Copiluti de mai-iunie 2005 (39) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 14
Florentina G spune:
La Multi Ani Bianca!
Sa fi sanatoasa, sa te bucuri de o viata frumoasa si fara griji, sa iti iubesti fratiorul si sa iti faci parintii fericiti!
La Multi Ani Catalin!
Sa cresti mare, sanatos si norocos, sa fi cel mai bun prieten al fratelui tau si sa ii fi mamei tale ajutor de nadejde cum esti acum
, toata viata!
La Multi Ani Oana!
Iti doresc sa fi fericita, sa fi inconjurata de iubire, armonie si prieteni adevarati la tot pasul, sa te bucuri de sotzul si minunea ta de fetitza desteapta in fiecare zi!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
gabitzam spune:
La multi ani, TONY!

Olguta, sa-ti traiasca flacaul, sa se faca mare, sa fie sanatos, sa aiba mult noroc, sa te iubeasca macar cat il iubesti tu pe el, sa va aduca in casa doar bucurie si zile fericite!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
LA MULTI ANI ANTONY!

Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos, sa ai noroc in viata, sa fii fericit ca ai doi parinti care te iubesc foarte mult si sa-i rasplatesti cu iubire pentru tot efortul lor de a-ti oferi o viata mai buna!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Cornelia spune:
Am scris de trei ori cate un mesaj, dar nu l-am trimis, asa ca ma voi rezuma la a face urarile din urma, cu mii de scuze ca nu am putut face urarile live.
La multi ani fericiti Dragos Alexandru, Cristian, Mara Augusta, Bianca Teodora, Catalin, Bianca!
La multi ani si cavalerului nazdravan sarbatorit azi, Anthony!
Cornelia
ChrisDun spune:
CATALIN si ANTYONY 
BIANCA 
Sa fiti fericiti, copii, cumintei si norocosi !
Nelia, eu m-as risca sa fac de acum rezervare la vila din Bran, pentru intalnirea din 11 august
Cine mai face de acum rezervare ?
Olga, sa iti traiasca baiatul viata lunga si frumoasa, sa va bucurati de el, si sa iti dea Dumnezeu putere sa ii faci si o surioara... daca asa va doriti... 
Am reusit si eu azi sa incarc pozele de la intalnire, pentru ca ieri seara iar n-a mers netul (si am profitat de asta ca sa pasez copchila lui ta-su, si sa ma uit la Ratiune si simtire).
Fetele care au facut poze, am si eu o rugaminte: puteti sa trimiteti pozele cu zgatia mea (full size) pe contul comun? Eu intentionez sa trimit pozele facute de noi (full size) pe contul comun... sau pe adresa fiecareia dintre doritoare.... nu-s decat vreo 70 de poze ![]()
Sa aveti o saptamana usoara !
Cornelia spune:
Cristina, superbe pozele! Si copiii sunt deosebiti! Fetitele mi-au furat inima
. Sa va traiasca!
Cornelia
fran spune:
Salutari de la Ploiesti !
LA MULTI ANI BIANCA, CATALIN SI TONY ! Sa cresteti mari si sanatosi ! Sa fiti veseli si iubiti de toti cei din jurul vostru!
Am vazut si eu jumatate din pozele de la intalnire si sunt cam socata-toti copilutzii pareau asa maaari-(nu ma refer la Georgia si Patrick-apropo Gabitza, iti statea tare bine cu el in brate
). In afara de Ema care mi s-a parut neschimbata ceilalti par asa maturizati, daca pot sa zic asa la kinderi de 2 ani...Ema a fost mereu mai precoce decat gasca-cel putin asa mi s-a parut mie-dar parca nu-mi vine sa cred cat au crescut ceilalti de cand nu i-am mai vazut...Pe langa ei Iepu e inca bebe, si nu ma refer la dimensiuni...Parca Laura mai zicea ceva de genul asta acum o luna-doua comparand-o pe Delia cu Alex...
Androix , chiar ca seamana Georgia cu Filipetele...si e frumoasa foc
Lili-felicitari pentru demisie daca pot sa zic asa. Cu nodulul-bravo tie pentru curaj. Si pe ai mei i-au urmarit la eco un an-si la fel imi zisesera, cam dupa un an se poate lua o hotarare privind "soarta" lor.
Elisor-poze de la ziua Iepuretelui? Daca te uiti dupa tort
-nici o sansa...Sunt in album -la Bran-cele din 05.05, Iepu la Poiana Stanii, Iepu cu o potaie locala, si cred ca la coada sunt si cateva acasa-in rochita
. Da' ea cel mai bine s-a simtit pe munte cu potaia, zau.
Chris-Carina seamana din ce in ce mai mult cu o printzesa blonda...Iepu imbracata in rochie simte brusc nevoia sa-si puna poalele in cap-la propriu-sa se starga pe fata si pe maini cu rochia, sa stea in cap...
Eu zic sa faceti rezervari la toata vila cat mai repede ca in we e destul de aglomerat pe acolo. Eventual daca va razganditi sunati cu o saptamana-doua inainte si anulati rezervarea. Eu nu ma bag-inca-s-ar putea sa fim la mare atunci.
Nelia-dau si eu din gura desi nu stiu daca vin la intalnire-eu cred ca o sa fiti oricum mai multi decat nr. de camere de la Alyssa, iar pensiuni care ofera cazare sunt o gramada pe acolo...Puteti sa stabiliti cartierul general la Alyssa-adica sa mancati pe acolo, sa stati la locul de joaca si prin curte in timpul zilei iar noaptea sa dormiti eventual si prin alte locuri...
Bafta la examene !
Si apropo de mare, joi o duc pe Iepu' cu ai mei la Saturn. Constanta poate ne vedem pe 16/17 iunie? Ca atunci ne intoarcem dupa ea si stam pana pe 19, am putea da o fuga pana la voi...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
gabitzam spune:
Chris, pozele de pe conturi de Yahoo se pot descarca full size acum. Daca te uiti, o sa vezi un Download deasupra pozei, si ai optiune sa le salvezi la rezolutie mica sau la rezolutia la care au fost incarcate pe yehoo. Toate pozele facute de mine sambata sunt pe yahoo, in contul meu de poze, daca e vreuna care crezi ca-ti place o poti lua de acolo. Daca ai pentru mine, poti trimite pe adresa: gabitza67 la yahoo punct com.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
buna dimineatza...
LA MULTI ANI ANTHONY ... 
... sa cresti frumos si armonios pui mic si drag, sa pastrezi energia care o ai acuma si sa o transformi in ambitia de a realiza tot ce-ti propui, sa o iubesti pe a ta mama toata viatza ca merita orice...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
La multi ani oana C sa fi fericita si sanatoasa si mama curajoasa exact cum ai fost si pana acuma, multi ani fericiti!
La multi ani Catalin sa fi fericit si sanatos alaturi de familia ta!
La multi ani micuta mea Bia sa fi fericita si sanatoasa alaturi de cine te iubeste !
La multi ani Tony- sa fi cresti mare sa aduci bucurii si sa fi fericit alaturi de familia ta!
Multumesc frumos fetelor pentru ca v ati gandit la noi si zilele acestea. Pica foarte bine ( sunt convinsa ca stitit si voi asta) atunci cand deschizi forumul si vezi cata lume adreseaza cuvinte frumoase copilasilor tai. Multumim
Am facut cateva poze cu sarbatorita si sper eu sa gasesc azi ceva timp sa le descarc.