape sora si fratele meu i-am chemat eu si le-am gasit si lor de munca aici ,acasa mai sunt doar parintii mei si sora mai mica de 14 ani...cam greu pentru ca suntem impartiti exact in jumatate dar e bine si asa
ANDUTZYam vazut poze cu Dragos si cu toata Fam.THEODORU,mumosi toti trei si cand ma gandesc ca o sa fitipatru nu pot decat sa ma bucur

Intreba cineva de traning pants...Eu mai folosesc cu Benica si sunt destul de buni numai ca trebuie sa stai de copil pentru ca mai trece pipi si prin acestia .Am folosit pampers pentru piscina, aici nu iti dau voie sa intri in piscina cu nici un fel de pampers fie el si special pentru apa..
OANA C ma bucur sa aflu ca Eva e mai bine...cand am citit despre ea cate vb si stie la 2 ani....bravo ei,trebuie sa fie un copil foarte inteligent,am vazut-o si in filmulete,e o scumpete ..imi place engleza ei...Multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Scuze, eu sunt super obosita as dormi non stop. Asa ca pun pozele la gramada pe dropshots, cred ca se pot descarca si de-acolo. Da am verificat, deci dati click pe poza, o deskide mai mare si apoi click de dreapta si "save image as". Am vazut in fuga si pozele puse de restul fetelor si mi-a parut tare rau ca am ajuns tarziu si nu suntem si noi in poza in care sunt toti aliniati pe bancuta. Este de departe cea mai draguta fotografie. www.dropshots.com/day.php?userid=294040&cdate=20070602&ctime=104542" target="_blank">muzeul satului
Am pus si poze si filmulete de la www.dropshots.com/day.php?userid=294040&cdate=20070601&ctime=140902" target="_blank">petrecerea de 1 iunie de la buftea. Are un filmulet in care danseaza meniaito. Va terminati de ras

Si acum vestea cea mare! desi ma plang de somn: aseara am adormit ca o valiza in gara lesinata pe canapea. Nu stiu cand am plecat in dormitor, nu stiu cine mi-a aprins televizorul, nu stiu cand am adormit cu televizorul aprins pe un meci (eu nu pot sa dorm cu televizorul aprins, iar pe meci nici atat ) cert este ca nu mi-a venit sa cred cand m-am trezit la 3 sa-i dau sa suga Georgiei si am realizat ca nu a cerut papa si la 12. Deci a sarit o masa. Daca repeta figura si in noaptea asta m-am scos, ii mut baia la 10, la 11 ii dau sa suga ultima masa si ne mai vedem dimineata la 5-6.
Fug ca iar ma cere sa ma suga. Cred ca din cauza caldurii cere si la 2 ore ca de fapt suge de sete.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani OanaC!
La multi ani Bianca!
La multi ani Catalin!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Multumim ca va ganditi la noi (Elisor)am "disparut" putin din cauza dispozitiei aiurea pe care o am, cum zicea si Daniela, nu voiam sa va transmit si voua starea asta de kko. In ultima vreme ma simt tot mai rau, am avut si febra fara sa stiu din ce cauza, muncesc de nebuna de dimineata pana noaptea tarziu si nu se vede nimic, m-am certat urat si cu sotzul si l-am jignit, pana la urma i-a trecut supararea si m-a iertat ca aveam dreptate cica. Anyway...sunt deprimata si totul mi se pare inutil si nu stiu cum sa ies din situatia asta.
Azi e prima zi de soare dupa o saptamana de ploaie, deja se incalzeste afara si ne pregatim sa iesim putin, mai ales ca Alyssa e imposibil de tinut in casa.
Revin mai tarziu.
Ps. am vazut pozele de la intalnirea de copiluti...superbi toti!...si pe Filip dansand, e mortal!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am intrat sa va multumesc pentru comentariile de pe dropshots si sa va pup pe toate va dati seama ce gasca misto suntem?
Sper ca acum ca a venit vara sa ne intalnim mai des. De fapt as vrea sa propun ca duminica dimineata, macar o data la doua, trei saptamani, sa devina zi de inalnire, de fiecare data in alta parte, in alt parc, pentru variatie.
Am uitat sa va zic ca si eu vin la intalnirea nationala pe 11 aug. abia astept!

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Care va fi unde, pina la urma? daca la vila Alysa nu gasim loc, unde am putea sa o tinem?

Nu am citit decit ultimul mesaj si am intrat pe citeva link-uri cu poze, trebuie sa trec cumva de saptamina viitoare, cind am tema de predat si doua examene de dat... Numai ca ma simt tare rau psihic dn cauza tragediei pe care o traieste Laura, micuta Diana si sotul ei... s-a zdruncinat rau sistemul meu de autoaparare daca pot sa spun asa. Mi-am promis ca oricit de greu imi va fi de acum incolo, nu ma voi plinge, atita timp cit sintem toti sanatosi, totul, dar totul se rezolva, cu munca, cu efort sa de la sine, dar trec intr-un fel. Si chiar daca nu se rezolva, se poate trai si fara... Dar daca nu esti sanatos, indiferent din ce motive, totul se darima...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, OanaC!
La multi ani, Bianca!
La multi ani, Catalin!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI BIANCA ...

...sa cresti mare bloduto'...sa fi ocrotita de rele si necazuri, sa te bucuri de tot ce-ti ofera parintii, sa fii prietena cea una a lui Cristi...

LA MULTI ANI CATALIN ...

... sa cresti armonios baietel cuminte si dragalas, sa ai grija sa creasca mare fratiorul tau si impreuna sa aveti grija de mami...

LA MULTI ANI OANA C ...

...sa fi mama sanatoasa, sa ai de aici incolo numai zile senine fara umbre si necazuri, sa-ti cresti minunea asa cum doresti si sa te bucure o vesnicie...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput