Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

RULADA DE OU TAMAGOIAKI
3-4 oua
hondaji(un fel de delicat din peste)o jumatate de lingurita mica
sos soiu(sos de soia)o lingurita mica
ulei de susan(goma abura)o lingurita mica
Cantitatile de la sosuri le-am pus din cap pentru ca eu le pun dupa gust

Se bat ouale ca la omleta si se adauga toate ingredientele de mai sus.Compozitia trebuie sa aiba un gust placut de susan si putin sarat datorita sosului de soia(sper sa intelegeti ceva ) .In tigaia bine incinsa se adauga pe rand cate putin din compozitie dupa cum urmeaza:se pune un pic din compozitie si cand este aproape ca o omleta se ruleaza apoi in aceeasi tigaie se mai toarna inca un pic de copmozitie si se incorporeaza in foia de omleta rulada facuta precedent.
Dupa ce rulada a fost un pic rumenitase rastoarna (eu o pun pe un fel de gratar din nuiele )si o mai rulez inca o data iar cand este aproape racita o tai rondele

Pt fetele din ro sper sa gasiti ingredientele.

Mergi la inceput

[font=Lucida Console]Sparanghel cu cartofi si bacon[/

2-3 cartofi mai maricei(cartofii se curata si se taie pai
100g de bacon (sau mai mult)Se taie in cubulete
o legatura de sparanghel(5-6 fire)Se curata de coaja(poate fi mai tare ..ca morcovul)si se fierb cc 2 minute in apa cu sare ,apoi se scot intr-o sita sub jet de apa rece se lasa la scurs
In tigaia bine incinsa se pun cartofii si se parjesc intr-o lingura de ulei de masline fara a fi arsi, cand acestia sunt aproape prajiti(puteti adauga si usturoi bine maruntit,numai la alegere)puneti baconul si il prajiti impreuna cu cartofii timp de 2-3 minute apoi adaugati sparanghelul .Mai prajiti timp de 2 minuteapoi adaugati piper si sos soiu daca nu aveti puteti pune doar sare.Am sa gatesc in seara asta si am sa fac poze sa va arat cum ar trebui sa iasa.
Totul aici se gatesete la foc mare in stil chinezesc cu tigaia bine incinsa ...ca sa nu se arda mancarea trebuie amestecat incontinuu..font=Lucida Console]

Mergi la inceput

[teal]Nu am mai postat de ceva zile iar acum imi scot parleala.
Voiam sa va intreb daca stiti ceva site-uri de constructii de case din lemn?M-ar interesa ceva proiecte pentru constructia unei case din lemn ...si bineinteles m-ar interesa sa stiu si cam cat e metrul patrat ?......numai daca aveti idee ,m-am mai uitat eu pe net dar nu am gasit ceva concret care sa-mi placa, poate stiti voi cate ceva .despre asta.

Am pus pozici din park cu Ben,....gata nu va mai plictisesc.....multi pupici de la noi.....

NELIAdaca mi-ai putea spune ce produse japoneze ai pe acolo as putea sa adaptez retetele la ingredientele disponibile de acolo....mi-ar face mare placere sa-ti impartasesc din ,,invataturile culinare,,insusite in toti acesti ani petrecuti pana acum aici......intradevar mancarea japoneza este foarte sanatoasa/teal]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

La multi ani, BIANCA!!!

La multi ani, BIANCA TEODORA!!!

La multi ani, CATALIN!!!

Elisor, multumesc mult pentru urari. Ti-am mai scris un mesaj si acum citeva zile, dar nu era bolduit, asa ca poate ai trecut peste el. Despre minutza papusei, sigur i-au spart vreun vas de singe, ca Eva nu a avut niciodata asa ceva; si la cite intepaturi de genul asta a avut mititica de cind s-a nascut ...

Am vazut pozele cu copilasii frumosi de la intilnire!!!! Ma batea si pe mine gindul sa cumpar bilete de avion si sa vin asa, pe neanuntate cu Eva, dar mi-am amintit ca pasaportul meu a expirat, iar Evei nu i-am facut inca pasaport. Gata, promit sa ma ocup de astea zilele urmatoare!

Luni avem controlul de dupa operatie. Totul arata foarte bine, dupa parerea mea. Eva s-a refacut complet, deja a inceput sa se ingrase iar, alearga, danseaza, merge pe virfuri cu minutele ridicate in sus si pocnind din degete (nu stiu unde a vazut asta, ca la noi sigur nu), maninca ce are chef si cind are chef ... Asa ca sper ca si dr sa ne spuna acelasi lucru.

Sotul mi-a facut o bucurie maaaare, maaaare de tot!!!! Mi-a comandat, de ziua mea, cutite Henckels Twins, de-alea profesionale, care costa o caruta de bani, dar si taie de zici ca esti Iron Chef!!!! Le iubesc la nebunie!!!! Ieri am reusit, pentru prima data, sa tai o bucata de carne de vita proaspata in feliute subtiri, mici-mititele, fara a trage de carne in toate partile!!! Si am facut mincare chinezeasca!!! Setul are tot felul de cutite pentru tot ce trebuie taiat!!! Sint asa de fericita!!!

Azi am fost la Ikea si am gasit cartea de mincare pentru copilasi. Este noua aici, la noi. Este super! Mincarea este asa de usor de facut, cu ingrediente pe care cred ca toata lumea le are deja in bucatarie, timp foarte scurt de preparare. Daca nu o gasiti la voi, pot sa scriu citeva retete, ca-s tare faine si usoare!

Eva a inceput sa ma innebuneasca cu intrebari de genul "who's that? "what's that?", "what are you doing?" si nu mai zic de nelipsitul si atotauzitul "why?"
Azi, in Ikea, incepuse sa ma strige asa, din senin, "Oanaaaaaa, Oanaaaaa where are you going?" Am crezut ca nu aud bine, dar cind ne-am dat seama ca fiica-mea ma striga pe nume, ne-a pufnit risul. In seara asta il striga pe taica-sau "Joooooohn, Joooooohn look at me!".

Ce sa va mai spun, ma mindresc la nebunie cu fiica-mea, ca bate toate recordurile de inteligenta din zona (deh, e cioara mea)! Ieri era afara, in parc, cu alti 2 copilasi mai mari; o fetita cu 10 luni mai mare si un baietel de 3,5 ani. Mamele lor se chinuiau sa ii invete literele ... sau macar sa ii faca sa le spuna. Eva s-a asezat linistita linga ele, iar cind acelea le aratau copiilor lor literele, fiica-mea spunea foarte calma, prima ... si singura, literele respective. Ce sa va spun, mamele copilasilor acelora au amutit pt citeva clipe, ca Eva deja spunea pe rind toate literele din diferite cuvinte.
La numarat am ajuns pina la 20 in engleza! ... si ramas tot la 10 in romana.
Gata, m-am laudat cit pentru tot anul, dar m-am gindit ca e bine sa o mai si laud, ca mi-e draga de mor, o pup toata ziua, nu alta, cind vad cit de multe stie, cum vorbeste deja cu noi si ce replici ne trage! O sa incerc sa fac si niste filmulete pentru "dovada", cind nu se prinde ea ca-i filmata ...

Miine, adica duminica, o sa mergem la Sesame Place, sa il vada iar pe Elmo

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!

Incep cu Elisor, prompta si draguta ca intodeauna. Multumesc ca iti aduci aminte de noi si pentru locul/ora intalnirii de ieri. Poze nu am decat vreo sase si sunt cam acelaeasi pozitii, am doar un filmulet in plus.
Da, intalnirea placuta tare si am vazut niste mamici tare frumoase (sa stiti ca au slabit Gabitza si Adina ca pe ele le-am mai vazut in poze macar in utliam vreme, Flori nici nu zici ca are doi copii frate)Si acum nu stiu ce sa zic, or fi ai nostri ma cu mot, mi s-au parut cei mai frumosi copilasi. Am tot fost in parcuri si am vazut pui dar la noi in gasca sunt unul si unul
Patrick si Georgia au fost bombonelele intalnirii si sunt niste cumintei.
Teodora a fost cam uricioasa, s-a strambat apropae tot timpul si e prima data cand face asa ceva, altfel si-a vazut de joaca. Cand am ajuns in fata blocului a vomitat pufuleti exact cand am luat-o sa coboram din masina. So, bancheta din spate si hainele ei si ale mele aratau intr-un mare fel. Am bagat-o la dus si la nanica ca mi-a fost teama ca ii mai dau ceva sa pape. I-am dat pana la urma putina ciorba, cat a vrut ea sa manance, ca se tot foia in pat si pana la urma mi-a zis: "mancare". A dormit vreo trei ore jumate desi mi-a dat o alarma falsa la un moment dat. Aseara a adomrit cam greu si s-a mai si trezit sa trancaneasca azi noapte, vreo ora mi-a cerut diverse si a intrebat tot felul:)

Loreen, zici ca ai vrut sa vii? Poate vii cu Elisor odata

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, Oana! Sa fii o mamica fericita, sa fii sanatoasa, Eva sa nu mai aiba niciodata necazuri, sa aveti doar bucurii in familie si in viata voastra!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani frumoasei blonde Bianca!
La multi ani cavalerului Catalin!

Sa fiti sanatosi, copiluti! Sa cresteti mari, inconjurati doar de dragoste si ganduri bune, sa fiti bucuria casei!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Oana !
Multa sanatate, fericire, bucurii, noroc, alaturi de familia ta !

La multi ani, Bianca !
Norocul, bucuriile, fericirea si nu in ultimul rind sanatatea, sa te insoteasca mereu pe drumul vietii !

La multi ani, Catalin !
Sanatate, fericire, bucurii si tot binele din lume !

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor, Laura multumesc , sint pe aici, dar am avut o saptamina de kko, n-am vrut sa va stric si voua buna dispozitie, asa ca am mai iesit aiurea din casa, asta cind vremea era de partea noastra. Isabella fumeaza in continuare, mucuri, creioane, tot ce prinde, si a inceput sa-mi dea si mie. La operatiunea olita am renuntat, de fapt chiar am ascuns olitele, pentru ca o stresasem prea mult, iar cind ma vedea si ea era in pozitie de a face kk, se bloca si nu mai facea deloc, chiar era constipata . Asa ca acum, o las in pace, ma fac ca nu vad nimic, sau daca din greseala ma uit la ea, trebuie sa stau si eu in aceeasi pozitie si ne sfortam amindoua sa facem ceva in pampers .

Am vazut pozele de la marea intilnire a juniorilor, asezati unul linga altul pe bancuta. Am vazut foarte multe poze, am citit tot, dar... in acest moment nu mai am nimic in bibilica .
Va doresc o duminica placuta la toate.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

hello, dintr-o avalansa de musafiri ce tot ne-au vizitat zilele trecute am zis sa scot putinel nasul sa zic ca v-am vazut pozele si imi pare rau ca nu am putut veni si noi(din motive lesne de inteles) si sa va aratam si noi poze facute cu ocazia implinirii celor 2 anisori!
AM 2 ANI!

AndraSapt31 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput